Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

Truga ::

T-h-o-r ::
saj gre luping, samo ne smeš se preveč divje navpično peljat
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

r3dkv1c4 ::

BigWhale ::

what's so fucking funny

o lupingih

Berserker ::
Zanima me, v čem je fora da določeni strežniki imajo TK opcijo, potem pa folk stalno ranta če ga kdo od svojih ubije. Tudi sam na takšnem strežniku dobim vsaj 2 smrti zaradi tega. Pa zelo je moteče, če ni tretjeosebne kamere na vozilih, zato redko kdo poseže po letalih, ker je cockpit zelo nepregleden, sploh nemoreš nazaj pogledat. Nasplošno folk na hc strežnikah samo kampira, zaradi hitre smrti.

McGregorSL ::
lupingi: Meni tudi ni jasno v čem je problem...
Drugo: ali je kdo izklopil "Hyperthreading" in opazil kako izboljšanje v delovanju igre? Baje naj bi na procesorjih tipa i7 920,2600 pomagalo pri občasnem zatikanju... samo nisem še testiral.
Drugo: ali je kdo izklopil "Hyperthreading" in opazil kako izboljšanje v delovanju igre? Baje naj bi na procesorjih tipa i7 920,2600 pomagalo pri občasnem zatikanju... samo nisem še testiral.

Tr0n ::
Zanima me, v čem je fora da določeni strežniki imajo TK opcijo, potem pa folk stalno ranta če ga kdo od svojih ubije. Tudi sam na takšnem strežniku dobim vsaj 2 smrti zaradi tega. Pa zelo je moteče, če ni tretjeosebne kamere na vozilih, zato redko kdo poseže po letalih, ker je cockpit zelo nepregleden, sploh nemoreš nazaj pogledat. Nasplošno folk na hc strežnikah samo kampira, zaradi hitre smrti.
Meni se hardcore strezniki na BF3 tudi zdijo malce weird.
Na BLOPS in MW2 skoraj izkljucno igram HC, tukaj pa se mi zdi, da te lahko zelo hitro ubije precej vec stvari. Nekak ne pase najbolj. Pa spot pri tako velikih mapah je zelo pomembem, in ce tvojim ne pokaze "korencek" je vse skupaj malce brezveze.

PARTyZAN ::
Jaz imam i7 920 z vklopljenim HT, pa mi igra deluje brez težav.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PARTyZAN ()

globoko grlo ::
eno retorično vprašanje (beri ne se vsajat tipa sej sem ti reku ipd)
Sem nabavu rusky key in dal eng pack čez in sem ugotovil, da če disejblam zvok na matični oz. pod device manager, se špil ne sesuva, če pa imam zvok, se pa hitr sesuje in čist na random.
A mislite, da je zaradi spremembe jezika?
Sem nabavu rusky key in dal eng pack čez in sem ugotovil, da če disejblam zvok na matični oz. pod device manager, se špil ne sesuva, če pa imam zvok, se pa hitr sesuje in čist na random.
A mislite, da je zaradi spremembe jezika?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Ne, ker mas auth service odstranjen verjetno. Windows 7 crack. :) Zvok REALTEK disable in loop PB freeze so povezani med sabo. Malce pogooglaj.

Buggy ::

Itak da mora bit HT vklopljen. WTH? :)
http://forums.guru3d.com/showthread.php...
Lols. HT pa ne izklopim, pa ce se mi spil sploh ne zazene.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()

r3dkv1c4 ::
fora hc-ja je čimbolj približat realnosti...in tk je ena od teh..kar pomeni, da je totalno neumesno če ubiješ svojega vojaka...kajne???
folk pa itak sam kampira ker je opcija ležanja...v bfbc2 tega ni bilo in tudi campanja ni bilo veliko

globoko grlo ::
Tr0n :: danes, 13:20:38
citiraj
#
Ne, ker mas auth service odstranjen verjetno. Windows 7 crack. :) Zvok REALTEK disable in loop PB freeze so povezani med sabo. Malce pogooglaj.
A hočš rečt da moram za audio experience met original winse, za mute experience mam pa lohka crackane?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Ce igras igro, ki uporablja PunkBuster in si odstranil Windows Auth, da. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()

TOP ::
globoko grlo je izjavil:
Tr0n :: danes, 13:20:38
citiraj
#
A hočš rečt da moram za audio experience met original winse, za mute experience mam pa lohka crackane?
Pa kupi eno poceni zvočno pa je stvar rešene.

