Forum » Izdelava spletišč » Preusmeritev domene
Preusmeritev domene
givigi ::
Pozdravljeni,
pred kratkim sem zakupila svojo domeno pri hitrost.com. Spletne strani še nimam narejene, zato me zanima če se da naredit preusmeritev zakupljene domene na mojo facebook stran? Se pravi, da ko nekdo v brskalnik vpiše moj www naslov, da ga preusmeri na facebook stran.
Kako se to naredi? Moram zakupit tudi spletno gostovanje?
Hvala za pomoč!
pred kratkim sem zakupila svojo domeno pri hitrost.com. Spletne strani še nimam narejene, zato me zanima če se da naredit preusmeritev zakupljene domene na mojo facebook stran? Se pravi, da ko nekdo v brskalnik vpiše moj www naslov, da ga preusmeri na facebook stran.
Kako se to naredi? Moram zakupit tudi spletno gostovanje?
Hvala za pomoč!
Lonsarg ::
Pri tistem ko zakupiš domeno se ureja vse v zvezi z to domeno, na kater IP kaže, na kater URL, itd. Pomoje da si dobila uporabniško ime pa geslo, da to delaš preko interneta?
HardFu ::
Ce rabis ti lahko na svojem serverju nardim "bliznjico" (vhost) ki bo kazal na tvojo FB stran. ZS.
http://codeable.io
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava domene z google sitesOddelek: Pomoč in nasveti | 1222 (1085) | Ales |
» | Katerega ponudnika spletnega gostovanjaOddelek: Izdelava spletišč | 1813 (1232) | miguel |
» | Gostovanje spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9055 (6548) | Gost |
» | Internetna stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5902 (5090) | Mipe |
» | Domena in gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 2061 (1740) | Hardstyle |