Forum » Strojna oprema » HP G72-b30sm
HP G72-b30sm
drVrh ::
Lep pozdrav,
kupil sem zgoraj omenjeni prenosnik ki je po defaultu imel naložene SUSE Linuxe, namestil sem Windows 7 Pro, 32 bit, pa me zanima pri grafiki.
Največjo resolucijo ki jo lahko izberem je 1152 x 864, monitor na prenosniku podpira pa večjo ločljivost pa bi rad nastavil na višjo pa ne gre.
Namestil sem driverje za grafično ATI original sem jih dobil poleg na CD in s HP-jeve spletne strani za support sem jih potegnil rezultat isto.
Potrebni bi bili driverji za Intel Graphics ki je ne vem kaj, ob nameščanju tega se mi pojavi problem, med namestitvijo mi napiše sledeče:
Računalnik ne zadošča minimalnim zahtevam za uspešno namestitev tega programa.
Kaj naj naredim?
kupil sem zgoraj omenjeni prenosnik ki je po defaultu imel naložene SUSE Linuxe, namestil sem Windows 7 Pro, 32 bit, pa me zanima pri grafiki.
Največjo resolucijo ki jo lahko izberem je 1152 x 864, monitor na prenosniku podpira pa večjo ločljivost pa bi rad nastavil na višjo pa ne gre.
Namestil sem driverje za grafično ATI original sem jih dobil poleg na CD in s HP-jeve spletne strani za support sem jih potegnil rezultat isto.
Potrebni bi bili driverji za Intel Graphics ki je ne vem kaj, ob nameščanju tega se mi pojavi problem, med namestitvijo mi napiše sledeče:
Računalnik ne zadošča minimalnim zahtevam za uspešno namestitev tega programa.
Kaj naj naredim?
ajamni2 ::
Jaz sem imel isti problem... rešil sem ga pa tako da sem posnel driverje iz te strani: (namesto xx napisi tt) hxxp://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-32.aspx
Blinder ::
Je za kej ta prenosnik? G72?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 in driverji za lenovo 3000 n200Oddelek: Operacijski sistemi | 2017 (1627) | r3dkv1c4 |
» | HP 15 d050sm - gonilniki nujno (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17787 (14229) | dmagnif |
» | Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostopOddelek: Pomoč in nasveti | 8581 (7787) | Invictus |
» | Lan Driver problemOddelek: Omrežja in internet | 4613 (3253) | enjst |
» | Dell Studio 1555Oddelek: Pomoč in nasveti | 1432 (1200) | JayKay |