» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
51 / 149
»»

T-h-o-r ::

meni se shrani
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

manniac ::

meni se ne shrani

DarwiN ::

meni se ne shrani
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Tr0n ::

Mate vi neke cudne probleme. :)

Bugov in ostalih pomanjkljivosti je itak še ogromno, ampak razumljivo, saj bodo zrihtali. Najbolj me moti, da ne moreš assignat ukaz za scroll tipko na miški... Lamerji...

Janck7 ::

Imam sledeči problem. In sicer, ko se prijavim v battlelog vse lepo teče, izberem server se začne connectat in še kar connecta... Sploh mi ne poveže na server (vsi serverji tako štekajo... ni problem samo en server). Vedno kaže connecting pa melje... POMOČ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Janck7 ()

krOOokO ::

Janck7 je izjavil:

Imam sledeči problem. In sicer, ko se prijavim v battlelog vse lepo teče, izberem server se začne connectat in še kar connecta... Sploh mi ne poveže na server (vsi serverji ni problem samo en server). Vedno kaže connecting pa melje... POMOČ?

Pri meni se naredi identično, poskusil sem že skoraj vse, a nič ni pomagalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: krOOokO ()

PARTyZAN ::

Se da kako vklopiti prikaz pinga na scoreboardu?

Nimas pinga na scoreboardu. Lahko edino pogledas z CTRL + ALT + S.

Dua'L ::

krOOokO je izjavil:

Janck7 je izjavil:

Imam sledeči problem. In sicer, ko se prijavim v battlelog vse lepo teče, izberem server se začne connectat in še kar connecta... Sploh mi ne poveže na server (vsi serverji ni problem samo en server). Vedno kaže connecting pa melje... POMOČ?

Sem mel isti problem in sem pisal na feedback-support levo na battlelogu in so mi uredili.

Če me kdo želi dodat: DuaL-SLO
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dua'L ()

PNG ::

Zdravo,

imam neke čudne artefakte na ekranu, isto kot tale:

z googlanjem sem ugotovil, da ima veliko ljudi iste probleme. Ima kdo rešitev proti temu?

2600k, 560 Ti SoC, 8gb ram, Corsair Force 3 SSD, Sabertooth P67 plata. Halp pls.

EDIT: Aja, temperature niso, ker preko 58 jedro ne gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PNG ()

Dua'L je izjavil:

krOOokO je izjavil:

Janck7 je izjavil:

Sem mel isti problem in sem pisal na feedback-support levo na battlelogu in so mi uredili.

Če me kdo želi dodat: DuaL-SLO

Kaj so ti pa napisal oz. kako so ti uredil? Ker pri men noben ni imel pojma tam na supportu... Bi prosu če poveš.. :)

Ah men so rekli, da ima zelo veliko ljdui taqke težave in da bodo uredil v nekaj dneh.-.-

A se komu dogaja nek čuden zvok občasno, al se meni meša v glavi? Kot bi se nek petelin zadrl, traja pa zgolj ene pol sekunde. Zdajle se mi je ravno 2x zgodilo, vsakič po koncu runde... Včasih pa kar izven igre, med surfanjem, kot da bi battlelog juice spustil občasno...

I am going mad..I am seeing and hearing things...;((

ShinseiYama ::

DarwiN je izjavil:

A se komu dogaja nek čuden zvok občasno, al se meni meša v glavi? Kot bi se nek petelin zadrl, traja pa zgolj ene pol sekunde. Zdajle se mi je ravno 2x zgodilo, vsakič po koncu runde... Včasih pa kar izven igre, med surfanjem, kot da bi battlelog juice spustil občasno...

I am going mad..I am seeing and hearing things...;((

To je battlelog opozorilo da si končal igro,dobil sporočilo,dobil invajt, ga je gdo sprejel... pač za vsako pizdarijo te on opozori s kratkim piskom .