McGregorSL ::
Večina osnovnih plošč danes ima Realtek zvočno kartico.
Kakšna je sploh razlika med "normalnim freezom" in "PB freezom"?
Še vedno ne verjamem, da bi BF3 team (in PB team) škodoval sebi in si delal dodatne stroške s supportom in nejevoljo uporabnikov oziroma kupcev.
Kakšna je sploh razlika med "normalnim freezom" in "PB freezom"?
Še vedno ne verjamem, da bi BF3 team (in PB team) škodoval sebi in si delal dodatne stroške s supportom in nejevoljo uporabnikov oziroma kupcev.

mam jaz tudi
nič ne friza

BALAST ::
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

BALAST ::
http://www.hotbloodedgaming.com/2011/11... hehe, je blokada linkov.
"You may fool all the people some of the time;

norgur8 ::

Nemixxx ::
kaj mate rajši Hardcore ali normal mode?
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

Guzzy ::
sry za double post...
Všeč mi je razlika, če imaš 4 ali 8 GB ramov. Prej sem pri ULTRA (GTX560Ti) imel kar majhen fps, zdaj pa se znajde tam nekje pri 40 FPS, ampak še zmeraj ni dovolj gladko zame, tak da ostajam pri AUTO(high)
Všeč mi je razlika, če imaš 4 ali 8 GB ramov. Prej sem pri ULTRA (GTX560Ti) imel kar majhen fps, zdaj pa se znajde tam nekje pri 40 FPS, ampak še zmeraj ni dovolj gladko zame, tak da ostajam pri AUTO(high)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Guzzy ()

69charger ::
Danes sem prejel svojo kopijo BF3 in sem ves vesel priigral do lv2,nakar mi je dvakrat špil crashnil oz. zmrznil. So mogoče kakšni popravki na vidiku?
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Bor H ::
Ne, IW je rekel da ta špil ne bo deležen nobenih popravkov, ker je za razvajene PC riti škoda časa..

Friendly fire je fajn zato, da ljudje v guzvi ne trosijo ammota kar vse povprek. Ti 'dobis dve smrti', resno? :> Najbrz hoces rect, da te vsaj dvakrat ubijejo soigralci?
Tretje osebna kamera na vozilih je najvecja traparija, ki se jo lahko gres. Suck it up in vozi letalo vsaj priblizno (zlo zlo zlo priblizno) tako kot se spodobi. Ma, pridi kaj na Ovca streznik, ki je HC in nazadnje, ko sem jaz igral ni blo nobenga kampiranja.
normal
Pol mas pa cist napacen nickname, ce igras normal. ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()

Bor H ::

Berserker ::
Friendly fire je fajn zato, da ljudje v guzvi ne trosijo ammota kar vse povprek. Ti 'dobis dve smrti', resno? :> Najbrz hoces rect, da te vsaj dvakrat ubijejo soigralci?
Tretje osebna kamera na vozilih je najvecja traparija, ki se jo lahko gres. Suck it up in vozi letalo vsaj priblizno (zlo zlo zlo priblizno) tako kot se spodobi. Ma, pridi kaj na Ovca streznik, ki je HC in nazadnje, ko sem jaz igral ni blo nobenga kampiranja.
normal
Pol mas pa cist napacen nickname, ce igras normal. ;>
Nekdo je rekel da igra HC zaradi realizma, jaz bi raje namestil operation flashpoint, ki je temu primeren. Nazadnje je battlefield popularen zaradi timskega dela (ki ga še sam nisem uspel občutit, ker nikakor ne najdem meni primernih soigralcev). In ja, hotel sem povedat, da me ponavadi ubijejo lastni soigralci minimalno dvakrat (pridejo pa tudi takšne runde ko ubijem zgolj dva sovražnika, pa tudi svojega kdaj, tudi jaz nisem izjema). Jaz imam rad vozila iz tretjeosebnega pogleda, zato ker sem fasciniran nad izgledom vozil, med vožnjo ter med bojem, se posebaj ta zvok afterburna, ki sem ga vajen z obiskovanjem airshow prireditev, drugi razlog je, da težko vozim, a hkrati kot strelec, spotam in pokrivam okolico. Bi raje videl če bi tank opravljali tri do štiri igralci, potem bi se teamwork končno pokazal za koristnega. Saj drugače ko pride do dogfighta prestavim v prvoosebno kamero, to je jasno, ampak če bi le imel vzratna ogledala, bi bilo precej bolje (da ne bo kdo slučajno
Da dopolnim svoj post, bi rad dodal samo še to, da je tale Javelin popolnoma nekoristno at orožje, saj praktično z njim ničesar ne dosežeš, saj ni sposoben uničit ifv-ja, ne tanka , niti hmmw vozila, čeprav je jasno da zagotovo pomalica staro železje z imenom t-72. Praktično se sprožena raketa zapodi za sovražnim vozilom, ter ekslodira tik za vozilom.
Tako da je bf3 javelin učinkovitost primerljiva z tem :

