Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

Bolf3nk ::
Tistim, ki ne dela s gtx560 ti, oz cracha po 5 min. Flashajte BIOS grafične.
Deluje
Igral 2 h brez problema.
Deluje

Berserker ::
DelujeIgral 2 h brez problema.
Predstavljaj si da ima en 13-16 letnik (lahko tudi nekdo srednjhi let) to grafično ter nič pojma o svojem računalniku in bi rad igral to igro. Kaj naj si misli potem o razvijalcu/založniku ter igri, če mu kupljena verzija igre nebi delala ? A ni to že malo višek, da novejše igre ne delajo normalno skoraj na 30 % računalnikov. Da že moraš biti pravi mali strokovnjak, da igro pripraviš do normalnega delovanja ? Zdaj razumem prijatelja, ki je novi računalnik postavil v kot, ter kupil raje xboxa za igre.

TRIROG ::
Jaz sem težave z MSI 560ti rešil tako, da sem dvignil voltažo iz 1012 mV na 1025mV.
Voltažo sem dvignil z MSijevim Afretburner programom.
Dela brez težav.
Dela brez težav.

arjan_t ::
Predstavljaj si da ima en 13-16 letnik (lahko tudi nekdo srednjhi let) to grafično ter nič pojma o svojem računalniku in bi rad igral to igro. Kaj naj si misli potem o razvijalcu/založniku ter igri, če mu kupljena verzija igre nebi delala ? A ni to že malo višek, da novejše igre ne delajo normalno skoraj na 30 % računalnikov. Da že moraš biti pravi mali strokovnjak, da igro pripraviš do normalnega delovanja ? Zdaj razumem prijatelja, ki je novi računalnik postavil v kot, ter kupil raje xboxa za igre.
In kaj je problem razvijalca igre če je "napaka" v grafični?

Sriple Tix ::
Nekje sem nasel .exe, ki je namenjen KUPCEM ORIGINALNEGA ŠPILA in omogoci igranje brez Origina. Seveda se moras prijaviti na Battlelog in pridruziti serverju od tam, vendar v ozadju ne tece sranje, ki je po mojem mnenju odgovorno za polovico chrasanja, nenadnih odklopov s serverjev in podobnega (vsaj zdajle sem lahko prvic igral 2 uri brez tezav).
Se enkrat ponavljam, zadeva ni namenjena neoriginalnim igram, dela le pri kupljenih (€/$) in registriranih s kodo... da me ne bo kdo cesa obtozeval.
Se enkrat ponavljam, zadeva ni namenjena neoriginalnim igram, dela le pri kupljenih (€/$) in registriranih s kodo... da me ne bo kdo cesa obtozeval.

yayo ::
Jaz sem težave z MSI 560ti rešil tako, da sem dvignil voltažo iz 1012 mV na 1025mV.
Dela brez težav.
Čekiram pogosto MSI-jev uradni forum, z izidom BF3 se je pomnožilo število uporabikov, ki se pritožujejo nad karticami. Zgleda, da je MSI nekaj spreminjal v zadnjih mesecih na novejših revizijah kartic, ker so problemi s pregrevanjem in artefakti pogosti, tako pri Twin Frozr kot Hawk različicah (ali pa so vsi razočarani uporabniki iz Afrike in imajo +35 stopinj v sobah). Moja 560 TI, ki je iz prve polovice letošnjega leta z BF3 po eni uri sp nima problemov (največ 61 stopinj), na High je framerate nad 60fps, na Ultra včasih pade na 40-45.

Dua'L ::
Ve kdo kakšna je komanda za fpsje v igri render.drawfps ne prime?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

Nemixxx ::
tud mene zanima to
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

Dami ::
render.drawfps 1
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Bananovec ::
Ne se bati glede temperature. Sem bral, da je za Gigabytovo GTX 560 Ti normalna vse do 99°C. Kar je pa več, pa je res too much. Največ, kar sem sam imel, je bilo okrog 83°C. Res je tudi, da je majhno ohišje, vendar dokler je pod 90 po moje ni nič za skrbeti.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Regards, Apple

Buggy ::
ne vem ce je to zgolj slucaj, vendar ce izberem ultra nastavitve (2xAA) mi pri caspian border mapi dela neverjetno veliko artefactov GTX 560ti SOC in sicer po kaksnih 5-ih minutah igranja. Grafika ne doseze 70 stopinj. Sem sedaj nekaj v Nvidia Cotrol panelu rihtal prav za BF3.exe pa mozno da bo bolje, zaenkrat kaze tako.