Zgodovina sprememb…

Thanks, sem dal vse na mute zdajle, ker tole me je res žrlo..;(

mr1two ::

Shit no, komej dobim BF3, me delo zasuje z ene strani, obveznosti na faksu z druge...ahhh...še nekaj časa bo moralo preteč preden se vidimo gor..:8)

Buggy ::

PNG je izjavil:

Zdravo,

imam neke čudne artefakte na ekranu, isto kot tale:

z googlanjem sem ugotovil, da ima veliko ljudi iste probleme. Ima kdo rešitev proti temu?

2600k, 560 Ti SoC, 8gb ram, Corsair Force 3 SSD, Sabertooth P67 plata. Halp pls.

EDIT: Aja, temperature niso, ker preko 58 jedro ne gre.

isti problemi in iste ugotovitve pri meni in tudi ista konfiguracija.
Gigabyte support glede novega BIOS-a za SOC in tudi glede ostalih informacij cisto neuoporaben.
Imas grafiko na ULTRA? Zmanjsaj na High in downclock memorije iz 2300Mhz na 2100 je pri meni zacasno omogocil normalno igranje..ni pa to resitev tako da se jaz tudi priporocam za kaksen hint.

Znižanje grafičnih nastavitev ne pomaga, downclockanja še pa nisem uspel probati...ni pa to glih neka pametna rešitev, jao. Bom probal pa sporočim.

problem je samo v mapah z letali, Metro mapa recimo dela kkolikor casa zelis tudi na Ultra

McGregorSL ::

Kot ste ugotovili je ogromno težav.

Njihov support se nahaja na levi strani "battleloga" (rumen zavihek "feedback&support")

Najbolj uporabna rešitev, ki jo posredujejo pri supportu je: (naj bi rešilo veliko težav vključno BSOD,CTD,connection timeout, artefacts ets, seveda pa ne pomaga vsem)
-start->run->(ali WIN tipka+R)
-napišeš: services.msc
-UPnP Device Host (ustaviš service)
-SSDP Discovery (ustaviš service)
-control panel->Network and sharing Centre (središče za omrežje in skupno rabo)
-Dodatne nastavitve skupne rabe-> najdeš odkrivanje omrežja in daš izklopi
-po potrebi ponovno izklopiš windows firewall ali dodaš izjeme

to je to, verjetno pa moraš to storiti vsakič, ko ponovno zaženeš računalnik. Preverejeno je rešilo marsikatero težavo.

Driverji za ATI 11.9 vsaj meni delujejo bolje kot 11.10 (čeprav naj bi bili enaki)

lp
PS grafične 560Ti pa imajo svoje probleme. Eni rešujejo s firmware za grafično (ni isto kot driverji) eni pa nižajo ali višajo voltažo (kar pa neveščim ne priporočam)

Zgodovina sprememb…

hmm...si preprican da je tole povezano tudi z resevanjem graficnih anomalij kot smo jih videli malce visje?

Nekako ni logike :(

McGregorSL ::

Buggy je izjavil:

hmm...si preprican da je tole povezano tudi z resevanjem graficnih anomalij kot smo jih videli malce visje?

Nekako ni logike :(

Na enemu rač., ki ima GF 570 smo to izklopi vsakič, ko hoče igrat in so podobne grafične anomalije to je črte izginile.... ja je čudno... seveda za GF560Ti je druga pesem

Pa to popizdiš...ta mesec sem kupil dva špila: HoMM VI in BF3, skupaj dal 105€ zanju pa nobenega ne morem igrati ker sta oba preveč polna bugov.

def0r ::

HoMM se ne splaca kupiti ze od 3jke naprej:)

Bolf3nk ::

PNG je izjavil:

Pa to popizdiš...ta mesec sem kupil dva špila: HoMM VI in BF3, skupaj dal 105€ zanju pa nobenega ne morem igrati ker sta oba preveč polna bugov.

kje te kupuješ tako drage špile... za obe bi dal max 40€, če veš kje kupit:D

Poznam vse možne varijante ruskih keyev in podobno, poleg tega je HoMM VI ODLIČEN, škoda samo da je zaenkrat še poln bugov.

