» »

Dead Space 2

Dead Space 2

1
2
»

McGregorSL ::

Ok, nekak se mi ne da do konca preigrat... lahko samo povem da je špil bolan, še posebej pa so bolani uni ki so to naredil oziroma vodiln idejni vodja, jao...

Sicer močno boljš kot prvi del glede konzolaškega občutka ... a še vedno preveč prisoten... prvoosebni pogled bi bil bolši...

Ima kakšne dobre lastnosti samo ga konzolski pridih ubije ... no pa tut to da pobijaš otroke po vrtcu...

Zgodovina sprememb…

Izi ::

McGregorSL je izjavil:

lahko samo povem da je špil bolan, še posebej pa so bolani uni ki so to naredil oziroma vodiln idejni vodja, jao...

Hehehe, tako hudo pa spet ni, tisti otroci so že davno mrtvi in njihova telesa so se spremenila v plazeče bombe. Če jih hitro ne postreljaš preden se uspejo priplaziti do tebe je konec s teboj.
Dead Space franšiza je po žanru grozljivka in meni se je prav posrečeno zdelo, da otroci kot je v navadi niso kar izginili ampak je prav za vsakega prebivalca vesoljske postaje lepo prikazano kaj se jim je zgodilo.
Stopnja v otroškem vrtcu zelo dobro prispeva k grozljivemu vzdušju in zgodbi. Zanimivo je prebirati zadnja opažanja učiteljic, kako se nekaj čudnega dogaja z otroci v vrtcu, ki postajajo vedno bolj agresivni...

McGregorSL ::

No sej ne pravim da ni grozljiva :) sam otroci bombe? Pa še una "zadnja" učiteljica kliče otroka... in on spleza nanjo te pogleda in zasmeji... in potem raznese njega in učiteljico... WTF ane... mene je minil igrat :)

System Shock 2 je bil še bolj grozljiv, kjer si tudi raziskoval neko zapuščeno vesoljsko ladjo in nisi rabil pobijat otroke...

gantar8 ::

Gameplay in zgodba igre sta res zelo dobri. Saj jest res nisem velik ljubitelj FPS singleplayer, vendar ta igra mi je bila všeč že iz prvega dela. Priporočam vsem igralcem tudi drugih zvrst iger. Imam obe original.

Kar se pa tiče kupovanja iger jest ponavadi naredim tako da si prvo povlečem piratsko verzijo, če mi je všeč si jo kar kupim na igabiba http://igabiba.joker.si/ saj dobiš dobre igre za nizko ceno ;)

http://igabiba.joker.si/izdelek.php?men... evo ti dead space 2 za 40€ brez steama.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gantar8 ()

kmetek ::

bezerk ::

gantar8 je izjavil:

Saj jest res nisem velik ljubitelj FPS singleplayer


Navadite se, da ne mečete vse v isti koš.
To ni FPS (First Person Shooter) ampak TPS (Third..........)
Third-person shooter @ Wikipedia

Konzolašem je po večini jasno...

Uncharted 1, 2, DS 1, 2, Resident Evil 5, Tomb Raider, Army of two, blah, blah, blah,..... :)

gantar8 ::

vendar je tudi FPS :). Lahko bi rekel da je pa tudi RPG saj si razvivaš oklep in orožja :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gantar8 ()

69charger ::

Tudi slučajno ni FPS no...kaj vam ni jasno,FPS je pogled skozi oči karakterja,TPS je pa pač to kar dobiš v Dead Space.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

gantar8 ::

69charger je izjavil:

Tudi slučajno ni FPS no...kaj vam ni jasno,FPS je pogled skozi oči karakterja,TPS je pa pač to kar dobiš v Dead Space.


No ja lahko se popravim... res je TPS, vendar je tudi RPG (RolePlayingGame), saj igraš tudi neko oseba ki se lahko razvijv s časom ko prideš v nov lvl.

kmetek ::

kmetek ::

zgleda bo 3 :)

EA plans Dead Space FPS, Uncharted-style games - report
Eurogamer

EA has plans to uproot its survival horror series Dead Space after next instalment Dead Space 3, a new report suggests.

A Dead Space first-person shooter, a flight-based spin-off, and an "Uncharted-like game" are all being planned, according to Kotaku.

New management at EA apparently told the Dead Space team it needed to consider new ways of expanding the series, and "nearly killed off" the series' planned threequel Dead Space 3.

This year's Dead Space 2 sold more than two million copies, faring better than Dead Space 1, but EA has said series sales can still improve.

"I think it will probably take Dead Space 3 before we get into that five million unit cadence versus say three, four," EA boss John Riccitello remarked in February.

Dead Space 3 remains in production, however. As previouslyrumoured, the game will be set on an icy planet where dark corners will be replaced by blinding white snow.

Dead Space 3 will apparently complete the story of central protagonist Isaac Clarke, rounding off the original series as a trilogy and allowing EA to expand Dead Space into further genres.

The new report is not surprising - EA has a history of pushing Dead Space beyond the core console instalments, albeit with mixed results. On-rails 8/10 Wii shooter Dead Space: Extraction was developed as a prequel to the original Dead Space game, while awful 3/10 downloadable puzzler Dead Space Ignition was released to accompany Dead Space 2.

There have also been comic books, novels and animated film tie-ins produced.

RejZoR ::

Od kdaj je gledanje čez ramo prvoosebna streljačina!?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Outsajder ::

RejZoR je izjavil:

Od kdaj je gledanje čez ramo prvoosebna streljačina!?

Saj so prenesli na first person :P

kmetek ::

kmetek ::

oo7 ::

HUDO8-)

RejZoR ::

Fajn. Dead Space serija mal spominja na System Shock 2, kar je razlog, da mi je všeč. Sicer mal pogrešam čisto in svetlo okolje čudovitega Von Brauna in Rickenbacker-ja ampak vseeno gre za zapuščene vesoljske ladje, ki imajo vseenonek drugačen šarm kot špili, ki se dogajajo na Zemlji. Potem troganje opreme in drezanja po inventarju, vlaganja nadgradenj v orožje in opremo itd. In to kako se vse skupaj vleče iz dela v del. Skratka can't wait. Sicer moram še dokončat Dead Space 2, ampak hej, BioShock 2 sem končal par tednov nazaj tko da ni to nič slabega.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dead Space 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
6010288 (1482) oo7
»

Dead Space (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
586211 (1502) Machete
»

Origin (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
14325487 (8818) mailer
»

Menjava iger (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11025155 (12908) ZiedRieke
»

Bioshock 2

Oddelek: Igre
393722 (1634) dronyx

Več podobnih tem