» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
241 / 311
»»

Badwolff ::

#BlackAF na netflixu

Najbolj smešna zadeva ta trenutek

Pa Happy druga sezona tudi seka

oo7 ::

Tretja sezona future man saj ne vem kaj bi si mislil. Prva sezona je bila dobra potem pa so z drugo in sploh tretjo sezono zafantazirali, da bolj ne bi mogli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

WallSreet ::

Outcast je izjavil:

Snowfall: pogledal ponoči 5 delov prve sezone na priporočilo WallSreet-a - serija mi je ok, ni mi pa nek presežek do sedaj oz ne gre skupaj z ostalimi 'velikimi' (kot je bilo omenjeno zgoraj).

Me veseli, da določena zadeva navduši določeno število gledalcev in to je cilj serije/filma. Vsak ima pravico seveda do mnenja kaj je dobro oz slabo, popolnoma idiotsko in otročje je pa vsiljevati svoje mnenje nekomu oz še slabše na javnem forumu se razburjati o okusih...

Hvala za priporočilo WS, gledamo naprej;)

+ The Last Kingdom je nazaj z četrto sezono, ki bo pomoje tudi zadnja....nisem pa zihr.

Ja tip mi že nekaj časa vletava s svojimi butastimi komentarji zato sem tudi zapisal, da sem vedel da se bo spet oglasil. To je tako kot če bi jaz začel bluziti o GOT-u kako gre za brezvezno serijo kljub temu da nisem videl niti ene epizode. Če meniš da serija ni zate enostavno spreglej, ne pa da vedno znova ponavlja en in isti butast stavek. Meni tudi niso všeč zmaji in zombiji. Folku so všeč različne stvari in hvala bogu da je tako. Je pa tudi jasno da ni na nivoju The Wire-ja (meni osebno najljubša serija vseh časov, poleg BB-ja) kar sem tudi zapisal.

Outcast je izjavil:

Hvala za priporočilo WS, gledamo naprej;)

That's the spirit! Let me know what you think when you're done :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: WallSreet ()

WallSreet ::

Badwolff je izjavil:

#BlackAF na netflixu

Sem pozabil da je že zunaj (Serijo imam na seznamu). Kenya Barris je meni car in še ni razočaral.

Drugače pa danes začnem z Money Heist-ov (prvi del sem že pogledal in se mi zdi zadeva solidna).

Ales ::

klempo je izjavil:

Penny Dreadful City of Angels (SHOWTIME)

In darkness, everything comes to light. When a grisly murder shocks Los Angeles in 1938, Detective Tiago Vega and his partner Lewis Michener become embroiled in an epic story that reflects the rich history of the city.

Sem si pogledal prvi del in zaenkrat nimam pojma, zakaj so nalepili naslov "Penny Dreadful" na tole.

Produkcija je na nivoju. Prvi del kot tak je ok... no, vključno z holivudsko pocukranostjo, (zlo)uporabo nacionalističnih tematik na zelo plehkem nivoju in popolno stereotipizacijo likov. Imam občutek, da bo šlo tole od tukaj še bolj strmo navzdol, ampak naj me presenetijo...

IL_DIAVOLO ::

Badwolff je izjavil:

#BlackAF na netflixu

Pa Happy druga sezona tudi seka

Happy je najbolj odbita serija ever made. Skoda ker so jo skenslali.

No if, or genre...vsakemu bo vsec.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Zgodovina sprememb…

OldSkul ::

drvo je izjavil:

webmaher je izjavil:

Trenutno najboljša je Ozark :D
Recimo da sem v zadnjem mesecu pogledal okoli 150 epizod pa nekaj filmčkov... in zdaj naj štartam še s Snowfallom..jao jao :D

Definitivno. Pa igra je odlična. "Brat" je odigral perfektno.

Se strinjam.
Brat je res dobro odigral.

Cruz ::

c3p0 je izjavil:

Cruz je izjavil:

Kaj pa Devs gledate? Meni je kar dobro, pogledal prva dela.

Dober začetek in atmosfera. Zaključek sezone se mi je zdel precej povprečen.
Sem notri padel in danes končal. Meni pa je bil konec dober, zelo odprt za interpretacijo. Sama serija se mi je zdela odlična, bom pa jo naslednji teden še enkrat pogledal, ker se mi zdi, da je v njej veliko skritih stvari, tako kot pri ostalih projektih ustvarjalca, Alexa Garlanda.

Če bi jo moral opisati, bi rekel, da je serija to, kar si Black Mirror želi, da bi bil, pa mu ne uspe(deloma tudi zato, ker je omejen na kratek čas, deloma pa lenoba/pomanjkanje domišljije pri pisanju).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

Danes je izšla TV serija THE LAST KINGDOM 4 sezona 8-)

Prve tri sezone so zelo dobre. Ena boljših TV serij :D

Outcast ::

Po 8.sezonah se je končala serija Homeland z zelo dobrim začetkom in 1.sezono, vmes malo padca, zadnje sezone pa spet prava vohunsko/politična serija.

