» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
45 / 149
»»

DarwiN ::

Nevem kako imate tolk težav z lagom... Sem pravkar malce potestiral zadevo in špila vse kot se šika... Saj ne rabiš slo serverja, samo po pingu si razvrsti serverje in zaženi tistega s čim nižjim (zaželjeno tam med 20 in ~70)...
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Tr0n ::

MAFIA je izjavil:

A je mogoce kasna Slovenska soba??
Ali pa se da naredit svojo sobo server???

Trenutno je 5 slovenskih serverjev.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/se...

Gizm0 je izjavil:

Tr0n je izjavil:

Koncno odkleno IR Flares na jetu. Se malo, pa dobim heat seeker rakete, kar bo pripomoglo k vecji uporabnosti jeta. :)

Ma te air to air rakete so dokaj useless, ker ima vsak skoraj IR flares, pa tudi če ga zadaneš, še ni disabled. So pa bolj uporabne proti helikopterjem, ampak tudi tam ima zdaj že večina flares.
Proti jetom jaz raje uporabljam kombinacijo radar + gun. V tistem času, ko bi ga lockal z raketo, ga lahko že sestreliš :)
Malce mi še manjka, da odklenem air to ground missiles, ampak so jih tudi menda precej nerfali.

Sem opazo ja, da so precej neuporabne. Vsaj proti folku, ki priblizno ve kaj dela.

Kako si pa drugace levela jeta?

Se mi zdi, da takoj ko vzletim, me ze ma eden v locku in se ga potem tezko znebis ker se pac oba poskucama obracat in prit od vzadaj. Any pro tips? :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

Guzzy ::

Če me ma kdo v locku in nimam flarov ponavadi samo skočim ven :D

Netrunner ::

MAFIA je izjavil:

... Ker v tistih k so vozila mi ni usec. ...

izberi opcijo infantry only... pa boš imel vse mape brez vozil

Kako da ti niso vozila všeč ? ... meni osebno so zakon ..
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Netrunner ()

Ravno vozila in letala ga sekajo. :)

BALAST ::

"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

M-XXXX ::

http://www.gamekeystore.net/newstore/ba...

Ste vi od tukajle dobil key? Ker meni še zdaj niso nič poslal...

Gizm0 ::

Tr0n je izjavil:

Sem opazo ja, da so precej neuporabne. Vsaj proti folku, ki priblizno ve kaj dela.

Kako si pa drugace levela jeta?

Se mi zdi, da takoj ko vzletim, me ze ma eden v locku in se ga potem tezko znebis ker se pac oba poskucama obracat in prit od vzadaj. Any pro tips? :)

Joystick is a must have :) Pa če želiš streljati tanke, rabiš tudi yaw analogno kontrolirati, ker z A in D se ne da tega lepo početi.
Drugače pa se boš verjetno lažje levelal na rush mapah, ker tam najdeš precej pilotov, ki ne vejo kaj točno delajo. Tako, da bojo tudi air-to-air rakete znale biti uporabne in se na tak način lažje levelaš. Pa vedno zoomiraj mapo na ven in jo povečaj, tako da imaš lep pregled kje se kaj nahaja. Seveda pomaga tudi, če ti kdo od spodaj spota letala in helikopterje.
Pri dogfightih pa, ko zavijaš, drži notri airbrake, tako da se hitreje obrneš. Kadar ne vidiš nasprotnega letala, uporablji third person pogled, ker FOV iz kabine je zelo majhen.

Dua'L ::

Bi blo res lepo če bi v mp vstavili tole mapo:

GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dua'L ()

luka46 ::

BALAST je izjavil:

trololo :D

Ziga Dolhar ::

Hehe, tip je tečen, ja.

Ampak, reakcije folka so pa zaskrbljujoče :).
https://dolhar.si/

luka46 ::

še ena takšna :D

Good Guy ::

luka46 je izjavil:

haha tip je mal prizadet ;)
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Good Guy je izjavil:

luka46 je izjavil:

haha tip je mal prizadet ;)

Ser strinjam... stokrat to nardi, pa še skos mu je smešno:))

SLO_Robert ::

Sam res , kakšne reakcije zarukanih američanov :O

dr.Akula ::

Proti tejle seriji tisto ni tako hudo. Sicer vem, da je offtopic ker ni bf3, ampak je pa še malo bolj zaskrbljujoče, ker so večinoma sami 10 letniki z resnimi rage problemi.
ni podatka

denilson ::

mi lahko kdo pove kaj dobi pod avto nastavitvami če imam gtx 580...?????

vratar ::

Zakaj men noče zagnat igre napiše mi nekaj v zvezi z direktx in grafične kartice... direktx sm naložu sam še vedno ne dela a je še kdo meu podobne težave...

BigWhale ::

Ziga Dolhar je izjavil:

Hehe, tip je tečen, ja.

