Forum » Hlajenje in modifikacije » Veltilatorji - priklop
Veltilatorji - priklop
Xplicit ::
Kako se priklopjo ventilatorji - k iz napajalnika gre sam en kabl ki ima enak prikljucek kot ventilator - a se poveze unga iz napajalnika na maticno plosco, pa od tam naprej ventilatorje (sam mislm da nau dost prikljuckov), al kako drugac - NUJNO???
CandyMan ::
Ja na plati mas 3pin konektorje pa sam ke gor prklop...ne komplicirej ce jih mas pa velik po pa pjt kupt u shop razdelivce
kuglvinkl ::
Na plato veži čim manj ventilatorjev (stabilnost je lahko pod vprašajem). Vse ostale direkt na Molexe, ki štrlijo ven iz napajalnika.
Your focus determines your reallity
Xplicit ::
Sm ze pogruntu - sm nabavu razdelilce
Sm pa nezadovoln z napajalnikom - k je ful glasn - pa je original chieftec - baje nej bi bil ZLO tih
Sm pa nezadovoln z napajalnikom - k je ful glasn - pa je original chieftec - baje nej bi bil ZLO tih
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako priklopiti case fan, če ima molex konektor?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1153 (810) | blackbfm |
» | Menjava ventilatorja v napajalnikuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 7100 (3823) | radmannsdorf |
» | Fan, na starejšo plato.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1140 (1065) | Blinder |
» | racunalnik se ne prizgeOddelek: Pomoč in nasveti | 926 (743) | anonynino |
» | Hitrejsi ventilator in problem z Hardware MonitorjemOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1152 (939) | sash |