» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
48 / 149
»»

Bolf3nk ::

koliko je max lvl? 50?

Ziga Dolhar ::

Meni so z gamestop.co.uk poslali v sredo. Saj bi naročil ali kupil kje drugje, ampak če že mečem >20 EUR (škrtica!) za igro, hočem vsaj PŠhysical Warfare Pack in s škatlo za nabiranje prahu :). Je pa še vedno ca. 15 EUR ceneje od nakupa na Originu ...

(No, pa še pri poštnini sva prišparala, ker sva z OmegaBlue skup naročila.)

((Omega gre čez nekaj minut iz Ljubljane proti Tržiču. Kdor ga prehiti, dobi igro! :PP)))
https://dolhar.si/

def0r ::

KO vidim da imas 2 in vem da si radodaren podari enega meni:D

Pravila igre so jasna - pred Omego morš pridt do mene :P.

Hmm kaj ce sploh ne pride do tebe... evilface... :P

BigWhale ::

Jest mam tud dve kopiji v kaslcu. :>

Bananovec ::

Bolf3nk je izjavil:

koliko je max lvl? 50?

Upam, da ne, ker je lvlanje prehitro. V 3 dneh sem dosegel višji čin kot prej v BadCompany 2 v 2 tednih.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Bolf3nk ::

Bananovec je izjavil:

Bolf3nk je izjavil:

koliko je max lvl? 50?

Upam, da ne, ker je lvlanje prehitro. V 3 dneh sem dosegel višji čin kot prej v BadCompany 2 v 2 tednih.

lol nekje sem prebral da je 145 max:O

Truga ::

Bananovec je izjavil:

Bolf3nk je izjavil:

koliko je max lvl? 50?

Upam da ja, jaz igre nism kupu zato da bom en mesec odklepal orozja, ampak zato da bom streljal ljudi. Se vedno se spomnem v BC2, kako nisem mogu nucat med-kita kot nov medic, in posledicno 2 mesca sploh nism igral medica. Jaki medic, brez medpacka in defiba.

Buggy ::

Rippy je izjavil:

Buggy je izjavil:

voltaza v MSI afterburneru povecana iz 1012mV na 1036mV ni pomagala, bom danes preizkusil se z OC guru in manual voltazo.

Default voltaža za SOC 950 je nekje 1.04V-1.05V. Z OC guru če samodejno nastaviš na minimalno možno za to kartico jo drži med 1.06V-1.08V. Spomin na najvešjim profilu frekvence je nekje na 1.550V in to zgledajo kot spominski artifekti. Raje se drži OC guru, ker ima pravilne profile za SO/SOC grafične.

evo preitkuseno tudi z OC guru na manual voltazo ter Ultra nastavitvami..problem isti.

Sedaj bom downclockal mem iz 2290Mhz na 2100..da vidim ce bo to pomagalo :( ...ce se to ne bo slo bom pac igral na high, saj je skoda zivcev..muci pa me vseeno in to je tist, ker vem da nekaj ni OK :D

toset1 ::

Bolf3nk je izjavil:

Imaš prav. Piše v tem priročniku.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: toset1 ()

Ne vem kdo bi si zelel levelanje ampak v redu. Mene je izjemno motilo v BC2 leveling sistem, ceprav sem spotoma vse odklenil pa sem se kar dosti velik del igre pocutil kakor da grem s fraco nad bazuko.

Bananovec ::

toset1 je izjavil:

Bolf3nk je izjavil:

Imaš prav. Pri lvl 45 pa imaš odklenjena vsa orožja. Piše v tem priročniku.

Pa saj si tudi pri BadCompany imel pri 22 lvlu vse potrebno odklenjeno.
A za zadnji lvl pa so šli tokrat spet v miljarde ?
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Imel si vse odklenjeno ce si igral vse klase priblizno enako.
Vseeno mi je neumen leveling sistem v FPSjih in je ena izmed stvari ki jih resno sovrazim da jih je CoD upeljal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: def0r ()

Spock83 ::

Popravek. Tudi jaz sem dobil dva izvoda iz game.co.uk :D

U bastards are just teasing me now:(

Tr0n ::

http://kotaku.com/5855896/tolerate-a-th...

