Forum » Operacijski sistemi » Couldn't Find BootMGR
Couldn't Find BootMGR
spade93 ::
Lep pozdrav!
1.) Se že v naprej opravičujem če sem za brezveze odprl nov topic a vednar nisem imel časa za prebiranje foruma. Resnično se opravičujem !
2.) Moja napaka je sledeča. V DVDdrive sem ustavil DVD z Windows 7 x64. Ta mi je po restartu zaznal napako CD BOOT : Couldn't find BOOTMGR. Po nekaj opravljenih restartih mi je celo šel Setup naprej & sem že formatiral diske & ko je prišel setup v nalaganje se je ustavilo pri Expanding Widwows files (0%)... čez nekaj časa je javilo neko napako ki je računalnik spravila nazaj na restart.
Računalnik je takorečeno formatiran in nimam dostopa do namizja.
Lepo vas prosim za pomoč !!!
Hvala & lep dan !
1.) Se že v naprej opravičujem če sem za brezveze odprl nov topic a vednar nisem imel časa za prebiranje foruma. Resnično se opravičujem !
2.) Moja napaka je sledeča. V DVDdrive sem ustavil DVD z Windows 7 x64. Ta mi je po restartu zaznal napako CD BOOT : Couldn't find BOOTMGR. Po nekaj opravljenih restartih mi je celo šel Setup naprej & sem že formatiral diske & ko je prišel setup v nalaganje se je ustavilo pri Expanding Widwows files (0%)... čez nekaj časa je javilo neko napako ki je računalnik spravila nazaj na restart.
Računalnik je takorečeno formatiran in nimam dostopa do namizja.
Lepo vas prosim za pomoč !!!
Hvala & lep dan !
Duhec ::
Če je prenosnik odpri cd/dvd pogon in očisti lečo, če je stacionarni odpri vratac in nekajkrat globoko pihni (ne pljuvaj! :) ). Mogoče te ona heca in ne bere dobro inštalacijskega DVDja. Lahko pa še slednjega pogledaš, če nima kake packe spodaj; dahni vanj, da bo rosen in ga s kako flanelno krpo lepo obrišeš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvaril ploščo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1544 (730) | filip007 |
» | PowerSaving mode ob zagonu Windowsov in druge težave že ob nakupuOddelek: Pomoč in nasveti | 1041 (863) | Suly |
» | Ogled celotne DVD zbirke iz naslonjača (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8282 (6568) | Spock83 |
» | Loop pri inštalaciji Win XP in no master disk problema!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1730 (1612) | alien13 |