Forum » Hlajenje in modifikacije » Vodni blok
Vodni blok
Boeing ::
CandyMan: dej, prosim, poglej meni " Se še kadi" na desni... prosim...
Z morphlingom delava eno hudo serijo zelo podobnih vodnih blokov in če bo vse po sreči, bodo naslednji teden že naprodaj.
Tako.
In ne, cene še ne vem.
Z morphlingom delava eno hudo serijo zelo podobnih vodnih blokov in če bo vse po sreči, bodo naslednji teden že naprodaj.
Tako.
In ne, cene še ne vem.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
smilyxx ::
Boeing: MEni je morphling rekel, da bodo bloki za cpu okoli 11k, za northbridge 7k za gpu in pa za rame pa 15 k.
Save water.
drink beer.
drink beer.
CandyMan ::
Ma sj sm use pogledov sam jest rabm nacrt kako se to nardi! Sm use prebrov ne skrb to Sam drgac je pa drago...ceu hlajene stane 45k u mlacomu...see 4 yourself
Lp
Lp
Jebiveter ::
Ce te zanima kaksna ideja si poglej tukaj!
Je v bistvu le nekaj 3d modelov za predelavo obstojecega vodnega bloka, vendar lahko dobis kako hudo idejo. Tukaj sicer niso vsi modeli oz. tazadnjih dveh verzij ni, ker moram se koncat modele in sprintat nacrte.
Ce mi je morphling1 ze poslal plexi se jutri/pojutrisnjem lotim predelave.
BTW: Hlajenje v Mlacomu ni niti priblizno to, kar ima(mo?) morpling1 in ostali fantje v njihovih(nasih?) skatlah. Verjemi, da je potrebno malo vec truda kot 50k za spodobno vodno hlajenje. Pa se feeling je cist drugi ce ves, da si ti naredu (glih zarad tega sem se jst vrgu v predelavo compa -> slikce na linku)
Je v bistvu le nekaj 3d modelov za predelavo obstojecega vodnega bloka, vendar lahko dobis kako hudo idejo. Tukaj sicer niso vsi modeli oz. tazadnjih dveh verzij ni, ker moram se koncat modele in sprintat nacrte.
Ce mi je morphling1 ze poslal plexi se jutri/pojutrisnjem lotim predelave.
BTW: Hlajenje v Mlacomu ni niti priblizno to, kar ima(mo?) morpling1 in ostali fantje v njihovih(nasih?) skatlah. Verjemi, da je potrebno malo vec truda kot 50k za spodobno vodno hlajenje. Pa se feeling je cist drugi ce ves, da si ti naredu (glih zarad tega sem se jst vrgu v predelavo compa -> slikce na linku)
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | moje vodno hlajenje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8714 (6122) | bodom |
» | Vprašanje glede izdelave vodnih blokov po naročiluOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1150 (902) | SkIDiver |
» | nov dosežek - bakreni blok (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 15286 (5830) | Boeing |
» | Uuuuuuuaaaaaaaaaaaa!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2697 (1888) | Boeing |
» | vodni blokOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2288 (1548) | OZZY |