» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
280 / 316
»»

BaTeMaN ::

Pogledal Gangs of London S02
Po super prvi sezoni... druga ni tako dobra. Totaln chaos. Ampak gledljivo, če te mafija in utiranje poti skozi ne najbolj realistično zgodbo vseeno privlači :). Ta KOBA lik me nikakor ni prepričal v nekega bad boya in nesmrtnost nekaterih likov meji že na superjunake.
less then zero

brett ::

https://www.imdb.com/title/tt14022350/m...

Čez vikend pogledal in moram priznati, da sem ob prvotnih nizkih pričakovanjih (glede na zadnjih par izvedb zgodovinskih serij), bil pozitivno presenečen. Predvsem na račun bogate in avtentične kostumografije, lokacij snemanja, zanimivega loka pripovedi in dokaj točnega držanja zgodovinskih dejstev, čeprav stlačenih v ožje časovnice oz. ni "časovnih opomb" tako, da imaš mestoma občutek, da se je vse zgodilo roku nekaj let. In to za smešni nizek budget napram nekaterim A kategornikom.

Navsezadnje pa velja še pohvaliti vedno odlično Mortonovo, ki je ustvarjena za igro takih likov. Poklon!

Če pa koga zanima to obdobje, pa je obvezen ogled francoske zgodovinske drame Queen Margot (La reine Margot) :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: brett ()

oo7 ::

Carnival Row druga in tudi zadnja sezona 17 februarja 2023. Prva sezona je bila predvajana leta 2019.

Outcast ::

BaTeMaN je izjavil:

Pogledal Gangs of London S02
Po super prvi sezoni... druga ni tako dobra. Totaln chaos. Ampak gledljivo, če te mafija in utiranje poti skozi ne najbolj realistično zgodbo vseeno privlači :). Ta KOBA lik me nikakor ni prepričal v nekega bad boya in nesmrtnost nekaterih likov meji že na superjunake.

LOL hvala da si mi tole razčistil ;) ....zame tako samo prva sezona, ki je bila res dobra.

Outcast je izjavil:

BaTeMaN je izjavil:

Pogledal Gangs of London S02.....
LOL hvala da si mi tole razčistil ;) ....zame tako samo prva sezona, ki je bila res dobra.

Regeneracija main characterjev je tam nekje med Deadpoolom in Wolverinom :)
less then zero

marS ::

BaTeMaN je izjavil:

marS je izjavil:

Tudi meni. btw: knjiga je odlična.
Prevoda verjetno ni ali pač? Neki se mi ne bere v angleščini :)

v srbščini je :)
tukaj je kar nekaj Gibsonovih knjig https://www.delfi.rs/knjige/autor/2752_...
...no more heroes...
https://ilbis.com/

a_borlak ::

SASovi heroji so za pogledat.

a_borlak je izjavil:

SASovi heroji so za pogledat.
Tole slišim pa tretjič ta teden :) Tak da akcija :)
less then zero

13 NOVEMBER

lolipop2 ::

https://www.imdb.com/title/tt2953250

Shining Girls... niti ni tako slabo. 2-3 dele je treba počakat, da se začne dojemati, potem pa gas :)

Kakšna je pa kaj TV serija The Crown ?

A je ta TV serija po resničnih dogodkih ali samo delno ?

STASI ::

Je mešanica dejanskih zgodovinskih dogodkov in fikcije. Mislim da gledalcu da dober vpogled v življenje Elizabete 2. Meni je zelo všečna serija in jo z veseljem gledam.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Badwolff ::

The bastard son and the devil himself je zelo dobra.

janezvalva ::

pogledal SAS Rogue Heroes.
zelo v redu, na dušek pogledal celo sezono.

The Peripheral tudi zelo v redu.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

1923 Teaser Trailer | Paramount Plus

Outcast ::

oo7 je izjavil:

1923 Teaser Trailer | Paramount Plus

Glih fajn čez 33 dni;)

Zuni pa sta 2 dela Yellowstone S05

oo7 je izjavil:

13 NOVEMBER

Je že kdo pogledal ? Je zakej ?