V BFBC2 pa sem zabil 1000 ur, tako da mi tudi za BF3 ni težko dati 50€.

Sicer pa to nista edina špila ki sem ju kupil, samo ostali pač delujejo :P

globoko grlo ::

sam v vednost: se mi je čist random sesuval tale BF3, al po 5 min in al pa po pol ure. Vglavnem je cel komp friznil, ene 2x pa je samo BF3.exe nehal delovati. Pol sem pa včeri za foro v biosu diseblal zvok in od takrat dela BP, sam zvoka ni, ane, kar je mal bedn

ajd
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Pyr0Beast ::

Tudi BF2 je imel podobne težave z zvokom
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

OmegaBlue ::

Zanimivo, zgleda sem jo potem poceni odnesel, bc2 se mi je na začetku veliko bolj usuval, bf3 pa se do sedaj še ni obesil. Origin je pa druga zgodba.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

a je mogoče prvi updejt na vidiku? men battlelog ne dela več sploh

foolz0r foolz0r
@zh1nt0 when will a pc patch get released?

Daniel Matros
@foolz0r We´re not too far away from it now. No ETA but I will definitely let you know

3 hours ago from twitter
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dua'L ()

in ta dva citata sta iz pred enga tedna al par ur nazaj ? :))

globoko grlo :: danes, 13:41:29
citiraj

#

sam v vednost: se mi je čist random sesuval tale BF3, al po 5 min in al pa po pol ure. Vglavnem je cel komp friznil, ene 2x pa je samo BF3.exe nehal delovati. Pol sem pa včeri za foro v biosu diseblal zvok in od takrat dela BP, sam zvoka ni, ane, kar je mal bedn

ajd

evo, sem probal še z vklopljenim zvokom in se mi sesuje že med prvo rundo

BigWhale ::

Torej, trenutno se nas nekaj Slo Techarjev zadrzuje v Ovca platoonu. Igramo pa na temle Ovca strežniku.

Hardcore, jasno. :)

Še faking konzolo imamo noter...bougpomagej, BF3 delivers. Pravi online PC shooter po kolikih letih, fantje?

TOP ::

Kakšna je razlika med navadno verzijo in Limiteg Edition,kaj pridobiš.

Bor H ::

lahko bi ti rekel: just fuckin google it al pa preberi mal zadnje 2 strani teme, je bilo že nekajkrat odgovorjeno, ampak ne bo, ker sm prijazen danes...

limited edition ima dodan back to karkand expansion zastonj, ostali bodo lahko kupili za nekje 10-15€, vseboval bo pa 4 mape pa nekaj orožij in vozil

TOP ::

Hvala

BW, sem poslal aplikejšon. :P

Pričakuj friendly fire. ;)

Ima kdo mogoče cyborg rat 9 miško in kako se obnese v bf3?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

verjetn bl švoh, ker ni logy

edit, poslal za ofca application :)

Zgodovina sprememb…

stoneman ::

Pozdravljeni

V sredo nameravam kupit battlefield 3.Ampak ko takole berem koliko problemou je s to igrco a jo je vredno kupt.Ker js bi rad lepo normalno igrau.Brez večjih zapleto.
Tko kot naprimer bfbc 2 ki je odlična igra ki jo bom še dolgo igrau ali je taka tud ta?

Prosim za nasvete.

Te probleme bojo tak vse odpravli tak da jo je vredno kupit.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

manniac ::

vsi ki iscete platoo
se joinite tukaj http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/platoon/2832655241073739170/
ime je pa Mean Gamers_Slo
lepe igralne dni

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: manniac ()

OmegaBlue ::

jest sem malo razočaran da odnese motorje če delaš luping :/
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

r3dkv1c4 ::

Bolf3nk je izjavil:

koliko je max lvl? 50?

zdej so drugačni čini kot prej:)

ShinseiYama ::

145 se mi zdi da je max

45 je max level, potem pa 100 starov do 145.
««
51 / 149
»»