» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
47 / 149
»»

Berserker ::

Da še temo napeljem malce na gameplay, danes sem prvič poletel z warhogom ter frogfoot-om. Prava uživancija, zvok motorja, tresenje, ter značilni frrrrr od gau-8 avengerja, te ne posti ravnodušnega. Edino hitrost je kritično nizka, sploh če greš iz mape, imaš občutek da praktično lebdiš v zraku. Zanimivo je da so nekateri priporočali razne joysticke, sam pa letim komot z šrot miško na leseni podlagi (oz. iverici). Edino helikopterji so malce problem oz. popolno neuporabni.

alpha1 ::

A je že kdo igro dobil, kateri ste naročili pri game.co.uk?

mr1two ::

ne

alpha1 ::

Jaz še tudi ne, upam da bo jutri.

Gizm0 ::

Dua'L je izjavil:

Ima kdo težave v igri z mouse lagom?

Špil ima trenutno težavo z "negative mouse acceleration", torej če hitro premakneš miško, se tvoj lik obrne počasneje. So rekli, da bojo popravili s patchom.
Če imaš pa normalni imput lag, pa poglej, da imaš izklopljen vsync in vklopljen raw imput.

Drugače pa vsi uporabljite njihov uradni page za vse te probleme in upvotajte splošne probleme - http://getsatisfaction.com/battlefield3...
Btw do tega linka lahko pridete tam v battlelogu na levi strani, če kliknete tisti support, da ne bo mislil, da gre za kak spoof page :)

arjan_t ::

alpha1 je izjavil:

tudi ne

fredii ::

fredii je izjavil:

Dami je izjavil:

Jaz dobim "server has timed out" skor vsako rundo. Ne glede na to na kakih serverjih igram (ping, playerjev), tak da res ne vem al je to pri meni problem ali drugje, ker od vseh kolegov s katerimi igramo (10+) niti en nima te težave.

MOJA IZKUŠNJA. Nisem imel problemov, dokler nisem instaliral zadnjih driverjev AMD...11.10. Povej, katero mas grafo in katere driverje!!

Sem nazaj naložil driverje 11.9, pa zopet dela OK??? Aja, pa origin update je...Morda pa komu pomaga...
P55A-UD3,i5 750 2.67,RAM 8gb,
Radeon HD7870oc 2gb, SSD180

globoko grlo ::

men se še vedno random sesuvam samo 1x mi je ratal 1h20m igrat, drgač se pa sesuje nekje med 6 in 20 min igranja, krneki
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Bolf3nk ::

http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo...

Čitaj:D

Je kar nekaj rešitev glede Ati kartic

Dami ::

connel je izjavil:

Probaj tole, meni je pomagalo. Zaženi services in ustavi ssdp discovery in upnp.

Bom probal. Drugače pa mam gtx260 in latest driverje. Ne pregreva se nič, prav tako mi ne šteka in freeza kakorkoli drugače. Samo pač vsaj enkrat če ne večkrat na rundo vse skupaj zalaga in padem dol. Internet je amis 10/1 in dela brez problema.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

bolfenk, a si ti en šaljivček?
110 strani enga in istega ranta kako se sesuva? In kje si ti našel kakšno rešitev?

Mustang2142 ::

Kdaj ste pa naročli vi igro pri game.co.uk, da še zaj niste dobli? Ker sem jas tud mislo tam naročit, pa sem si premislo potem.

M-XXXX ::

Fantje ravno kar se mi zdi, da sem v zraku s pištolco raztrelu iztrelek od bazuke. Je tole mogoče, al sva 2 narobe videla?

MAFIA ::

A se to da samo v igri nastimat te razrede kasne puske bos imel in opremo??Al tudi kje na zacetku v originu ali samo med igro?

Pa za noz dam na srednjo misko tipko a sploh ne prime.

Igro sem naročil na game.co.uk še za prednaročilo, se pravi 2 mesca nazaj ali še več...Ti prazniki so po mojem še mal zjebal dostavo...al kaj jaz vem. Ful neki fantazirajo "da bodo poskrbeli, da dobiš na dan izida"...Biki, mar bi poslali prej, če vejo, da ni samo njihova pošta vmes, da se lahko kaj zavleče...

Netrunner ::

M-XXXX je izjavil:

Fantje ravno kar se mi zdi, da sem v zraku s pištolco raztrelu iztrelek od bazuke. Je tole mogoče, al sva 2 narobe videla?