Ce rabi kdo par cool looking dog tags. Po traileru se loginas v Battlelog in jih imas pod advanced dog tags.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

69charger ::

A kdo proda kopijo(zapakirano) če je odveč? Ponudim 35€ :P
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

OmegaBlue ::

Kaj zaj, mamo kak platoon de la slotech?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Nared Ovco :). (Pridem domov čez 10 minut :P)

Roadkill ::

mentolovburek želi joinat platoonu. :)
Ü

Sveže z irca:

[20:32] <Ziggga> mentolov burek wants to join
[20:32] <Ziggga> hu da fak :)

:)

Roadkill ::

Mal sem razočaran, ker sem pričakoval, da se bo platoonu reklo "owca".... :P

BTW.. irc... ircnet, dalnet, quakenet al kaj tretjega?
Ü

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Roadkill ()

BigWhale ::

Roadkill je izjavil:

Mal sem razočaran, ker sem pričakoval, da se bo platoonu reklo "owca".... :P

BTW.. irc... ircnet, dalnet, quakenet al kaj tretjega?

lawl! IRC? irc je za utroke!!!

Netrunner ::

Katera vam je najboljša mapa?

Kar se velikih map tiče je meni Caspian border in Operation Firestorm ... drugače pa grand bazar
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

RoadKill: irc.sioff.net #slo-tech

SloSlayer ::

Ima kdo kakšne izkušnje z g2play.net?

M-XXXX ::

SloSlayer je izjavil:

Ima kdo kakšne izkušnje z g2play.net?

Jaz sem vzel tam Bad company 2 in ni bilo nobenih problemov. Pa še izjemno ugodna cena.

chucki ::

Kupil sem že 4 igre, in vse so delovale normalno. Prvo sem kupil več, kot leto nazaj.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Netrunner je izjavil:

Katera vam je najboljša mapa?

Kar se velikih map tiče je meni Caspian border in Operation Firestorm ... drugače pa grand bazar

Po preigranih cca. 30 ur bi rekel, da se vedno Caspian Border. Bazaar, Canal in Island so mi tudi precej vsec, Peak je precej bedna, Metro tako ali tako, Firestorm je pa malce prevec "vehicle heavy". Kot infantry v tej mapi, razen ce nisi na 64 serverju, malo kaj pocnes.

Se en zanimiv tank guide.

Zgodovina sprememb…

Freaxx ::

Kar je sicer lpo je to da orožja odkleneš razmeroma hitro, sem inžinirca drkal in odklenil vsa razen zadnjega orožja v cca. 4 dneh tam 180 jurjev scora samo v tem kitu. Pol pa da za vse odkleneš attachmente pa dobiš service stare se pa vleče, samo ni to taka motivacija da boš dobil recimo nek 7x zoom za AK47 ki je bol jebi veter tak tak. aja pa una tungushka mobile AA je ZAKON!

Ja, levelanje je nasploh pocasno v primerjavi s kaksnim Black Ops, kjer prestigas v dveh, treh dneh. :)

Zgodovina sprememb…

Tr0n je izjavil:

Ja, levelanje je nasploh pocasno v primerjavi s kaksnim Black Ops, kjer prestigas v dveh, treh dneh. :)

Odvisno koliko casa igras in kaj delas. :P Jaz sem preden sem nehal igrat ga samo sel v gungame mod igre in samo knifal ljudi:D
Nisem ntii 1x bil prestige se mi zdi neumno unlockanje :)

Freaxx ::

Tudi več časa si v igri če tako gledaš, BO je mape konec cca max 20 min, medtem ko smo tu igrali 4v4 na khrang island, se je vleklo ko hudič, samo dobil sem pa tudi tričetrt levela 8-)
Ja, pa tudi streljam vedno manj...stinger&javelin+ attack heli je vse kar rabim :)

Berserker ::

Jaz sem dva dni po 2 uri letel v frogfoot ter sem odklenil 3/4 opreme. Ubijanje v igri sploh ni več tako pomembno, ker razne asistance prinesejo več točk včasih kot kill, uničenje opreme pa še več. Na ent strežniku sem bil par krat vedno med top petimi igralci, zgolj z 2/1 KD.
Vprašal bi pa, kako na ruski strani nastaviš, da vsi govorijo rusko, kot v BC2 ?

