» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
84 / 324
»»

leiito ::

Valjda. Odkod pa izrazi kot blood oath in blood brothers? Je pa res, da so v nekaterih filmih pussies in zarežejo samo palec in potem tam nekaj packajo. Sampravm.

Happy Valley anyone? Solidne ocene.

Extant mi je pa že tok mim, da si sicer še snamem, gledam pa ne več.

yoco ::

Danes pogledal zadnji del prve sezone serije The Originals? Še kdo gledal to serijo? Kaksna se vam je zdela? Meni je bla zelo v redu v primerjavi z The Vampire Diaries, ki sem jo nehal gledati že po nekaj delih. :D
Jutri se lotim Dominion in mogoče novo sezono 24.

Lion29 ::

meni je TVD boljsa kot Originals.... mi je Damon lik veliko bolj pri srcu ... ceprav mi je sla elana kar dosti casa na k... ko se je skozi cmizdrila...

v glavnem obe serije sta za pogledat... nista pa neki buhvekaj, prevec je nekega cmizdrenja :D

bi pa pogledal serijo, kjer bi bli glavni liki:
Erik Northman
Damon Salvatore
Niklaus Michaelson

bi blo kr kul :D
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

IL_DIAVOLO ::

oo7 je izjavil:

Boardwalk Empire sezona 5 epizoda 1 SPOILER

SPOILER!!!

Ko si Lucky Luciano prereže dlan in potem še en kup drugih mafijozotov in se potem rokujejo so to res delali?
Će bi imel eden od njih aids bi ga vsi nasrkal>:D

Takrat še vedli niso kaj je aids.

Jst ::

Jaz sicer nisem pogledal cele sezono The Originals, ampak sem ujel sam ene par delov, kjer ima Niklaus noro dobre monologe. Pa Rebecca, mmm.

Gledal pa ne bom, so mi bile ~sedem sezon Supernatural dovolj. (potem sem pogledal še kak del, ostalo pa prebral recap na koncu/začetku sezone) Od konca tiste sezone, kjer naj bi se borila Sam vs. Dean, potem pa Sam pade v "luknjo", je šlo samo navzdol. Pogledal še tisto sezono in zaključil.

Tako, da če bo kdo začel gledati Supernaturals, si naredite uslugo in nehajte pri zgoraj opisani sezoni.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

jaz sem nehal lih pred zadnjo sezono gledat... popolna bedarija ratalo

yoco ::

Ja Supernatural je res podn zadnje sezone. Meni je bla ful dobra ko je bil Lucifer, poj je šlo pa vse čist dol. Te 9. sezone sploh še pogledal nisem.

wanderer ::

Tr0n ::

Madam Secretary bi znal bit ok.

tt2advanced ::

Lion29 je izjavil:

bi pa pogledal serijo, kjer bi bli glavni liki:
Erik Northman
Damon Salvatore
Niklaus Michaelson

bi blo kr kul :D

je rekla punca - predvidevam da si.. drgač pa ja +1 ;)

jst pa ravno spet gledam boarwalk, pa še po 5. sezoni pogrešam jimmija darmody - m.pitt (to so ornk zabluzil).
pihaja newsroom - jej
What Else Is There?

slabo predvidevas ;)

sem tip, in so mi kul badassi :D in tje trije so badassi in bi bli zakon skupaj :D

ne čist zares ane pocukrano ne.
- Ray Donovan
- Richard Harrow (Boardwalk)
- Omar Little (The Wire)
- Elsa Mars (american horror)
- Marty and Heart (true detective)
- Thackery (the Knick - butcher)
- The hound in tud brienne (game of thrones)
če govorimo čist zares o badassih ;)
What Else Is There?

haha, omar....

dobro listo si sestavu

BBnue ::

Last Tango In Halifax(9)
http://www.imdb.com/title/tt2216156/
igra Sarah Lancashire(Happy Valley)
Justified(10)
http://www.imdb.com/title/tt1489428/?re...
awesome, igrata Olyphant(Deadwood) in Goggins(transseksualec iz Sons of Anarchy)
The Knick(8)
http://www.imdb.com/title/tt2937900/?re...
nova,zanimiva serija o medicini cirka 1900
Haven(7)
http://www.imdb.com/title/tt1519931/?re...
po predlogi Stephena Kinga
Psych(10)
http://www.imdb.com/title/tt0491738/?re...
awesome
Rectify(9)
http://www.imdb.com/title/tt2183404/?re...
psihološka in počasna
The Affair
http://www.imdb.com/title/tt2699110/?re...
nova, igra "Peter" iz Fringa in "McNulty" iz The Wire

BaToCarx ::

NejcSSD ::

TBBT 2 dela :D
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT

BaToCarx je izjavil:

Scorpion pilot

dunno....v rangu marvel agents of SHIELD.... malo akcije, neka kvazi zgodba zadi, zelo primitivni zapleti in totalno nerealisticno dogajanje.... bom vidu... mogoce pogledam se kak del pa pol vidim.... glavna igralka mi je zlo kul iz SMASH, kjer je briljirala, tak da zaradi tega

Outcast ::

Gotham ima že po pilotu kar visoko oceno na IMDb-ju...ga bo treba nujno pogledat.
Tud igralska zasedba mi je simpatična, tamali je bil dober že v Southlandu (gledam drugo sezono), Jada Pinkett Smith:D, Donal Logue...

+ Blacklist(S02) včeraj, POI(S04) danes in jutri Chicago P.D.(S02)

in seveda the Good Wife ni razocarala!

oo7 ::

Včeraj je bil zadnji del druge sezone Under the dome sploh še kdo gleda to serijo?

Killermode ::

Under the dome je men šekr zlo gledljiva serija. Sam upam da je ne ukinejo.

bluefish ::

Tekom sezone sem bolj ko ne le prevrtaval posamezne epizode naprej, cliffhanger je pa ravno dovolj zanimiv, da čakam na tretjo sezono.

garamond ::

POI | ETA: T — 10h 30m #S04 #AI

Lion29 je izjavil:

dobro listo si sestavu

sestavil-A ;)

The Fall z detektivko Scully, huda :D + da ne govorim z bodočim 50 shades of f**** up zraven Jamie Dornan
What Else Is There?

Zgodovina sprememb…

The Fall je na splošno zelo dobra serija, seveda pripomore k temu tudi Gillian Anderson; upam da pride še letos 2. sezona vn:8)

Scorpion - tipična case of the week serija, vmes malce vrtenja časa nazaj, ljubavo razmerje,... Meh.

GOTHAM SPOILER:

Pogledal pilota; ne vem, serija zgleda obetavno, če prej nikoli nisi slišal za Batmana:D
Ok, šalo na stran, zamerim jim, ker so smrt staršev prikazali precej drugače kot je bila v prvem filmu. Je pa zanimivo, Cat Women že skače naokoli, prav tako prikažejo, kako je (naj bi) Pingvin postal tak kot je bil, cela zgodba je postavljena v sedanji čas....

Serija ima definitivno potencial.

tt2advanced je izjavil:

sestavil-A ;)

pardon....ena redkih uporabnic tle gor... you know... easier to assume :D

mgermo ::

Under the Dome je tko bedast, da ga gledaš sam zato, da vidiš, če je lahko še bolj glup. Suprisingly se skoraj iz epizode v epizodo prekosi.

Gotham...potencial je.

ZAKON.... obozujem to obdobje... serije so back... nekaj novih (sicer se mi zdi nekaj manj kot prejsnja leta) .... zakon

da vidimo, kaj porecejo pri POI, Chicago Fire, Saving Hope ....wooo hooo

Vince Vaughn and Colin Farrell Will Star in Second Season of HBO's True Detective

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

galimim ::

Uprašanje, je Gotham dobr entry point za nekoga, ki nima pojma o Batman universu?
Born To Bleed, Fighting To Succeed, Built To Endure What This World Throws At Me

ja, se bos naucil o universu skozi gotham... ker je nekako prequel batmana oz. kje se je vse zacelo

Outcast je izjavil:

Gillian Anderson;

I prefer Jamie (; afkors not as a serial killer

Outcast je izjavil:

upam da pride še letos 2. sezona vn:8)

sam res (:
nč ni pamtnga za gledat, razen The knick pa

New Girl je nova sezona
What Else Is There?

IL_DIAVOLO ::

Kako ni nic pametnega, saj pa se je polno serij, ki so se ze koncale...dvomim da ste pogledli ze vse.

Omembe vredne.

OMG... vceraj pogledal tisti video od Omarja.... in razmisljal, kje je Marlo koncal, bil je akr dober igralec...(kako leto ali 2 nisem sploh razmisljal o njem)

in danes... evo ga v POI :D

tt2advanced je izjavil:

Outcast je izjavil:

Gillian Anderson;

I prefer Jamie (; afkors not as a serial killer

Outcast je izjavil:

upam da pride še letos 2. sezona vn:8)

sam res (:
nč ni pamtnga za gledat, razen The knick pa

New Girl je nova sezona

Ray Donovan (se končuje), BoardWalk Empire, Person Of Interest, The Blacklist, Gotham, Sons OF Anarchy, Hell On Wheels...mal predlogov, če ti manjka (dobrih) serij:)

FireBurn ::

POI kot ponavadi... odlično :D

Outcast je izjavil:

Ray Donovan (se končuje), BoardWalk Empire če ti manjka (dobrih) serij:)

spremljam, ostalo se ne splača gledat ali pač - mah, že spravt neki gledat na nov mi je podvig (čas), dokler mi en res ne reče 10x to je to, to morš gledat (; da vidm ta Gotham, sam če je boring boš ti kriv (;
What Else Is There?

tt2advanced je izjavil:

Outcast je izjavil:

Ray Donovan (se končuje), BoardWalk Empire če ti manjka (dobrih) serij:)

spremljam, ostalo se ne splača gledat ali pač - mah, že spravt neki gledat na nov mi je podvig (čas), dokler mi en res ne reče 10x to je to, to morš gledat (; da vidm ta Gotham, sam če je boring boš ti kriv (;

Boring mogoče ni prava beseda za Gotham, ampak....ja no, poglej vsaj pilota, pa pol jst prevzamem krivdo za 'slabo' porabljenih 43 minut tvojega časa:D

kratos ::

Pogledal danes blacklist - not bad! Če bo šlo tako naprej bo postala ena izmed top serij, zgodba je tako obetajoča da me že res nervira kako se bo vse skupaj razpletlo :)

Jst ::

POI vrhunsko. Zanimivo, da Jim Cav????, ko je začel igralsko kariero oz. okoli 2000, ni hotel oddigrati ene seks scene, ker je deeply religious, medtem pa nima težav z AI.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

South park S18E01 ! :)

Outcast je izjavil:

'slabo' porabljenih 43 minut tvojega časa:D

thnx.. sploh niso bile tok slabo porabljene - batman fan here (;
What Else Is There?

Res? Sva že dva, men je Batman najlubši od vseh možnih super herojev:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Outcast ()

po 10ih minutah 2. dela z-nation ... skenslal for good

medenko ::

hehe, jaz sem že v prvem delu, ko sem malo previewal, pa videl efekte itd...DEL.

Men se pa zdi The Blacklist vedno slabša; ko so bili prvi deli prve sezone ful obetajoči...

How To Get Away With Murder

meni se zdi zelo dobra...

igralci so kul, kar dinamicna kamera, good pace... kul zgodbe in zapleti... dober premise...
skratka se ena v vrsti LEGAL serij, a def. boljsa kot recimo "fanklin & bash" ali "drop dead diva".... dvomim pa da se lahko kosa z "the good wife" ali "suits"

dejmo videt
««
84 / 324
»»