Truga ::
Nekdo je rekel da igra HC zaradi realizma, jaz bi raje namestil operation flashpoint, ki je temu primeren.
No, jaz tud pridem bf igrat ko hocem klanje. Kadar se mi hoce realizem grem igrat flashpoint, se postavim z javelinom v grm skupaj s se 4imi in pocmo cel konvoj z enim strelom, pol pa 2 ure bezimo pred patruljam in laufamo po hostah. Vecini zal to drugo ni fun, ker je ponavadi v tej (neprimerno daljsi) fazi vecino casa laufanje in branje zemljevida (naceloma igramo brez avtomatskih markerjev). Ce kdo umre pa smo ponavad to mi, ker nas dobi kak chopper/tank.
V BF je zadeva popolnoma drugacna. Prides ke, se usedes v tank in gazis. Te raznese in gres cez 10 sekund se enkrat. Taktika je nekje na nivoju quaka, visje strategije ni. Ne recem da ni fun, ampak tudi HC ne mores nikakor primerjat nikako s flashpointom, kjer je streljanja od vsega vedno najmanj. Sicer pa tudi jaz preferiram non-HC. Tak battlefield igram ze od 1942 dalje, in mi nic ne manjka.

Zaradi realizma sem bil jaz v vojski. :> HC se pa igra zato, da ni treba celga clipa spraznit v nasprotnika, da umre. Pa da se naredi igro vsaj mal manj brezglavo arkadno nabijanje vse povprek.
Taktika in teamwork se pa precej poznata, ce je dobro uigran team in ce daje squad leader kolikor toliko smiselne ukaze in ni cel squad razprsen po celi mapi.
Taktika in teamwork se pa precej poznata, ce je dobro uigran team in ce daje squad leader kolikor toliko smiselne ukaze in ni cel squad razprsen po celi mapi.

ZaphodBB ::
Pri teamworku je tako, da od random skupine igralcev lahko pričakuješ največ fizično bližino. To da bi folk igral vloge v squadu je pa višja matematika in si boš moral omislit stalen squad.
Ampak že grupiranje v squad velikokrat pomeni Pwn. Jaz ponavadi mal težim folku, da naj se držijo v squadih, hkrati pa odprem squad v katerega vabim folk željan teamplaya. Ponavad se vedno najde par modelov, ki jim ne paše bezljat ko ovce. Včasih se cela ekipa mal zdisciplinira na ta način.
Ampak že grupiranje v squad velikokrat pomeni Pwn. Jaz ponavadi mal težim folku, da naj se držijo v squadih, hkrati pa odprem squad v katerega vabim folk željan teamplaya. Ponavad se vedno najde par modelov, ki jim ne paše bezljat ko ovce. Včasih se cela ekipa mal zdisciplinira na ta način.

DrSergioDJ ::
Ma največji fail na 95% strežnikov je že to, da noben ne čaka nikogar (posebej na večjih mapah) in potem prvi ki se vsede v tank/jeep/choper/karkoli že hiti zavzemat pozicijo, 80% ekipe, ki niso uspeli ujeti vozila, pa rabi 5 minut teka do tja... prokleti šalabajzerji..
...