» »

zagon CD/DVD z lastnim pregledovalnikom

zagon CD/DVD z lastnim pregledovalnikom

birtija ::

Pozdravljeni,
rad bi na CD/DVD spravil nekaj html materiala (vodič pri delu), ki pa bi ga zaradi težav pri odpiranju v IE, rad odprl v FF portable, ki bi bil v posebni mapi (ali pa na root direktoriju) na CD/DVD.
FF namreč odpira MS wordove in Exelove dokumente v Wordu oz. Exelu, ne pa v browserju. Pri tem bom imel nabrž tudi problem, ker za nekatere gumbe v html materialu potrebujem instaliran Adobe flash, ki ne bo nujno instaliran na compu, pravic za instalacijo pa tudi nimam.

Moja zamisel je sicer, da z avtorunom predpišem zagon firefox_portable.exe, ta pa ima kot osnovno stran že nastavljeno osnovno stran html materijala.
Nisem strokovnjak, prosil bi le pomoč za čimbolj enostaven način zagona CD/DVDja kot opisano. Vse mora biti freeware.

Hvala!

bluefish ::

Flash lahko povsem elegantno namestiš tudi v Firefox Portable. Prenesi datoteko z Adobe strani, spremeni končnico v .zip, datoteki flashplayer.xpt in NPSWF32.dll prenesi v folder Plugins, ki se nahaja nekje med mapami. To je to.

Glede ostalega pa kdo drug.

Hvala, tole bo rešilo kar velik problem.

napisal sem tak autorun kot spodaj. Ko CD zalaufa, v autoplayu poženem AutorunPro. FF, ki se nahaja na korenskem imeniku CDja, se lepo zažene, nikakor pa ne morem zagnati "moja_stran.htm". Poskusil sem z Run2=FirefoxPortable.exe/moja_stran.htm, pa z Run2=moja_stran.htm in še v kakšni kombinaciji. Moja_stran.htm se ne zalaufa!V FF tudi če nastavim domačo stran na "moja_stran.htm", ki je tudi v korenskem imeniku CDja, se vedno shrani tudi črka pofgona, ki pa na naslednjem računalniku ni več ista. Kako bi v FF shranil v domačo stran "moja_stran.htm" brez da bi shranil tudi črko pogona? a sem dovolj jasno napisal?

[Autorun]
open=AutoRunPro.exe
icon=mojaIkona.ico

[AutorunPro]
Run1=FirefoxPortable.exe
open=FirefoxPortable.exe/moja_stran.htm

ima kdo kako rešitev? pls

Zgodovina sprememb…

• spremenil: birtija ()

rešil, rešitev je veliko, nagajala je le končnica datoteke moja_stran. V vseh primerih sem imel .htm, ko pa sem jo zamenjal z .html, je zadeva začuda delovala.
BlueFish, še enkrat hvala za tvoj nasvet.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletni bralnik excel dokumentov

Oddelek: Programiranje
242749 (2317) b3D_950
»

ClamWin na USB

Oddelek: Programska oprema
131808 (1583) DustWolf
»