Forum » Operacijski sistemi » samodejno odpiranje menijev
samodejno odpiranje menijev
mateoo ::
Imam Win XP. Nekaj sem brskal po računalniku in nekje spremenil nastavitev za odpiranje menijev. Sedaj moral klikniti na levi gumb da se mi odpre nov meni , prej pa sem se samo postavil na puščico in se je sam dalje odprl.
Saj vem, da je brezvezno vprašanje vendar se nikakor ne spomnim kje se to nastavi.
Saj vem, da je brezvezno vprašanje vendar se nikakor ne spomnim kje se to nastavi.
- premaknil: Predator ()
Marjan ::
Jest bi moral popolnoma enak noslov dati za moj problem, zato bom kar semle dal.
Ko pridem v WinXP se mi samodejno odpre mapa \programi\3dfx\
Men ni nč jasn? V Start up nimam nič!
???
Ko pridem v WinXP se mi samodejno odpre mapa \programi\3dfx\
Men ni nč jasn? V Start up nimam nič!
???
Paramedic ::
Marjan: v Start - Run napiši Msconfig in tam poglej kaj vse se ti zaganja na začetku.
End transmission.
ToniT ::
Desni klik na Start->Properties->Startmenu->Customize->Advanced in zgoraj imaš start menu properties.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odstranitev programa ki se prikazuje ob desnem kliku na miškoOddelek: Pomoč in nasveti | 1083 (916) | frtusnk |
» | Zagon RLM-serverja avtomatskoOddelek: Programska oprema | 2456 (2128) | Hayabusa |
» | Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1895 (1675) | smrekca |
» | Win Update Q811114 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 918 (843) | bmandelj |
» | Task Manager (ikonca)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1159 (1043) | BoBi |