Neznanec23 ::

Zanima me kje bi dobil najbolj poceni igro + da bi bil vir varen oz. zihr? Sem zasledil par strani vendar med 48 nemislim iskati vse mozne ter zaneslive strani. Bil bil zelo hvalezen in morda tudi kdo drug ce bi kdo, ki je v stiku z stranmi in nam zaupa poceni in zaneslivo stran za bf3 in morda kasneje za cod:mw3?

HVALA

Neznanec23 je izjavil:

Zanima me kje bi dobil najbolj poceni igro + da bi bil vir varen oz. zihr? Sem zasledil par strani vendar med 48 nemislim iskati vse mozne ter zaneslive strani. Bil bil zelo hvalezen in morda tudi kdo drug ce bi kdo, ki je v stiku z stranmi in nam zaupa poceni in zaneslivo stran za bf3 in morda kasneje za cod:mw3?

HVALA

Ce ti ni odvec instalacija angleskega language packa in sprememba jezika v registru, potem je tale ruski key najcenejsi. Sem tudi sam tukaj kupil.

http://gamerkeys.net/Battlefield-3.htm

Zgodovina sprememb…

Neznanec23 ::

Če ni težavno in da igra dela super potem ja. Koliko časa si pa porabil?

5 minut?

T-h-o-r ::

meni je pa caspian border ena bolj glupih map

metro je fajn, ampak za max 20 igralcev

najboljš mi je seine crossing
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Crossing se meni ne dopade, ker je mapa, ki jo lahko hitro "zapres" zaradi ozkih, tezko dostopnih tock in potem drugi team tezko zavzema. Caspian je dovolj odprta in ima hkrati par ozkih grl, tako da je game flow vedno tekoc. Podobno Bazaar, Canals in Island.

Gibbs007 ::

Zamenja kdo BF3 cd key za neuporabljen NFS: HP cd key? :)

Tr0n je izjavil:

Crossing se meni ne dopade, ker je mapa, ki jo lahko hitro "zapres" zaradi ozkih, tezko dostopnih tock in potem drugi team tezko zavzema. Caspian je dovolj odprta in ima hkrati par ozkih grl, tako da je game flow vedno tekoc. Podobno Bazaar, Canals in Island.

v oni alleway samo ustreliš parkrat s tankom pa so vsi hin not :D

Gibbs007 je izjavil:

Zamenja kdo BF3 cd key za neuporabljen NFS: HP cd key? :)

Ohhh un-existant god.....

Kaj noben od vas ni C4 vzel in sestreljeval letal?:D If he did post it here.

najboljše so mine za tanke

lepo okrog po cesti natrosiš in vsake tolko double kill+ vehicle destroyed :D

Guzzy ::

Jp... te mine so tok podcenjene :) samo na prav spot jih daš in bam.

Buggy ::

Guzzy je izjavil:

Jp... te mine so tok podcenjene :) samo na prav spot jih daš in bam.

ja meni so te mine zelo priljubljene. V Caspianu ali pa Firestormu hitro vzamem tank, se odpeljem v sredino mape ter na prehodih nastavim mine. Potem se "nastavim" pri zastavici jo bolj ali manj uspesno branim ter menjam med strojnico ter topom in cakam, da kaksen tank uleti frontalno name in povozi tiste mine...priceless :D
Ce imas pa seboj se drugega inzinirja, ki ima repair tool in sproti popravlja RPG poskodbe, se lahko pa kar dolgo drzi zastavico.

Dua'L ::

Superman 8-)

James Bond in action
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dua'L ()

Good Guy ::

Dua'L je izjavil:

Superman 8-)

haha epic
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Bor H ::

Berserker je izjavil:

Vprašal bi pa, kako na ruski strani nastaviš, da vsi govorijo rusko, kot v BC2 ?

Kupš ruski kluč ;)
««
48 / 149
»»