» »

Uvoz/izvoz stikov na HTC-ju

Uvoz/izvoz stikov na HTC-ju

Cuoresportivo ::

Pozdravljeni,

Pred dnevi sem si kupil HTC Wildfire. Prej sem bil 11 let uporabnik Nokie.Z novim telefonom sem res zadovoljen. Zanima pa me, kako je z uvozom/izvozom podatkov na HTCju. V času uporabe Nokia-e sem za backup uporabljal Nokia PC suite. Kar zadeva same stike, sem jih iz starega telefona uspešno uvozil. Nekaj sem tudi že brskal po novem telefonu in prišel do funkcije export/inport to SD card. Izvozi v vcf format, vendar je problem s šumniki. Nov telefon namreč ne podpira slovenščine , imam pa kar nekaj stikov s šumniki. Obstaja kak drug program oz kaka je praksa s tem pri HTCju?

Hvala že vnaprej za vaše odgovore.

lep pozdrav in lep dan še naprej.
lep pozdrav(best regards)

slitkx ::

Kontakte s SIM kartice, vstavljene v HTC Desire HD, želim izvoziti v formatu, ki se ga bo dalo urejati in distribuirati dalje.
Kako lahko to storim?

Za prenos stikov bi seveda lahko vstavil SIM kartico v Nokio in uvozil kontate, ampak, ker imam kontakte zbrane z vseh vetrov (Gmail, Exchange, Twitter, ročno vpisani...), bo potrebno temeljito urejanje.

Hvala za nasvete.

slitkx ::

Začasna rešitev: http://slideme.org/application/contact2...

2. možnost: V stikih izbral Uvozi/Izvozi in na SD kartico izvozil Google, Exchange ActiveSync ter Telefon stike. Še kaka elegantnejša rešitev?

UREJENO: Izvoženo v .csv, .vcf ter .ldif ter uvoženo v Thunderbird.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: slitkx ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenos imenika iz Nokia na Galay S7

Oddelek: Mobilne tehnologije
61278 (1166) harvey
»

Uvoz telefonskih kontaktov iz starega telefona

173832 (3535) Invictus
»

sinhronizacija gmail stikov?

2317999 (4708) Malcolm_Y
»

Windows Phone 7.5 Mango nared (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
6521653 (18328) Gregor Spagn

Več podobnih tem