» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
281 / 316
»»

Anney ::

Ja včeraj pogledal prve tri dele, dokaj zanimivo, ni pa nek presežek, je pa gledljivo.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Badwolff ::

White Lotus druga sezona je pa precej dolgočasna. Sploh so vse dobre karakterje dumpnili in obdržali Jennifer Coolidge, uturili F Murray Abrahama in par dolgočasnezev.

Okapi ::

Criminal Minds je nazaj.

c3p0 ::

"Welcome to Chippendales" 2 dela zunaj, gledljivo za zdaj.

https://www.imdb.com/title/tt14675860/

Skyman ::

Anney je izjavil:

Ja včeraj pogledal prve tri dele, dokaj zanimivo, ni pa nek presežek, je pa gledljivo.

Sem danes pogledal prve tri dele,je zanimivo,bom pogledal vseh 10 delov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

a_borlak ::

1899 ... res ne vem, kaj naj si mislim. Bluzenje od začetka do konca, kjer skušajo s preskokom narediti nekaj tretjega. Ena od redkih serij, ki sem si jo kljub temu, da sem obupaval že pri prvem delu ogledal do konca, ker vas je bilo kar nekaj navdušenih nad njo.

matobeli ::

Kaj pa je bilo tolk obupnega na njej? Men se je zdela ok.

a_borlak ::

Prdvsem tisto napeljevanje brez glave in repa, ki pravzaprav ni imelo nič opraviti z končno zgodbo.

oo7 ::

Kar nekaj časa sem se spravljal gledati 1899 pa malo berem tole temo pa sem kar zbrisal. Bom raje pogledal Echo 3 + vlečem dol prvo sezono Das Boot.

Danes zunaj prvi dve epizodi.

Tsunamii ::

Inu je za kaj ...? Trailer me ni prepričal.

Tsunamii je izjavil:

Inu je za kaj ...? Trailer me ni prepričal.

Nisem še gledal.
Kar se pa tiče ocen pa so kritiki veliko bolj pozitivni kot ostali gledalci.

Sem začel gledat, zaenkrat ne obeta ravno, sem se naveličal po 20min. Bom kdaj drugič mrbit.
Dost generično vse skupaj zgleda.

Mam itak še Cyberpunk Edgerunners za pogledat.

delavec44 ::

Willow, spet neko woke sranje.

bambam20 ::

Pri 1899 je problem sama zgodba, ki je slaba.

Echo 3 pogledal prvi dve epizodi. Bom gledal naprej.
Ampak, da je neki hud bogataš v tej vojski je pa tudi malo bosa ? :D

oo7 je izjavil:

Tu je ponavadi krivo ali woke kritiki, ali plačani reviews - ali oboje. Pass.

c3p0 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Tu je ponavadi krivo ali woke kritiki, ali plačani reviews - ali oboje. Pass.

Kritikom na RT ni za zaupat. Tudi publiki ne če piše zdraven verified scores, ker tam se prav vidi, da zbirajo samo dobre ocene npr Woman king ima kar 99% ali BP Wakanda 94% na drugih straneh pa so te ocene kar nižje.

bambam20 je izjavil:

Pri 1899 je problem sama zgodba, ki je slaba.

Ni slaba. Je pa rahlo zmedena in ena tistih kjer ni v ospredju končna zgodba, vseeno dovolj drugega za videt da niti ne moti.

In tudi Willow ni slab zaradi woke sranja (ki ga je celo za moj okus malo preveč), je zgolj generična serija.

Tom Clancy's Jack Ryan Season 3 - On The Run Trailer | Prime Video

Se 3 tedne komaj cakam do takrat pa echo3

ECHO 3 tretja epizoda :|

To so res eni nespsobni komandosi. Na hribu so imeli sniperje pa niso mogli postrelitit tistih v jeepih vsaj voznike ?

IL_DIAVOLO ::

delavec44 je izjavil:

Willow, spet neko woke sranje.

Lion si ze nohte grize.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Slow Horses druga sezona se je začela.

1923: Yellowstone Prequel - Official Trailer (2022) Harrison Ford, Helen Mirren

Horas ::

pogledal silicon valley do konca, super serija. konc mal meh, škoda da jim ni uspelo.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Tulsa King po pogledanih 4 epizodah sicer malo počasno ampak mi je vredu.

tilen03 ::

The White Lotus druga sezona je najboljsa tv serija letos. Prva sezona je bila kul, druga pa je tv at its best.

Agree, zadnja dva dela TWL sta top sheit.

White Lotus rad gledam, ampak zraven trpim, ker so sami zateženi, frustrurani liki (kar je sicer namen serije).

His Dark Material 3. sezona se je začela.