Teoretično je možno.. :) meni se mi zdi da sem z strojnico od tanka zbil letalsko raketo...
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

BigWhale ::

mr1two je izjavil:

Igro sem naročil na game.co.uk še za prednaročilo, se pravi 2 mesca nazaj ali še več...Ti prazniki so po mojem še mal zjebal dostavo...al kaj jaz vem. Ful neki fantazirajo "da bodo poskrbeli, da dobiš na dan izida"...Biki, mar bi poslali prej, če vejo, da ni samo njihova pošta vmes, da se lahko kaj zavleče...

Mar naj spremljajo kdaj imamo pri nas dan reformacije? :>

T-h-o-r ::

haha game uk vas je fajn nategnil
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Lahko bi enostavno prej poslali, ce vedo,da posiljanje vzame vec kot 4 dni... oh well,saj to ni edina igra,ki jo lahko igram :)

oh well, mogoče so pa korektni in takega šrota pač ne pšiljajo in vam bojo vrnil denar :)

Clubraider ::

Čedalje bolj vidim, da se originalne igre nikakor ne splača kupovati oz. je velik riziko.

Daš 50€ za igro in ti ne dela.SE SEKIRAŠ!

Potegneš dol z neta in ti ne dela.SE NITI MALO NE SEKIRAŠ!

RAZLIKA: prihraniš 50€ in kup živcev.

Moje mnenje, katerega sem svobodno izrazil...ne me grajati takoj...:P

imam fejk windowse, 560 ti kartico

pa mi dela ko urca

sam brez raznih ruskih ključev in korejskih nevemkaj :D

RAZLIKA: prihraniš 50€ in kup živcev.

ali pa daš 30€ in uživaš v mp

BALAST ::

Cenim tvoje mnenje, ampak si pa troll.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Clubraider ::

BALAST je izjavil:

Cenim tvoje mnenje, ampak si pa troll.

Hvala....

Če bi 50€ ali pa 30€ vrgel v nič bi tudi bil troll.

Uživajte v MP.

Buggy ::

T-h-o-r je izjavil:

imam fejk windowse, 560 ti kartico

pa mi dela ko urca

sam brez raznih ruskih ključev in korejskih nevemkaj :D

na katerih graficnih nastavitvah?

meni na i5 8gb ram in 560 ti dela na high prek 70 fps. Celo bolje kot Bad company. Na ultra pa imam tam 40 fps:)
Seveda na 1680x1050 res.

Dua'L ::

jaz pa na 1920x1080 imam na ultra 40-65 fps ko dam na high pa ni neke bistvene razlike v fpsjih mogoče kak fps več.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

A mislite, da imamo težave samo rusky&co keyi? Ker smo ročno spreminjal jezik in zdej neki ne štima?

don't think so

Buggy ::

gtx 560ti SOC na ultra (brez AA) v caspian border dela taksne artifacte

voltaza v MSI afterburneru povecana iz 1012mV na 1036mV ni pomagala, bom danes preizkusil se z OC guru in manual voltazo.

BigWhale ::

T-h-o-r je izjavil:

haha game uk vas je fajn nategnil

Mene ni nic nategnil. Tam lepo pise, da posiljajo dan ali dva pred releasom. In meni je jasno, da v dveh dneh tezko pride posiljka iz anglije sem. Ce so vmes se prazniki pa se tolk tezje.

Vseeno bom dobil full package limited edition, z physical warfare packom. Stvar bom instaliral in bo delala, pa ne bom se rabil jebat z enimi ruskimi kljuci in hackanjem igre, da bo delala v angleskem jeziku. :)

edi123 ::

i5 2500k, gtx 560ti OC twinfrozr 2 + ruski BF3 key + win7 64bit = dela brez problema od izida, redkokdaj vrže ven, od včerajšnjega patcha na serverih pa skoraj brez izpadov

1920*1200 resolucija vse na high, ne pade pod 50fps večinoma časa pa se drži na lepih 60fps

MAFIA ::

A se orozje da predelovat samo med igro?
Ali se kje drugje?

