Forum » Izdelava spletišč » Admin v spletni strani in kako
Admin v spletni strani in kako
winlins ::
Pozdravljeni,
Zanima me kako je zgrajen admin, predvsem to npr. domena.com/admin/ se pravi naredim index.php in ga shranim v mapo admin. Torej moram v index.php kateri je v mapi admin vključiti vse css-je meta ukaze ... vse kot pri indexu npr. domena.com/index.php
Ali se to dela na drugačen način.
Hvala
Lp, Winlins
Zanima me kako je zgrajen admin, predvsem to npr. domena.com/admin/ se pravi naredim index.php in ga shranim v mapo admin. Torej moram v index.php kateri je v mapi admin vključiti vse css-je meta ukaze ... vse kot pri indexu npr. domena.com/index.php
Ali se to dela na drugačen način.
Hvala
Lp, Winlins
KoMar- ::
...
Res prisrčno vprašanje, ni kej.
...
Ja, tako nekako narediš. In potem v ta index.php daš tudi kaj dejanske PHP kode za login in administracijo.
Res prisrčno vprašanje, ni kej.
...
Ja, tako nekako narediš. In potem v ta index.php daš tudi kaj dejanske PHP kode za login in administracijo.
winlins ::
To je normalno da narediš funkcijo za login ampak mene predvsem zanima če imam mape domena.com/admin/ domena.com/novice/ domena.com/.../ in znotraj je index.php
potem moram v vsak index.php shraniti iste podatke kot domena.com/index.php
potem moram v vsak index.php shraniti iste podatke kot domena.com/index.php
KoMar- ::
Bodiva konkretna... zgoraj si omenjal CSS. Normalno, da ga moraš vključit v vsaki skripti znova, razen če imaš nek header include fajl nekje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri varnostni kodi knjige gostovOddelek: Izdelava spletišč | 1530 (1253) | mat3 |
» | Ajax, da ali neOddelek: Izdelava spletišč | 2687 (1991) | snajko |
» | Težava z mapo "admin" na webserverjuOddelek: Izdelava spletišč | 1044 (896) | Penny |
» | [PHP]IncludeOddelek: Izdelava spletišč | 1204 (1126) | |ViPeR| |
» | BB forum na indexOddelek: Izdelava spletišč | 1617 (763) | root987 |