In vprašanje - a kdo gleda turško Hot Skull?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

PacificBlue ::

Mini serija, 6 delov ..sem bil kar prijetno presenecen. Za pogledat

I’m out.
:3

klempo ::

His Dark Materials Season 3 HBO

CopiumRovte ::

Horas je izjavil:

pogledal silicon valley do konca, super serija. konc mal meh, škoda da jim ni uspelo.

Kaj jim pa ni uspelo ? Mislim da je serija bomba. Mike Judge zna zadeti bistvo.

buttcrack ::

PacificBlue je izjavil:

Saj ne da bi se pretirano oziral na te ocene ampak 5.3@11k+ glasov je pa res mal mal…

oo7 je izjavil:

Tulsa King po pogledanih 4 epizodah sicer malo počasno ampak mi je vredu.

Po prvi epizodi težko sranje, za beta dedce, ki bi radi bli alfe.

buttcrack je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

Saj ne da bi se pretirano oziral na te ocene ampak 5.3@11k+ glasov je pa res mal mal…

Verjetno so za ene moteči flashbacki, ki so zraven, sam men se niti niso zdel. Stvar okusa
I’m out.

buttcrack ::

verjamem ja, saj zato pa pravim, da ocena še zdaleč ni edino merilo. Če ti sedejo "pustolovske stranded" zadeve, čisto drugače gledaš kot avg teen :)

BaTeMaN ::

The Peripheral
Res sem želel, da bi mi bila serija všeč in zdaj po osmih delih je prva sezona končana in iskreno sploh ne vem, če mi je všeč ali ne. Sploh zadnji del pusti toliko odprtih vprašanj, da sploh ne razumem, zakaj bi se prva sezona končala na tak način.Jonathan Nolan in Lisa Joy sta očitno glodala to kost že med zadnjimi sezonami Westworlda. Torej: 2032 rural Amerika - izmišljena lokacija.
Flynne Fisher (ki dela v 3d printer shopu) je top shit gejmerka. Brat Burton in njegov "gang" veteranov gejmajo "sime" za denar, ki ga pretežno rabi-jo za zdravljenje sebe (implantani - Haptic) in mame (rak). Ker občasno Flynne vskoči igrat na setup Burtona tud on dosega "višji" score in na podlagi tega, prejme opremo (iz Kolumbije) za nek top shit ultra realističen sim v prihodnosti, kjer nanj čaka ko se konekta "peripheral", torej pravo telo, v bistvu golfufata saj folk iz prihodnosti misli, da igra Burton in ne Flyn, kar je verjetno pomembno. V glavnem... po simulaciji dobi klic in je v smrtni nevarnosti. Flynn ugotovi, da ni bila v simulaciji ampak v prihodnosti, kjer je bila "pilot" drugemu bratovemu telesu. Nekako izpogaja zdravila za svojo mamo za nadaljno sodelovanje z Lev-om. Hkrati se dogaja v preteklosti in prihodnosti. V preteklosti že najemajo ekipo B preko Corbella da ubijejo "ekipo". Dobre fore z nevidnimi avti in droni pa to pa tak... Flynn se zbliža v prihodnosti z Wilfom. Začne dobivat hude napade po priklaplanju v prihodnost. V prihodnosti spozna kaj se je zgodilo s svetom in večino prebivalstva - tako imenovani JackPot, pandemija, ki se zaključi z nuklearno eksplozijo. Potem so tukaj še Conner, trojni amputiranec, ki ima pomemben del, pa policaj Tommy zaljubljen v Flynn in obratno, ki ima punco zdravnico. Pa prijateljico, ki je partnerka z vannabe gangsterjem, ki je spečan s Corbellom.. in tu je še super morilec Bob, pač njegov introduction je total badd ass, zakaj, dont know dont care? V prihodnosti še total big boss badass Cherise, in Metro police (detectivka Ainsley in asistentka Beatrice - čudna povezava), Lev Zubov ima komplexno bajto, kjer tudi nima vsega pod kontrolo (Ash & Ossian)...zna bit da je nekje v ozadju še atek od Flynn in Burtona pulling strings... v glavnem vse to pa je povezano preko Aelite (z Masterplanom) , ki hoče spremeniti prihodnost skozi preteklost :) neke zadeve so not samo zarad samega efekta, da neki dogaja in je atraktivno.. futuristik London z velikimi kipi, ki čistijo zrak naprimer... je kao prihodnost..na živce mi gredo s fintami, ko je kdo ustreljen nepomemben seveda z real gun in bolj pomemben z sonično pištolo, da se lahko vrne drugo sezono.. a ne Corbell.. niti ne bi šel v zgodbo Jasperja in kaj se zgodi zadnji del, pač verjetno lekcija iz otroštva, da je treba kdaj bit bad če hočeš biti nekdo, ko postavi svoje prijateljčke pred vlak.
Torej rebooti ali multiversi ali vse hkrati.. nukanje preteklosti, ko nekaj ne gre po planu... namreč podatki bi morali biti preneseni v Burtona (ki ima potrebne implantane) in ne v Flynn v prvem delu, ki je navaden človek... ta del zakaj, če njo ubijejo njene bakterijske informacije ostanejo v drugem štrclju, par let kasneje - ker ima na neki stopnji save game. Neka fora z neko uro. Nihče ne ve zakaj :) Ki jo uniči, zato se Flynn kao ne da izslediti.. v novem štrclju. Če jo Connor res ubije ne vemo.. ker off screen shoti v serijah ponavadi ne pomenijo smrti. Ampak ko se zbudi kao ob detektivki ne vem zakaj se vsega spomni saj ne vem kdaj je bil save game.. wtf :) Neoprimi... kleptiki... štrclji.. ahja pa še post kredit scena z Levom in kleptiki.. vse to po enkratnem gledanju ko nisem bil preveč prisoten, zdaj ne vem a je treba še 2 x pogledat al preprosto pozabit... ker tak kot so tole natlačili v teh dobrih 7 ur... dogaja se še 100x več stvari, ampak se mi ne da pisat niti razmišljat. Žal mi je da sem sploh gledal... ocena 6,5/10. Ne ne bom se poglabljal, celo knjigo sem šel brat, ki je že po prve 1/5 bolj smiselna od serije... anyway. Všeč mi je glavna igralka :*
less then zero

