Forum » Šola » TŠC Kranj
TŠC Kranj
Dj Lexo ::
Živjo, odločam se za obisk informativnega dne na TŠC Kranj, kjer bi tudi nadaljeval z šolanjem,
vendar imam en manjši problem, saj ne vem na kateri program naj se vpišem.
V mislih imam Elektrotehniko vendar me zanima koliko je razlike med 4-letnim programom elektrotehnike in programom 3+2.
Hvala za odgovore, Lp.
vendar imam en manjši problem, saj ne vem na kateri program naj se vpišem.
V mislih imam Elektrotehniko vendar me zanima koliko je razlike med 4-letnim programom elektrotehnike in programom 3+2.
Hvala za odgovore, Lp.
Dj Lexo ::
Kaj pa razlika v programu? je program enak, ali je 3+2 bolj splošna elektrika(ni veliko elektronike,vezij).
arozma ::
3+2 imajo malo več prakse kot pa pri 4 letnem programu. 3+2 imaš mislim, da v tretjem letniku pol leta prakse v podjetju, medtem ko imaš v štiriletnem programu samo 1 mesec prakse.
Sicer pa so ravno zaradi takih vprašanj informativni dnevi. Greš tja in vprašaš kakšna je razlika.
Sicer pa so ravno zaradi takih vprašanj informativni dnevi. Greš tja in vprašaš kakšna je razlika.
Shagrath ::
Živjo!
Hodil sem na TŠC kranj, program 3+2, smer elektronik. Sam moram reči, da sem lažje zdelal +2, ker se mi zdi da so predmeti malo lažji. Problem na 3 letni je, da za sošolce dobiš primitivno golazen iz planine, ki pridejo samo motit pouk. Na triletni imaš več prakse in to zelo zanimive, saj sestavljate dejanska vezja.
Hodil sem na TŠC kranj, program 3+2, smer elektronik. Sam moram reči, da sem lažje zdelal +2, ker se mi zdi da so predmeti malo lažji. Problem na 3 letni je, da za sošolce dobiš primitivno golazen iz planine, ki pridejo samo motit pouk. Na triletni imaš več prakse in to zelo zanimive, saj sestavljate dejanska vezja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 4 letni program ali 3+2Oddelek: Šola | 1606 (1370) | korenje3 |
» | Vegova - rač. tehnik (vs.) SŠTS Šiška - tehnik mehatronike (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 18853 (16621) | lolko |
» | srednje šolanjeOddelek: Šola | 3968 (3517) | Bananovec |
» | FERI vs FRI (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 18078 (14565) | Hardstyle |
» | Katere šole imajo slab glas?? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15181 (13390) | OmegaBlue |