Barbarians druga sezona ni bila slaba. A bo tretja sezona ?

oo7 je izjavil:

13 NOVEMBER

Men pilot ni bil slab. Bom gledal naprej.

delavec44 ::

Je kaj akcije ali je bolj drama?

delavec44 je izjavil:

Je kaj akcije ali je bolj drama?

V prvi epizodi malenkost zapojejo pesti to je pa vse. Zaenkrat ni kakšne akcije.

Zunaj TV serija 1899 od istih ustvarjalcev kateri so naredili TV serijo DARK.

GrimReaper ::

The Peripheral izgleda da so dobre samo ene prve 3 epizode, potem pa kar pade, upam da bodo vsaj zaključili bolje.

1899 bom pa pogledal čez vikend oz. vsaj ene 4 dele od osmih.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

lolipop2 ::

GrimReaper je izjavil:

The Peripheral izgleda da so dobre samo ene prve 3 epizode, potem pa kar pade, upam da bodo vsaj zaključili bolje.

Se strinjam s Pheripheral. Začelo se je obetavno... zdaj pa že razmišljam, a bi sploh gledal naprej. Brezvezno je ratalo. Grem raje na 1899

Pheripheral sem prav nehal gledat... nenormalno so popustili obetaven začetek.

Danes se lotim S05 Yellowstone... :) in seveda 1899

oo7 je izjavil:

Samo DARK sem prebral in si že pol dneva pojem...
For neither ever, nor never
Goodbye
Neither ever, nor never
Goodbye
Neither ever, nor never
Goodbye
less then zero

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaTeMaN ()

c3p0 ::

Meni je bil dolgčas že v 2. delu, 3. sploh nisem začel. 1899 obeta več.

Alfonso ::

1899, eh se vleče brezveze...pogledal prvi dve pa ni za nikamor. Potegnjeno najslabše od DARK

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Alfonso ()

cias ::

Alfonso je izjavil:

1899, eh se vleče brezveze...pogledal prvi dve pa ni za nikamor. Potegnjeno najslabše od DARK

Nekaj takega ja. Pa še tako temno je vse da je prav muka gledat.

Horas ::

pogledal wsetworld do konca, komaj čakam 5.sezono kaj bo dolores potem delala.

začel gledat silicon valley, zelo dobro.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Se boš pa načakal. Westworld je canceled.

Ganon ::

delavec44 je izjavil:

Pravi čudež je, da je zdržala štiri sezone. Prva sezona se je dobro začela, ampak je hitro vse zgrmelo v prepad.

Po 1. sezoni je bilo precej negledljivo, pa sem se trudil in želel gledat. Ni šlo.

Si je že kdo ogledal The English - Angležinja, z Emily Blunt v naslovni vlogi?

Izdelek BBCja pod Amazonovo finančno injekcijo. Ki pa je vsaj zame svetlobna leta boljši kot RoP! Predvsem kamera, fotografija, scenografija in igra vseh vpletenih je res top! Tudi scenarij in vmesni tvisti so kar ok. Všeč mi je, da so vpeljan prenekateri zanimivi stranski liki v stilu Tarantina. Moja ocena po 1.sezoni 8,5/10.

Zgodovina sprememb…

Badwolff ::

brett je izjavil:

Izdelek BBCja pod Amazonovo finančno injekcijo. Ki pa je vsaj zame svetlobna leta boljši kot RoP! Predvsem kamera, fotografija, scenografija in igra vseh vpletenih je res top! Tudi scenarij in vmesni tvisti so kar ok. Všeč mi je, da so vpeljan prenekateri zanimivi stranski liki v stilu Tarantina. Moja ocena po 1.sezoni 8,5/10.

Če je Emily Blunt ne more not slabo .

Scer je men Peripheral še zmeraj zelo dober, čeprav so malo upočasnili tempo.

Se nimam za nerodnega ali nesposobnega 8-), ampak meni enostavno ne rata na tem forumu ustrezno pripopat slik, videa, da bi videli... Že zadnjič pri Serpent Queen, sedaj The English.

