Forum » Loža » Služba kjer lahko 2/3 časa študiram?
Služba kjer lahko 2/3 časa študiram?
JozeF_FranC ::
Pozdravljeni! Iščem službo kjer lahko 2/3 časa študiram. Sem namreč študent in iščem tako študentsko delo, kjer bi se lahko učil - imel veliko prostega časa za učenje. Slišal sem, da so zato najprimernejše službe kot so nočni čuvaj, receptor v kakšnem hostlu, knjižničar, help desk... Zanima me če ima kdo kakšne izkušnje oz. nasvete. Hvala!
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
bluefish ::
Pri delih, ki si jih omenil, delo velikokrat poteka izmensko. Tako imaš lahko nekaj dni mir, nekaj dni pa šunder.
keworkian ::
To bo verjetno Zavod Za Zaposlovanje Slovenije. Lahko si zaposlen ali pa kot iskalec zaposlitve, v obeh primerih si plačan za nič dela ter imaš ogromno prostega časa.
amigo_no1 ::
keworkian
Zavod Za Zaposlovanje Slovenije plača 3/6... mesecev, če si bil prej zaposlen za ne vem koliko časa, tako da tvoje pisanje ne drži kar tako.
Zavod Za Zaposlovanje Slovenije plača 3/6... mesecev, če si bil prej zaposlen za ne vem koliko časa, tako da tvoje pisanje ne drži kar tako.
ZLOky ::
Pojdi za prodajalca avtomobilov, tam imaš le nekaj strank na dan. :D
http://www.google.com/ dela čudeže!!!
keworkian
Fak a je treba v vsak "prispevek" napisat. "namerno se norčujem iz takih ljudi, povrhu tega se še norčujem iz Zavoda ker tam delajo sami nesposbneži".
Drugače pa dragi študent, študiraj in ne delaj. Medtem ko se ti učiš in jemlješ delovno mesto nekomu, ki ga bolj potrebuje kot ti sam. (tukaj mislim resno)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: keworkian ()
Good Guy ::
keworkian
Drugače pa dragi študent, študiraj in ne delaj. Medtem ko se ti učiš in jemlješ delovno mesto nekomu, ki ga bolj potrebuje kot ti sam. (tukaj mislim resno)
tebe so pa tastari živel ane? al te še zmer?
Karaya 52 ::
Dežurni v Rožni dolini oz. drugih študentskih domovih. Delaš nič, lahko gledaš filme, spiš, je pa jasno bolj slabo plačano.
keworkian
Ne, študij sem si plačal sam, tako kot svoje bivanje na samem. Za razliko sem se zaposlil, da sem SEBE financiral. Poizkusi, mogoče bos NEKOČ razumel.
gendale ::
keworkian
Fak a je treba v vsak "prispevek" napisat. "namerno se norčujem iz takih ljudi, povrhu tega se še norčujem iz Zavoda ker tam delajo sami nesposbneži".
ja čaki, ti si se zaposlil, njemu pa praviš, naj se ne zaposli
nuclear ::
Lahko raznašaš ankete, se učiš doma, in sam ankete rešuješ(z različnimi kulicami, da ne posumijo).
Varnostnik v študentskem domu, kjer dejansko ne delaš nič.
Varnostnik v študentskem domu, kjer dejansko ne delaš nič.
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Good Guy ::
keworkian
Ne, študij sem si plačal sam, tako kot svoje bivanje na samem. Za razliko sem se zaposlil, da sem SEBE financiral. Poizkusi, mogoče bos NEKOČ razumel.
bravo res si dober..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Socialna pomoč (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 34360 (15154) | St235 |
» | Socialna pomoč-sporazumna odpoved (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22708 (16850) | tikitoki |
» | Odpuščanje starih delavcev, zaposlovanje novihOddelek: Loža | 4157 (3127) | hruske |