Morison ::

Nauk tega komentarja je, da če ga dobro preberete, zveste več, kot če bi gledali celotno sezono.

Morison je izjavil:

Nauk tega komentarja je, da če ga dobro preberete, zveste več, kot če bi gledali celotno sezono.
:) :) :)
less then zero

BaTeMaN je izjavil:

. Žal mi je da sem sploh gledal... ocena 6,5/10.

Hecno ne sovpadanje pisne in ustne ocene.

Sam sem že povedal, da mi je zelo všeč. Mal je težko razumet, kako stvar je treba še zraven prebrat, pa vseen je še kaj skrito oz odprto interpretaciji. Igralci odlični.

Willow... Solidno, kup neumnosti, slabe igre (kit, wrf, pa se scenarist ji res ni šel na roke), klišejskih d&d likov, simple humorja, ampak za pogledat prav fajn, če si ljubitelj žanra.

Najbolj pa seka oaza v gozdu, prav wtf is this...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Badwolff ()

Ne vem, če je kdo že omenil tole serijo, sam tole je mental, ne morem nehat gledati.

I’m out.

delavec44 ::

Boš lahko nehal pri S02 :D

Badwolff je izjavil:

BaTeMaN je izjavil:

. Žal mi je da sem sploh gledal... ocena 6,5/10.

Hecno ne sovpadanje pisne in ustne ocene. Sam sem že povedal, da mi je zelo všeč. Mal je težko razumet, kako stvar je treba še zraven prebrat, pa vseen je še kaj skrito oz odprto interpretaciji. Igralci odlični.

.
Gre samo zato, kako je "zame" kvaliteta padala iz dela v del sem pa zelo kritičen zadnje čase. Sem ravno včeraj prebral knjigo. Zdaj vem "dovolj" in lahko dam seriji boljšo oceno. :) upam, da druga sezona bo
less then zero

Ganon ::

tilen03 je izjavil:

The White Lotus druga sezona je najboljsa tv serija letos. Prva sezona je bila kul, druga pa je tv at its best.

Vrhunska satira, ki predstavlja trpljenje bogatašev.

Succession se drži podobne tematike. Je kdo gledal?

IL_DIAVOLO ::

Ocena 7.7, šmrkavci na plakatu, bo treba spet gledati bb-ja na zimo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Samael ::

Ne vem, če ste že gledali/komentirali korejsko zadevo Weak Hero Class ... ampak zadeva je kljub obilici twisted preobratov, ki nam jih pogosto servirajo korejci ali pa ravno zaradi tega, presenetljivo gledljiva.

https://www.imdb.com/title/tt20234568/

Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Ganon ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ocena 7.7, šmrkavci na plakatu, bo treba spet gledati bb-ja na zimo.

Knjigo tudi sodiš po platnici?

tilen03 ::

Ganon je izjavil:

tilen03 je izjavil:

Vrhunska satira, ki predstavlja trpljenje bogatašev.

Succession se drži podobne tematike. Je kdo gledal?

Succession je trenutno najboljsa komicna drama, ce ne celo drama. Nova sezona pride naslednjo leto

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tilen03 ()
««
281 / 316
»»