Flešaj bios, rahlo zvišaj voltažo, poročaj.
Regards, Apple
Regards, Apple

bios-a za mojo grafo GV-N560SO-1GI-950 ni sem ze gledal, povisana voltaza ni pomagala.
Je pa to fora samo te mape, pri drugih je vse OK.

OmegaBlue ::
Sriple Tix je izjavil:
Nekje sem nasel .exe, ki je namenjen KUPCEM ORIGINALNEGA ŠPILA in omogoci igranje brez Origina. Seveda se moras prijaviti na Battlelog in pridruziti serverju od tam, vendar v ozadju ne tece sranje, ki je po mojem mnenju odgovorno za polovico chrasanja, nenadnih odklopov s serverjev in podobnega (vsaj zdajle sem lahko prvic igral 2 uri brez tezav).
Jaz bi bil zelo previden s tem, PB načeloma ni pretirano prijazen do spremenjenih binaryjev. EA gotovo ne bo vesel in upam da ne bojo leteli računi zaradi tega.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Rippy ::
bios-a za mojo grafo GV-N560SO-1GI-950 ni sem ze gledal, povisana voltaza ni pomagala.
http://download.gigabyte.eu/FileList/Ut...
Potegn dol ta programček (podoben Afterburnerju) in pod OC zavihkom dej voltažo na manual. To jo bo držalo med 1.06V do 1.08V. Ni potrebno čisto nič zvišjat voltažo tukaj ampak jo drži na najnižji točki. To je "quick fix" za SOC gigabyte kartice.
Edit: priporočam, da zbrišeš hot key-je, da ne boš med igro profile prestavlju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rippy ()

Če ne bo pomagalo, potem piši Gigabytu za oni bios fajl. Rade volje ti bodo pomagali.
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()

Good Guy ::
DelujeIgral 2 h brez problema.
Noob, če bi ti vedel da na škatli piše 16+(mogoče celo 18+-imam digitalno verzijo) bi bilo tudi nekaj vredno
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^

Sriple Tix ::
@OmegaBlue
Hec je, da me je se vceraj poleg vsega ostalega, metalo s serverjev kot za stavo, odkar sem namontiral tisti .exe, zadeva leti brez tezav. Seveda pa obstaja moznost, da bodo pri EA ukrepali, vendar se ne bom prevec obremenjeval, tudi ce mi banajo racun. Igro sem kupil sinovoma, ki sta po treh dneh stalnih tezav povsem izgubila zanimanje zanjo.
Hec je, da me je se vceraj poleg vsega ostalega, metalo s serverjev kot za stavo, odkar sem namontiral tisti .exe, zadeva leti brez tezav. Seveda pa obstaja moznost, da bodo pri EA ukrepali, vendar se ne bom prevec obremenjeval, tudi ce mi banajo racun. Igro sem kupil sinovoma, ki sta po treh dneh stalnih tezav povsem izgubila zanimanje zanjo.

OmegaBlue ::
Poročaj o napredku potem ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Čekiram pogosto MSI-jev uradni forum, z izidom BF3 se je pomnožilo število uporabikov, ki se pritožujejo nad karticami. Zgleda, da je MSI nekaj spreminjal v zadnjih mesecih na novejših revizijah kartic, ker so problemi s pregrevanjem in artefakti pogosti, tako pri Twin Frozr kot Hawk različicah (ali pa so vsi razočarani uporabniki iz Afrike in imajo +35 stopinj v sobah). Moja 560 TI, ki je iz prve polovice letošnjega leta z BF3 po eni uri sp nima problemov (največ 61 stopinj), na High je framerate nad 60fps, na Ultra včasih pade na 40-45.
Svojo sem kupil marca. Nimam težav s pregrevanjem, dvig voltaže pa je rešil težave. Sicer imam na trenutke še artefakte (beri vsake toliko časa zeleni pasovi po ekranu) ampak vsaj ven ne meče.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TRIROG ()

Svojo sem kupil marca. Nimam težav s pregrevanjem, dvig voltaže pa je rešil težave. Sicer imam na trenutke še artefakte (beri vsake toliko časa zeleni pasovi po ekranu) ampak vsaj ven ne meče.
kaj to igras na ULTRA in default 4xAA?
Jaz imam sedaj nastavljeno na ULTRA pa AA sem izklopil pa ni artefaktov in fps so okoli 50-60 (caspian border)