Bi moderator lahko to uredil, da se bo videlo?! Tnx vnaprej :)

Zgodovina sprememb…

Horas ::

delavec44 je izjavil:

ja pred tedni so preklicali 5. sezonp, igralci bojo pa vseeno dobli plačilo za 5sezono.

https://deadline.com/2022/11/westworld-...
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

donvito ::

brett je izjavil:

Se nimam za nerodnega ali nesposobnega 8-), ampak meni enostavno ne rata na tem forumu ustrezno pripopat slik, videa, da bi videli... Že zadnjič pri Serpent Queen, sedaj The English.

https://www.imdb.com/title/tt11771270/

yayo ::

fak, šele sedaj ugotovil, da je druga sezona japonske The Naked Director izšla že lani. ;((

bambam20 ::

BaTeMaN je izjavil:

Danes se lotim S05 Yellowstone... :)

O, Yeelowstone je nazaj. To se pa gleda. Hvala za opomnik.

Naj prosim kdo napiše, ki je pogledal celo 1899, ali se splača gledati ali ne. Dark nisem gledal. Mi bo 1899 dolgočasna?

buttcrack ::

pogledal 5 delov in bom do konca. ni sicer bog ve kaj, ampak upam da se bo na koncu izvedelo kaj in kako :D

webmaher ::

buttcrack je izjavil:

pogledal 5 delov in bom do konca. ni sicer bog ve kaj, ampak upam da se bo na koncu izvedelo kaj in kako :D

to, da sploh ne veš zakaj se gre pa skoz tema... Dark je bla zadost...krneki, zna bit še 2 sezona...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: webmaher ()

matobeli ::

pa še počas se dogajaaa, sploh ni insta!

Morison ::

GrimReaper je izjavil:

lolipop2 je izjavil:

GrimReaper je izjavil:

Se strinjam s Pheripheral. Začelo se je obetavno... zdaj pa že razmišljam, a bi sploh gledal naprej. Brezvezno je ratalo. Grem raje na 1899

BaTeMaN je izjavil:

Pheripheral sem prav nehal gledat... nenormalno so popustili obetaven začetek.

Danes se lotim S05 Yellowstone... :) in seveda 1899

oo7 je izjavil:

Samo DARK sem prebral in si že pol dneva pojem...
For neither ever, nor never
Goodbye
Neither ever, nor never
Goodbye
Neither ever, nor never
Goodbye

c3p0 je izjavil:

Meni je bil dolgčas že v 2. delu, 3. sploh nisem začel. 1899 obeta več.

A to ste pogledali 4, 5, 6 del al to kr neki nabijate na pamet?

LeQuack ::

1899 je super serija. Glejte to namesto 101 derivatov raznih super herojev, Star Wars spinoffov in podobnega.
Quack !

1899, dobra atmosfera, slow burner. Žal pa hudo zabluzijo, niti mi ni preveč zanimiv storyline, niti karakterji. Bom pa pogledal še zadnji del.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

buttcrack ::

mnja... na koncu nič kaj hudo spektakularnega, ampak še vedno dovolj zanimivo, da mi ni bilo žal gledati. Je pa vseen, če ne snemajo 2. sezone.

@Morison, sem pogledal vse dele.. vsak del ima neko iskrico, da me vleče naprej, res nočem pisat spoilerjev dokler sezona ni končana... ampak kvaliteta vseeno pada iz dela v del zame..
Kaj me najbolj moti. OK, gre tja neki vzame ali ne vzame, nato sendajo po terminatorsko killerjem da jih ubijejo, prvič drugič tretjič NE GRE... pač dejte zdej malo naredit twist, ne pa skoz eno in isto nabijat. So pa detajli, fight,.. in ideje glede "branjenja in napada" zame odlične. Plus sex apil žensk je visok :) neki na njih
less then zero

Skyman ::

je gledal kdo sezono 1? Bodo kr pestri prihajajoci meseci. 21.12 Jack Ryan 3 sezona 12.1 vikingi 15.1 the last of us :))

Vikings: Valhalla Season 2 Arrives In January
https://www.ign.com/articles/vikings-va...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Skyman ::

Gleda kdo?

««
280 / 316
»»