Forum » Elektrotehnika in elektronika » Polariteta naprave
Polariteta naprave
thezerox ::
Pozdravljeni!
Imam Hauppage WinTV-CI čitalec CAM kartic. Kupil sem univerzalni adapter, na katerem sedaj moram nastaviti polariteto. Žal več nimam navodil za čitalca, prav tako nja njem ni nobene oznake za polariteto.
Mi lahko pomagate ugotoviti in nastaviti polariteto na adapterju? Hvala.
Imam Hauppage WinTV-CI čitalec CAM kartic. Kupil sem univerzalni adapter, na katerem sedaj moram nastaviti polariteto. Žal več nimam navodil za čitalca, prav tako nja njem ni nobene oznake za polariteto.
Mi lahko pomagate ugotoviti in nastaviti polariteto na adapterju? Hvala.
Duhec ::
Hm, po sliki sodeč ima ta čitalec priklop preko USB kabla. Po mojem se preko njega
futra in komunicira.
Kaj imaš ti čitalec brez kabla ali kako ? Je na zadnji strani čitalca kaka luknja ? Slika mogoče ?
futra in komunicira.
Kaj imaš ti čitalec brez kabla ali kako ? Je na zadnji strani čitalca kaka luknja ? Slika mogoče ?
thezerox ::
Hvala za odgovor.
Ravnokar sem malo eksperimentiral. Na adapterju sem menjaval polariteto, tako da ko imam eno polariteto, se čitalec očitno napaja, ker zelena lučka - indikator sveti, ko pa menjam polariteto, pa več ne sveti. Tako mislim, da ko lučka sveti, je polariteta pravilna. Razmišljam prav?
Čitalec se sicer lahko napaja izključno preko USB (tako sem delal dosedaj), vendar to očitno ni bilo dovolj, ker se kar "odklaplja", zaradi česar sem kupil adapter 5V/1A (ker ima poleg USB tovarniško še priklop za DC napajanje).
Ravnokar sem malo eksperimentiral. Na adapterju sem menjaval polariteto, tako da ko imam eno polariteto, se čitalec očitno napaja, ker zelena lučka - indikator sveti, ko pa menjam polariteto, pa več ne sveti. Tako mislim, da ko lučka sveti, je polariteta pravilna. Razmišljam prav?
Čitalec se sicer lahko napaja izključno preko USB (tako sem delal dosedaj), vendar to očitno ni bilo dovolj, ker se kar "odklaplja", zaradi česar sem kupil adapter 5V/1A (ker ima poleg USB tovarniško še priklop za DC napajanje).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mikrofon mod brez baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1151 (914) | matobeli |
» | Čemu kaj sluŽiOddelek: Strojna oprema | 3732 (2890) | WinXP |
» | AC ADAPTEROddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1993 (1696) | Pyr0Beast |
» | LCD Monitor brez napajalnika - kakšnega kupiti?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2536 (2175) | Azrael |
» | Napajalnik za Canon A80Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1934 (1619) | T0RN4D0 |