Zdj da jo bom zelo pogrešal ne morem rečt, je pa definitivno serija vredna ogleda...

Facebook dev ::

Uvodne sezone in končne sezone so bile zelo dobre. Dobro je tudi ker je serija fiktivna, hkrati pa se gre o aktualnih dogajanjih in dogodkih.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

webmaher ::

nimam kaj dodati...tale osma je s5 ujela en dobr ritem...še 6 delov do konca ... Carrie pogrešal te bomo :)

klemenSLO ::

Krasen zaključek Homelanda. Škoda da je konc. Končalo se je pa tako... da bi komot še kaj posneli :)
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Okapi ::

Saj mogoče še bodo. Veliko uspešnih serij po nekaj letih obudijo.

Top serija do nekje 3. sezone, pa se to zaradi vsega sranja, ki se je v tistem casu dogajalo okoli dzihadistov. Pa tudi zaradi brodya.

c3p0 ::

Cruz je izjavil:

Če bi jo moral opisati, bi rekel, da je serija to, kar si Black Mirror želi, da bi bil, pa mu ne uspe(deloma tudi zato, ker je omejen na kratek čas, deloma pa lenoba/pomanjkanje domišljije pri pisanju).

Od finala Devs sem več pričakoval, drugače odlično vzdušje, kdo bi si mislil, kaj zna dati od sebe "Ron Swanson".

"Dave" pa vedno bolj preseneča, po nizkih začetnih pričakovanjih. Kot neka bolj light verzija Atlante.

Cruz ::

c3p0 je izjavil:

"Dave" pa vedno bolj preseneča, po nizkih začetnih pričakovanjih. Kot neka bolj light verzija Atlante.
Tako, zelo lahkotna serija.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

klempo ::

In season five of BILLIONS, Bobby Axelrod (Damian Lewis) and Chuck Rhoades (Paul Giamatti) see their vicious rivalry reignited, while new enemies rise and take aim. Social impact pioneer Mike Prince (Corey Stoll) poses a true threat to Axe's dominance, and Chuck feuds with a formidable district attorney (Roma Maffia). Taylor Mason (Asia Kate Dillon) is forced back to Axe Capital, where Taylor must fight to protect their employees and their assets. Wendy Rhoades (Maggie Siff) reevaluates her loyalties and forges surprising new alliances that put her at odds with both Chuck and Axe. This season, the struggle for power becomes a struggle for survival, and all characters must adapt or risk extinction.

Season 5 premieres on Sunday, May 3.

Groot ::

klempo je izjavil:

In season five of BILLIONS, Bobby Axelrod (Damian Lewis) and Chuck Rhoades (Paul Giamatti) see their vicious rivalry reignited, while new enemies rise and take aim. Social impact pioneer Mike Prince (Corey Stoll) poses a true threat to Axe's dominance, and Chuck feuds with a formidable district attorney (Roma Maffia). Taylor Mason (Asia Kate Dillon) is forced back to Axe Capital, where Taylor must fight to protect their employees and their assets. Wendy Rhoades (Maggie Siff) reevaluates her loyalties and forges surprising new alliances that put her at odds with both Chuck and Axe. This season, the struggle for power becomes a struggle for survival, and all characters must adapt or risk extinction.

Season 5 premieres on Sunday, May 3.

Komaj čakam novo sezono!

To še kdo gleda? Nehal v S3. Nekako me ni več zanimalo egotripanje obeh akterjev.

vseeno bomo pogledal...ampak zaradi webenega HBOja nekoliko kasneje ko bodo vse skupaj spacal :D

Groot ::

Če slučajno še kdo gleda in še ni opazil, nova sezona (oziroma druga polovica sezone) How to get away with murder je že en čas zunaj. Sam sicer gledam bolj zato ker želim pač dokončati serijo, ampak za pogledati bo.

nisi edini ... Homelandu za zadnjo epizodo sem gladko stisnu desetko pa upam, da je zdaj res konec :D

weasel ::

No jaz sem cisto spregledal, da je sploh osma sezona. Sem mislil, da so zakljucili s 7.

Manhunt : Deadly Games (2020)

A new installment of the acclaimed series, this season will chronicle one of the largest and most complex manhunts on U.S. soil--the search for the 1996 Atlanta Olympic Park Bomber--and the media firestorm that consumed the life of Richard Jewell in its wake. With their legacies on the line and divisions within communities stoked, investigators must choose what is most important to defend--their reputations or the truth.

Hanna Season 2 - Official Teaser Trailer

A je prva sezona za pogledat ?

Cruz je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Cruz je izjavil:

Kaj pa Devs gledate? Meni je kar dobro, pogledal prva dela.

Dober začetek in atmosfera. Zaključek sezone se mi je zdel precej povprečen.
Sem notri padel in danes končal. Meni pa je bil konec dober, zelo odprt za interpretacijo. Sama serija se mi je zdela odlična, bom pa jo naslednji teden še enkrat pogledal, ker se mi zdi, da je v njej veliko skritih stvari, tako kot pri ostalih projektih ustvarjalca, Alexa Garlanda.