Zgodovina sprememb…

Spock83 ::

alpha1 je izjavil:

Jaz tudi ne. Sem pa par tednov nazaj naročil Fifo 12 in je rabilo dober teden dni, da je prišel.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spock83 ()

connel ::

globoko grlo je izjavil:

A mislite, da imamo težave samo rusky&co keyi? Ker smo ročno spreminjal jezik in zdej neki ne štima?

don't think so

Nekateri mislijo, da če imaš rusko verzijo igre je pa pol to krivo za xyz. Pravzaprav so zelo smešni z omenjanjem hackanja pa ne vem česa še vse, da crkneš od smeha.

a ima kdo škatelno verzijo ter vse te probleme?

Guzzy ::

A še komu rame nabije do 3,7-3.8 GB-tisti, ki mate 4 GB rame in 560GTX Ti grafično kartico?

Tr0n ::

BigWhale je izjavil:

Stvar bom instaliral in bo delala, pa ne bom se rabil jebat z enimi ruskimi kljuci in hackanjem igre, da bo delala v angleskem jeziku. :)

Se ni bilo treba nic "jebat". Odpakiras EN language pack v BF3 dir in spremenis jezik v registru. To je to. Zelo malo "jebanja" za 19 EUR spil. ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

res, sam k bi mi delal
sem prejle špilal ene 10 rund, vse bp, pol pa freeze, grem hmal še mal probat

Rippy ::

Buggy je izjavil:

voltaza v MSI afterburneru povecana iz 1012mV na 1036mV ni pomagala, bom danes preizkusil se z OC guru in manual voltazo.

Default voltaža za SOC 950 je nekje 1.04V-1.05V. Z OC guru če samodejno nastaviš na minimalno možno za to kartico jo drži med 1.06V-1.08V. Spomin na najvešjim profilu frekvence je nekje na 1.550V in to zgledajo kot spominski artifekti. Raje se drži OC guru, ker ima pravilne profile za SO/SOC grafične.

PARTyZAN ::

Dobil pošiljko iz game.co.uk :)

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Tilen ()

Kdaj so ti jo pa dispatchali?

PARTyZAN ::

25.10.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PARTyZAN ()

Oj, a mogoče kdo ve kaj bi se zgodilo, če dam repair install, ker imam rusko verzijo spremenjeno na angleško.
A mi bo "popravlo" nazaj v rusko?

a je kdo že kj takega probal?

STEP 1

Go to your windows device manager.
Uninstall the display adapter. (It does not matter what GPU you own.)
Reinstall the updated drivers for your respective GPU.
Here are the Links: NVIDIA - ATI

STEP 2

Type cmd in run and run it as administrator.
Now type sfc /scannow.
After the scan is complete restart the computer.

STEP 3

Open your Origin menu.
Go to the settings tab.
Now select settings and then select the in-game tab.
Un-check enable origin in game' option.
The game should run fine without glitches.

link
http://www.gamemunition.com/guides/batt...

Zgodovina sprememb…

batista bomb ::

Tudi jaz dobil danes iz game.co.uk 8-)

globoko grlo je izjavil:

a je kdo že kj takega probal?

STEP 1

Go to your windows device manager.
Uninstall the display adapter. (It does not matter what GPU you own.)
Reinstall the updated drivers for your respective GPU.
Here are the Links: NVIDIA - ATI

STEP 2

Type cmd in run and run it as administrator.
Now type sfc /scannow.
After the scan is complete restart the computer.

STEP 3

Open your Origin menu.
Go to the settings tab.
Now select settings and then select the in-game tab.
Un-check enable origin in game' option.
The game should run fine without glitches.

link
http://www.gamemunition.com/guides/batt...

Katere windowse imaš? 64 ali 32 bit? Če slednje, imaš eno rešitev na battlelog forumu.

Meni ni pomagalo nič od teh "fint". Driverje sem presnemal 10x, stare, Beta in nove. driverje za zvočno...2x na novo sposnel igro. Na koncu je pomagal novi Bios za grafično.

poglejte še to:

http://sonsofvalour.forumotion.co.nz/t6...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bolf3nk ()

McGregorSL ::

"Pravi" driverji za grafične morjo še pridit in jih še ni... prav tako nov patch! ... in sicer patch za origin, patch za battlelog in patch za igro.
Do takrat pa bo vse skupaj delovalo za silo kakor deluje sedaj.

Ziga Dolhar ::

U lej!

https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

Freaxx ::

Lpo :) Sem jo dobu po celem mixapu z pošto, hud filing. lvl 23 ze kr...
««
47 / 149
»»