Kako to mislis? Reakcije so cist tipicne za povprecnega gamerja, ki so mu FPSji visji cilj zivljenja. ;>

BALAST ::

Nujno rabiš grafično z DX10 (geforce serije gts8*** ali radeon hd4***)
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

def0r ::

vratar je izjavil:

Zakaj men noče zagnat igre napiše mi nekaj v zvezi z direktx in grafične kartice... direktx sm naložu sam še vedno ne dela a je še kdo meu podobne težave...

Raje povej scoj konfig.
Proc, grafa, windows

Berserker ::

Kaj če bi se naredla ena lista slo igralcev, za lažje dodajanje.

Dua'L ::

Če me kdo hoče dodat moj nick = plonikla
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

def0r je izjavil:

vratar je izjavil:

Raje povej scoj konfig.
Proc, grafa, windows

Bom sporoču ko pridem domov sem v službi...

Ziga Dolhar ::

BigWhale je izjavil:

Ziga Dolhar je izjavil:

Hehe, tip je tečen, ja.

Kako to mislis? Reakcije so cist tipicne za povprecnega gamerja, ki so mu FPSji visji cilj zivljenja. ;>

Mene mal skrbi, ker občasno v teh ljudeh po reakcijah prepoznam OmegaBlue-ja ;). Sploh ker mu vedno, ko se spawnam za njim, enkrat (za srečo) ustrelim mimo uhlja, nakar mi v teamspeak zakriči wow, okol mene neki pada ... [obrat za 180°C] ... Žiga, pizda ti!.
https://dolhar.si/

MAFIA ::

Aje tesko naredit server???
Pa kaj moras naredit ce kdo ve?

OmegaBlue ::

kupit.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Sssaga ::

Guzzy je izjavil:

Raven grafike v BF 3 je kar višja od Crysis 2 z direct x 11 in nevem kakšnimi patchi :))

Khm, CryEngine 3 je zame najlepši grafični pogon do sedaj.
Pa tko BTW, a si že probu igrati Crysis v v DX11+High Res. Texture pack skupaj in vse na Ultra pa spodobni ločljivosti?

Dan pred BF3 sem obrnil Crysis 2 od začetka do konca, da sem primerjal in če gremo v detajle mi je crysis lepši. Nasploh ima Crysis lepše texture vsega kar je notri, medtem ko mi je pri BF3 skoraj na bruhanje šlo ob nekaterih grdih texturah in sem pomislil že na počasen disk...

Pa zanimivost: Vse igre mi nabijejo grafo ob 99% GPU LOAD-u do 75-76°, medtem ko mi Crysis 2 goni grafo na 81°C. Edini špil, pa sem sprobal veliko DX11 iger. Pa tudi ob igranju mi je disk obratoval kot zmešan in mi motil izkušnjo, tko da sem s tem vse izvedel.

Drugače sem si ogledal video kako deluje Frostbite 2 mašina (postprocessing efects), vendar mi v sami igri ni delovala tako lepo. Nekatere mape so bile tako puste, spet v garaži pa se je pokazal ves potencial.

Seveda pa sem vesel, da razvijalci dajejo poudarek tudi na grafiko.
Me pa zanima kaj bo Metro 2034 prinesel.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Sssaga ()

Crysis 1 > Crysis 2 kar se tice grafike.

Mustang2142 ::

ve kdo password za private mojcomp.net server? http://battlelog.battlefield.com/bf3/se...

edi123 ::

M-XXXX je izjavil:

http://www.gamekeystore.net/newstore/ba...

Ste vi od tukajle dobil key? Ker meni še zdaj niso nič poslal...

ja jaz sem dobo v soboto. piši jim na mail saj so na fb strani napisalo kdo ni dobo naj jim piše

MAFIA ::

Eni nenormalno dost strelov prenesejo pa te potem se ubije. A imas za nadgradit kej da vec strlov preneses al kaj je to fora??

mjanez ::

Pozdravljeni

Jaz imam naslednjo težavo in sicer ko pridem v igro mi pogleda v zrak in začne se vrteti okrog svoje osi lahko se premikam s smernimi tipkami in streljam nemogoče pa je da obračam pogled z miško.

Kaj bi to lahko bilo?

Imam:

AMD x6 1055T
Gigabyte ga-890xa-ud3
8gb rama dd3 1333 mhz
sapphire hd 5670 1gb gddr5
Vertex 2 120gb

in

Logitech wave in G500

LP

norgur8 ::

mjanez je izjavil:

Pozdravljeni

Jaz imam naslednjo težavo in sicer ko pridem v igro mi pogleda v zrak in začne se vrteti okrog svoje osi lahko se premikam s smernimi tipkami in streljam nemogoče pa je da obračam pogled z miško.

Kaj bi to lahko bilo?

Imam:

AMD x6 1055T
Gigabyte ga-890xa-ud3
8gb rama dd3 1333 mhz
Vertex 2 120gb

in

Logitech wave in G500

LP

Problem je v tem, da imas piratsko verzijo. Tudi v Bad Company 2 se je to dogajalo če nisi imel 'pravega orodja'.