T-h-o-r ::
popravljaš
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

kaj to igras na ULTRA in default 4xAA?
Jaz imam sedaj nastavljeno na ULTRA pa AA sem izklopil pa ni artefaktov in fps so okoli 50-60 (caspian border)
Ne ... poskusil sem na High in je vrglo ven. Imam na low ... 150 FPS...ampak hej ... vsaj dela...
:]
Igram samo MP ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TRIROG ()

fredii ::
Kaj z EOD Botom lahko samo popravljaš al lahko tudi strelaš?
lahko tudi pokvariš vozila, ja pakšnega nobčka lah tud popraviš, preizkušeno...
P55A-UD3,i5 750 2.67,RAM 8gb,
Radeon HD7870oc 2gb, SSD180
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fredii ()

lahko tudi pokvariš vozila, ja pakšnega nobčka lah tud popraviš, preizkušeno
Aja škoda sem mislil, da lahko kasneje odkleneš mitralez.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

lahko pa ti da gor kdo c4, ti ga zapelješ na cilj in boooooooommm

Nemixxx ::
še kermu mp nedela men napiše Game could not login to EA online backend?
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|

T-h-o-r ::
od 10:30 do 13:00 al tako nekako po cet delajo nekaj na serverjih, saj piše na battlelog
Why have a civilization anymore

Guzzy ::

Lahko bi pa kasneje dodali kaj takega kot pa beden wall-e :D
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dua'L ()

Gibbs007 ::
Bom tuki vprašu: imam GTS 250 :D grafično, BF3 naštiman vse na low, in dobim povprečno 30FPS (singleplayer). Zdi se mi normalno, toda nekje sem bral da naj bi pod 40 FPS škodilo očem. A je to res? A v multiplayerju FPS kej padejo?

McGregorSL ::
Od 5 kupljenih BF3 igrah in vsi dost vredu mašine od 6GB-16GB rama, GF570, R5970 3x, i7 920,i7 2600k, SSD, ipd
....imajo 3 večje težave 2 pa manjše...
od CTDjev, BSODjev, freezov, grafičnih artefaktov, server disconnectov, service time out etc. Origin in battlelog lag in sploh ne osvežuje party sistema, ... lahko samo rečem, da je patch potreben že včeraj... + verjetno novi gonilniki za grafične in GF in Radeone...
Drugače je pa super špil, če bi ga dejansko lahko špilal brez težav.
....imajo 3 večje težave 2 pa manjše...
od CTDjev, BSODjev, freezov, grafičnih artefaktov, server disconnectov, service time out etc. Origin in battlelog lag in sploh ne osvežuje party sistema, ... lahko samo rečem, da je patch potreben že včeraj... + verjetno novi gonilniki za grafične in GF in Radeone...
Drugače je pa super špil, če bi ga dejansko lahko špilal brez težav.

Dami ::
Jaz dobim "server has timed out" skor vsako rundo. Ne glede na to na kakih serverjih igram (ping, playerjev), tak da res ne vem al je to pri meni problem ali drugje, ker od vseh kolegov s katerimi igramo (10+) niti en nima te težave.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

...probaj za test dati svojo masino v DMZ (odprti vsi porti) pa probaj. Jaz teh tezav zaenkrat hvalabogu nimam.

Jaz dobim "server has timed out" skor vsako rundo. Ne glede na to na kakih serverjih igram (ping, playerjev), tak da res ne vem al je to pri meni problem ali drugje, ker od vseh kolegov s katerimi igramo (10+) niti en nima te težave.
MOJA IZKUŠNJA. Nisem imel problemov, dokler nisem instaliral zadnjih driverjev AMD...11.10. Povej, katero mas grafo in katere driverje!!

Berserker ::

globoko grlo ::
evo mene :)
končo prišel do kompa, inštaliram rusky verzij in delam vse po navodilih za eng language in ne dela. Že kolnem ruse, nakar ugotovim, da language packa sploh nisem odraral (ker moraš ene 4 rare odrarat)
Vglavnem, če mi je v SP delal 35-45FPS, mi na multy dela cca 22 fps (1920x1200@low), kar je eigrabilno. Na 1680x1050@low pa gre ene 35fps.
SAM MI ŠPIL FRIZNE IN RABIM hard reset.
končo prišel do kompa, inštaliram rusky verzij in delam vse po navodilih za eng language in ne dela. Že kolnem ruse, nakar ugotovim, da language packa sploh nisem odraral (ker moraš ene 4 rare odrarat)
Vglavnem, če mi je v SP delal 35-45FPS, mi na multy dela cca 22 fps (1920x1200@low), kar je eigrabilno. Na 1680x1050@low pa gre ene 35fps.
SAM MI ŠPIL FRIZNE IN RABIM hard reset.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

globoko grlo ::
sem probal ssdp in upnp, pa ne pomaga, enostavo frizne
a kdo ve kje se voltaža na HD4890 zviša?
a kdo ve kje se voltaža na HD4890 zviša?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB