Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi

Cruz ::
Veliko svežih igralcev v tej seriji, to mi je bilo všeč. Eni so bili sicer prestari za vlogo srednješolcev, ampak ja. Dylan Minnette(Clay) pa je dokaj znan igralec.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Lion29 ::
mesani obcutki za claya... vecino zelo dobro odigrano... je pa imel tudi nekaj slabih scen
mama od Hannah je dobro odigrala (meni zelo spodobna igralka)
Alexa sem tuhtal ene 3 epizode od kje ga poznam... totalno mimo blont chupa... ze v parenthood mi je bil malce dosadan... tle boljso vlogo... ampak podoben lik... tak, melanholicno emo zadevo
Vloga Jessice se mi zdi je tudi bila odlicno odigrana...
bryce dosadan, mogoce bi kdo drug bolje odigral... ni bil slab, sam mi ni tip nek igralec
justin... na zelo, zelo redke trenutke SUPER, vecino pa povprecno
overall, nadpovprecna igra... posebna serija... ni cista prava limonada...zelo dobra ocena pr eni.... bolje kot big little lies, for sure
mama od Hannah je dobro odigrala (meni zelo spodobna igralka)
Alexa sem tuhtal ene 3 epizode od kje ga poznam... totalno mimo blont chupa... ze v parenthood mi je bil malce dosadan... tle boljso vlogo... ampak podoben lik... tak, melanholicno emo zadevo
Vloga Jessice se mi zdi je tudi bila odlicno odigrana...
bryce dosadan, mogoce bi kdo drug bolje odigral... ni bil slab, sam mi ni tip nek igralec
justin... na zelo, zelo redke trenutke SUPER, vecino pa povprecno
overall, nadpovprecna igra... posebna serija... ni cista prava limonada...zelo dobra ocena pr eni.... bolje kot big little lies, for sure
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

yoco ::
Jaz imam pa zelo mešane občutke glede serije. Se vam ne zdi da je Hannah na trenutke bila čist "drama queen"? Tista scena rezanja je bla ful nazorna, so zelo dober naredil, po drugi strani pa so mi šle kocine pokonc!

Jaz imam pa zelo mešane občutke glede serije. Se vam ne zdi da je Hannah na trenutke bila čist "drama queen"? Tista scena rezanja je bla ful nazorna, so zelo dober naredil, po drugi strani pa so mi šle kocine pokonc!
dej ne spoilat pismo.... veliko folka ni gledalo... ce spoilate, oznacite!
ja valda je bila drama queen, saj to je bil point... vsak clovek ima svoje tegobe in obcuti stvari drugace

mgermo ::
Na začetku sem bil enakega mnenja, da je drama queen. Ampak kasneje pa ima valid reason, da občuti tako kot občuti.

dej ne spoilat pismo.... veliko folka ni gledalo... ce spoilate, oznacite!
ja valda je bila drama queen, saj to je bil point... vsak clovek ima svoje tegobe in obcuti stvari drugace
Spoiler? Kje? Misliš glede rezanja?

Follows teenager Clay Jensen, in his quest to uncover the story behind his classmate and crush, Hannah, and her decision to end her life.

Cruz ::
13 Reasons Why
Hannah po mojem mnenju sploh ni bila dobra oseba. Če je glavna oseba še ne pomeni, da je dobra! Čisto neopravičeno storjen samomor in iskanje razlogov v drugih osebah, ki so bili od določenih dogodkov bolj fucked up od nje, npr. Jessica, Justin, Sheri. I mean WTH je bilo tisto s Sheri, ko je paničarila, da mora takoj poklicati policijo zaradi znaka. To je bilo malo smešno, ampak po naključju je ravno to ubilo Jeffa. Kakor je nekdo napisal je bila samo še ena najstnica, ki ni dobila pozornosti in višjega položaja v srednji šoli in zaradi tega padla v depresijo. Seveda so se ji zgodile slabe stvari, ampak tako je v srednji šoli! Pa še to, da sploh staršama ni pustila nobeno sporočilo. Kako sebično! Je pa dobro pokazano kako lahko ena slika, ene govorice uničijo življenje osebi v srednji šoli. Jaz sem v živo videl takšen primer, ko sem bil v srednji šoli. Ena punca se je slikala naga in imela napisano ime fanta po njenem telesu. To sliko je poslala samo njemu. Ta fant je bil popularen, npr. kot Justin v seriji in je seveda sliko poslal vsem. Hvalabogu ni storila samomora, ampak si poiskala fanta, ki ji je pomagal, ker je res izgledala bogo v srednji šoli(rezala se je in kljub temu velikokrat nosila kratko majico).
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

jizzer ::
Nevem kako lahko to serijo sploh hvalite Oz. priporočate na forumu, meni je pod nivojem. Binge watchal sem od včeraj in ta post pišem med zadnjo epizodo. 
Se strinjam z michaelscott v veliki meri, čudno da se pol najstnikov ne fenta, pa ce se ze fentas moreš se lajf vsem ostalim uničiti.
Nevem no jaz serije nebi naprej predlagal tudi odigrana ni bila nadpovprečno razen določenih prebliskov določenih oseb.

Se strinjam z michaelscott v veliki meri, čudno da se pol najstnikov ne fenta, pa ce se ze fentas moreš se lajf vsem ostalim uničiti.
Nevem no jaz serije nebi naprej predlagal tudi odigrana ni bila nadpovprečno razen določenih prebliskov določenih oseb.

IL_DIAVOLO ::
Namen serije je opozoriti javnost na problem populacije kako so neodgovorni oz. kako na videz brezvezne stvari vplivajo na samopodobo in ugled najstnikov.
Nekateri prenesejo vec, nekateri manj. Hannah je ze v najmanjsi stvari videla razlog da se fenta. Je pa v seriji itak obcutno prevec pretiravanja, to je jasno. Verjetno te tudi moti nazornost nekaterih scen. Meni je bilo ravno to vsec, drugace to ne bi bilo to.
Itak ni to true story, je samo posneto po romanu. Chill
Nekateri prenesejo vec, nekateri manj. Hannah je ze v najmanjsi stvari videla razlog da se fenta. Je pa v seriji itak obcutno prevec pretiravanja, to je jasno. Verjetno te tudi moti nazornost nekaterih scen. Meni je bilo ravno to vsec, drugace to ne bi bilo to.
Itak ni to true story, je samo posneto po romanu. Chill

leiito ::
The Handmaid's tale, sploh glede na ves hype, je razočaranje. Morda je knjiga bolj subtilna, moralistični ton in pseudosociološki komentarji z implikacijami, ki naj bi bile relevantne v času Trumpa, so za moj okus preveč na debelo namazane.

negot ::

Kurzweil ::
Ker sem vse resne serije pogledal, me nekaj mika, da bi pogledal serijo Shameless. Je serija kaj vredna in pomagajte mi, katero naj gledam? originalno angleško? ali remake ameriško?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()

Ameriško! Jz sm se sicer ustavil po 5. sezoni. Je še vedno tok dobra kot je bla na žačetku?
malenkost je zajadrala prejsnjo sezono, to sezono je bla spet zakon... meni so super kul

Ja, Shameless je iz najbolj zgornjega predala, vse top narejeno, odlični liki, zgodba, igra, celo socialno relevantno brez pridiganja. Definitivno vredno ogleda, itak hitro potegne, je pa res, da utegne sčasoma postati repetitivno in kot vidim nisem edini, ki sem po 4. ali 5. sezoni prešaltal na kaj drugačnega, sem pa še vedno DL'al vsako epizodo in jo hranim na NAS-u za slabše čase, ko morda ne bo taka poplava vsega.

American gods, želel bi si hitrejši tempo in morda močnejšega igralca nasproti Ianu McShanu, bomo videli, tudi v knjigi ni mišljeno, da se bralec emocionalno naveže na protagonista, narejeno je pa vse vrhunsko.

Lincoln je cisto kul igralec 
medi gre pa malo sound track na k....

medi gre pa malo sound track na k....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()

yayo ::
Že začela American Gods? da vidimo kaj so uspeli sklempat skupaj, ker knjiga je bila zame precej precenjena.

Lucifer se je spet začel.
lihkar pogledal, ja.... mah... sem pricakoval kaj bolj zanimivega po clifhangerju [:/]

run2 ::
Ameriško! Jz sm se sicer ustavil po 5. sezoni. Je še vedno tok dobra kot je bla na žačetku?
Yes, yes.
V kategoriji serij, kjer lahko vsebino zadnjih 100 epizod poveš v 2 minutah, je Shameless daleč najboljša.
Pa še vedno je vsaka epizoda zanimiva. Prav fascinantno. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: run2 ()

S5 Orange Is the new black in baje še nekaj drugih šovov so ukradli in po neuspešnem poskusu izsiljevanja spustili na internet.

FTad ::

S5 Orange Is the new black in baje še nekaj drugih šovov so ukradli in po neuspešnem poskusu izsiljevanja spustili na internet.
kako? kaj?
ma kje zivis? v kaki jami?

FTad ::

kako? kaj?
ma kje zivis? v kaki jami?ta novica je povsod :)
Ja sorry, ker ne sledim vsaki novici!
sej ni treba vsaki... ampak tole pa je blo res skori po vseh medijih, se na 24 kur je blo

prenasalec ::
kako? kaj?
ma kje zivis? v kaki jami?ta novica je povsod :)
Ja sorry, ker ne sledim vsaki novici!
sej ni treba vsaki... ampak tole pa je blo res skori po vseh medijih, se na 24 kur je blo![]()
Še na Slo-Techu je

Outcast ::
The Handmaid's Tale...nisem nič pričakoval in na koncu ni tako zelo slaba serija, vsaj začetek. Gledljiva.

Outcast ::
The Handmaid's Tale...nisem nič pričakoval in na koncu ni tako zelo slaba serija, vsaj začetek. Gledljiva.
Kritiki orgazmirajo, ker je vse skupaj baje über aktualno v teh težkih časih za Ameriko, že podaljšano za vsaj še S2.
Ja vidi se, da vleče zelo na 'ameriško stran', mi je pa še vedno boljša kot recimo Prison Break: pogledal samo polovico zadnje 5. epizode ker tole je pa res že malo preveč površno narejeno: ne vem kak plan so imeli, verjetno samo fokus na ameriške gledalce ali kaj...pravo sranje od serije postaja tole!