Forum » Zvok in slika » DVI-HDMI povezava pc-ja z lcd-jem težava
DVI-HDMI povezava pc-ja z lcd-jem težava
biokill ::
Imam grafično Ati hd4850 512mb, nanjo imam priključen atjijev dvi-hdmi pretvornik.....in potem imam z hdmi-hdmi kablom povezan pc z lcd-jem. SLiko lepo kaže, zvok tudi.....Problem je, da vsakih 15min slika postane zelena. Če izklopim in ponovno vklopim hdmi kabel v lcd težavo rešim a samo za 15 minut...Kako naj to rešim? S kablom ni nič narobe, Mislim da sem na slo-techu nekaj časa nazaj bral, da moraš samo v ati control centru nekaj spremeniti in potem dela, vendar sedaj ne najdem tega posta nikjer....
Vsakršna pomoč zaželena, L.P.
Vsakršna pomoč zaželena, L.P.
- spremenilo: biokill ()
Siddh ::
po moje je pregrevanje krivo, čeprav samo domnevam
poskusi očistit ventilatorje na ohišju in na grafi ;)
poskusi očistit ventilatorje na ohišju in na grafi ;)
ale1977 ::
Zdravo!
Imam problem sem "malo" brskal pa ne najdem rešitve.
Računalnik grafična (Geforce GTX 460) sem priklopil na TV preko HDMI kabla. Ko grem v nastavitve nvidia za kopijo zaslona mi napiše TV (LCD LG), a ko kliknem ni slike.
Hvala za pomoč.
lp
Imam problem sem "malo" brskal pa ne najdem rešitve.
Računalnik grafična (Geforce GTX 460) sem priklopil na TV preko HDMI kabla. Ko grem v nastavitve nvidia za kopijo zaslona mi napiše TV (LCD LG), a ko kliknem ni slike.
Hvala za pomoč.
lp
Siddh ::
nastavi input na telviziji na hdmi, ter izhodno resolucijo nastavi na nativno resolucijo tvja
ale1977 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows xp problem zamegljenostOddelek: Pomoč in nasveti | 766 (613) | lovro535 |
» | Povezava grafične z HDMI ter LCD TVOddelek: Zvok in slika | 3415 (1413) | ales1977 |
» | Nov ekran - elipseOddelek: Pomoč in nasveti | 5657 (5055) | Opkow |
» | VGA to DVI to HDMIOddelek: Zvok in slika | 5800 (5366) | Stupo |
» | HDMI povezava ne delujeOddelek: Zvok in slika | 3594 (3262) | jan01 |