Forum » Kaj kupiti » Monitor LG F900P
Monitor LG F900P
strel ::
Kupujem monitor 19". Ne LCD !
Malo sem že raziskoval pa me zanima če ima gdo izkušnje s temle monitorjem .Doma imam trenutno LG 775FT že dve leti , sem z njim razmeroma zadovoljen, pač kompromis med ceno in kvaliteto ...
Zanima me predvsem kvaliteta slike ...
Malo sem že raziskoval pa me zanima če ima gdo izkušnje s temle monitorjem .Doma imam trenutno LG 775FT že dve leti , sem z njim razmeroma zadovoljen, pač kompromis med ceno in kvaliteto ...
Zanima me predvsem kvaliteta slike ...
gazda ::
Omenjeni monitor imam doma in sem precej zadovoljen z njim. Slika je ostra, nic popacena, deluje na 1280x1024 pri 100Mhz, designersko je lepo oblikovan , ima BNC, USB, zaenkrat me se ni razocaral (imam ga malo vec kot 1 teden :)).
Res pa je da ga ne morem primerjati z nobenim 19" monitorjem z ceno 130+, ker v nobenega ne gledam redno.
Za to ceno mislim da je dober nakup.
Res pa je da ga ne morem primerjati z nobenim 19" monitorjem z ceno 130+, ker v nobenega ne gledam redno.
Za to ceno mislim da je dober nakup.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri LCD ekranOddelek: Kaj kupiti | 3289 (2459) | xnnx |
» | 226BW ali 2232BW monitor (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 17512 (10574) | Zako |
» | Kupujem nov 19" CRT monitor (visji razred) - potrebujem vasa priporocilaOddelek: Kaj kupiti | 2564 (1863) | glinik |
» | Nakup monitorja CRT ali LCD- svetujteOddelek: Kaj kupiti | 2090 (1575) | matej123 |
» | Nakup monitorja - kterega?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4786 (4123) | Zico |