Ja precej čudna zadeva vseskozi...ključni trenutek za mene je ko je v zadnji epizodi odvrgla pištolo in so se zadeve začele jasniti... konec je tak, da bi bila lahko druga sezona precej bolj napeta in bi lahko bilo več akcije...

DEVS SPOILER ALERT:

To se je meni zdel hud plot hole. Determinizem takoj pade, če vnaprej vidiš kaj bi naj naredil.

PunkDude ::

oo7 je izjavil:

Hanna Season 2 - Official Teaser Trailer

A je prva sezona za pogledat ?

Meni je bla ok.

Najprej si poglej film, če pa te bo še vedno mikalo, da si pokvariš film, pa lahko pogledaš tudi serijo.

Lp

IL_DIAVOLO je izjavil:

Najprej si poglej film, če pa te bo še vedno mikalo, da si pokvariš film, pa lahko pogledaš tudi serijo.

Lp

Film sem pa že gledal leta nazaj.

Sem pogledal Tiger King kar zanimiv dokumentarec :)) Kar se tiče glavnih likov vsi neki negativci tega ne vidiš vsak dan :)

Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill | Official Trailer | Netflix

2dark ::

oo7 je izjavil:

Sem pogledal Tiger King kar zanimiv dokumentarec :)) Kar se tiče glavnih likov vsi neki negativci tega ne vidiš vsak dan :)

Ne razumem, zakaj je ta dokumentarec tako oglaševan, ker ni nič posebnega.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

To, da ne razumeš, pomeni zgolj to, da si zelo ozkogled. Z drugimi besedami povedano, da nisi sposoben razmeti, da nisi edini na svetu.

Menda si ne domišljšaš, da vse serije delajo tako, da bi bile tebi všeč?

Manifest, druga sezona IMHO boljša od prve. Noben presežek sicer, ampak čisto gledljivo.

FTad ::

Okapi je izjavil:

Manifest, druga sezona IMHO boljša od prve. Noben presežek sicer, ampak čisto gledljivo.

se strinjam. Ena redkih serij z znanstveno-fantasticno temo, ki ni bila po 1. sezoni prekinjena. Upam, da bo tudi 3.

HOLLYWOOD follows a group of aspiring actors and filmmakers in post-World War II Hollywood as they try to make it in Tinseltown -- no matter the cost. Each character offers a unique glimpse behind the gilded curtain of Hollywood's Golden Age, spotlighting the unfair systems and biases across race, gender and sexuality that continue to this day.

When the sun inexplicably starts killing everything and everyone in its path, a few 'lucky' passengers and crew of an overnight flight out of Brussels try to survive as they fly west - into the night.

All Nikki (Esther Smith) and Jason (Rafe Spall) want is a baby--but it's the one thing they just can't have. How are they going to fill the next 50 years if they can't start a family? They already went through The Sopranos in a weekend. After ruling out every other option, Nikki and Jason decide to adopt and are confronted by a world of bewildering new challenges. With their dysfunctional friends, screwball family, and chaotic lives, will the adoption panel agree that they're ready to be parents?

Ganon ::

Po priporočilih sem pričel z ogledom Normal People. Posneto po knjigi, režira Lenny Abrahamson (njegov film Room je bil nominiran za Oskarja). Zaenkrat zelo dobro. :D

Nicolas Cage to play Joe Exotic in Tiger King miniseries

https://www.theguardian.com/tv-and-radi...

So kar tapravga igralca zbrali :)

Po mojem bi bil Mickey Rourke veliko boljša izbira.

Cage bo tapravi.

Rourke lahko igra boksarja, po najtežjem fajtu kariere. Kar je človek naredil iz svojega obraza...

buttcrack ::

kako bi izgledalo, če bi se ga tiger lotil? isto, ker ne je plastike :D

Bo Cage kar taprav :)

ahac ::

Space Force | Official Teaser | Netflix
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

xardas ::

Ganon je izjavil:

Po priporočilih sem pričel z ogledom Normal People. Posneto po knjigi, režira Lenny Abrahamson (njegov film Room je bil nominiran za Oskarja). Zaenkrat zelo dobro. :D

+1

Sem čakal, v kateri seriji bodo prvi imeli koronsko epizodo. Od teh, ki jih spremljal, je bila All Rise prva. Cela epizoda samo telekonference nastopajočih, ki delajo od doma. Prilično dolgočasno.;)

stefi91 ::

gdo gleda tole serijo pa mogoce ve gdaj bojo podnapisi hvala

Lion29 ::

lol, sklepam, da je anglescina prevec, bo treba slovenscino prvo spilit :))
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Lion29 ::

Pogledal koncno do konca Better Call Saul... vedno bolj je podobna BB. Koncno je drame konec... in je serija malo bolj lahkotna s hitrjsim tempom.

Drugace sva pa z zeno zacela gledati tudi One Piece, to pa bo se dolgo trajalo da pogledava vse :P
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
««
241 / 311
»»