Sicer bedno vprasanje, ampak imas mogoce kak gamepad priklopljen?

Sriple Tix ::

Ni bedno. Jaz moram vedno izklopiti volan, sicer se mi pojavijo enaki simptomi kot pri Janezu.

connel ::

Hehe, dobra ta s piratsko verzijo, dobra šala.

TOP ::

norgur8 je izjavil:

mjanez je izjavil:

Pozdravljeni

Kaj bi to lahko bilo?

Imam:

AMD x6 1055T
Gigabyte ga-890xa-ud3
8gb rama dd3 1333 mhz
Vertex 2 120gb

in

Logitech wave in G500

LP

Problem je v tem, da imas piratsko verzijo. Tudi v Bad Company 2 se je to dogajalo če nisi imel 'pravega orodja'.

Ni problem v piratski verziji,ker potem bi vsem tole delalo ampak v nastavitvah poglej malo.

def0r je izjavil:

vratar je izjavil:

Raje povej scoj konfig.
Proc, grafa, windows

Evo moji podatki:

Procesor: AMD Athlon(tm) x2 Dual Core Procesor 5000+ 2,60 GHz
Pomnilnik: 2,00 GB
Vrsta sistema: 32- bitni
Sistem: Vista Ultimate
Radeon x1600 series512 Mb

Je mogoče prešvoh mašina

Bananovec ::

Grafa ne podpira DirectX 10.
Pa tudi sicer bi po mojem občutku bolj bogo šibalo.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Jp zaradi grafe ti sploh ne zazene.
Ceprav je tudi procesor ravno ne ustreza minimalnim zahtevam.

Minimum requirements for Battlefield 3

Processor: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz
RAM: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher.
Graphics card memory: 512 MB
Sound card: DirectX compatibl sound card
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

Sssaga je izjavil:

Guzzy je izjavil:

Raven grafike v BF 3 je kar višja od Crysis 2 z direct x 11 in nevem kakšnimi patchi :))

Khm, CryEngine 3 je zame najlepši grafični pogon do sedaj.
Pa tko BTW, a si že probu igrati Crysis v v DX11+High Res. Texture pack skupaj in vse na Ultra pa spodobni ločljivosti?

Dan pred BF3 sem obrnil Crysis 2 od začetka do konca, da sem primerjal in če gremo v detajle mi je crysis lepši. Nasploh ima Crysis lepše texture vsega kar je notri, medtem ko mi je pri BF3 skoraj na bruhanje šlo ob nekaterih grdih texturah in sem pomislil že na počasen disk...

Pa zanimivost: Vse igre mi nabijejo grafo ob 99% GPU LOAD-u do 75-76°, medtem ko mi Crysis 2 goni grafo na 81°C. Edini špil, pa sem sprobal veliko DX11 iger. Pa tudi ob igranju mi je disk obratoval kot zmešan in mi motil izkušnjo, tko da sem s tem vse izvedel.

Drugače sem si ogledal video kako deluje Frostbite 2 mašina (postprocessing efects), vendar mi v sami igri ni delovala tako lepo. Nekatere mape so bile tako puste, spet v garaži pa se je pokazal ves potencial.

Seveda pa sem vesel, da razvijalci dajejo poudarek tudi na grafiko.
Me pa zanima kaj bo Metro 2034 prinesel.

Da, mel sem vse DX11, ultra grafiko, high res texture pack na ločljivosti 1920x1080, pa sem primerjal z BF 3 vse na ultra - čisto vse on, sicer mi je kar štekalo(Crysis 2 mi je delal dokaj dobro), pa mi je BF 3 grafika nekako boljša :) texture so res vrhunske... če pogledaš od blizu detajle svoje puške, zidu...

No men do sedaj še nobena igra ni presegla 71°C, BF 3 mi pa laufa na 65°-69°.

T-h-o-r ::

MAFIA je izjavil:

Eni nenormalno dost strelov prenesejo pa te potem se ubije. A imas za nadgradit kej da vec strlov preneses al kaj je to fora??

ker si da health pack poleg in ga streljaš, ampak mu ravno dovolj drži zdravje, da on tebe ubije :)
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Defib v akciji. :)

T-h-o-r ::

tr0n kak je tvoj battlelog name
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

TOP ::

vratar je izjavil:

def0r je izjavil:

vratar je izjavil:

Raje povej scoj konfig.
Proc, grafa, windows

Evo moji podatki:

Procesor: AMD Athlon(tm) x2 Dual Core Procesor 5000+ 2,60 GHz
Pomnilnik: 2,00 GB
Vrsta sistema: 32- bitni
Sistem: Vista Ultimate
Radeon x1600 series512 Mb
Tale PC ti je za pisarniške zadeve ne pa za igre špilat.

Je mogoče prešvoh mašina

T-h-o-r je izjavil:

tr0n kak je tvoj battlelog name

Tr0nc3k

Good Guy ::

Tr0n je izjavil:

Defib v akciji. :)

haha tista z benzom je dobra ;)
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
««