» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
85 / 324
»»

Margecan ::

tudi jaz zaključil z Z nation po 20 min

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Margecan ()

Lion29 ::

Ray for president!
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

terezijslo ::

Lion29 je izjavil:

meni je TVD boljsa kot Originals.... mi je Damon lik veliko bolj pri srcu ... ceprav mi je sla elana kar dosti casa na k... ko se je skozi cmizdrila...

v glavnem obe serije sta za pogledat... nista pa neki buhvekaj, prevec je nekega cmizdrenja :D

bi pa pogledal serijo, kjer bi bli glavni liki:
Erik Northman
Damon Salvatore
Niklaus Michaelson

bi blo kr kul :D

Haha, ja to bi bla vrhunska serija... samo klanje :D Drgač pa je meni osebno tud TVD boljše kot The Originals. True Blood pa itak nič ne prekaša :D

Ray donovan ZAKON!

bambam20 ::

Lion29 je izjavil:

po 10ih minutah 2. dela z-nation ... skenslal for good

Sranje pač... Težko je naredit nekaj res gledljivega z Zombiji.

Sinovi Anarhije pa imajo v peti sezoni zoper majhno krizo.

terezijslo je izjavil:

Lion29 je izjavil:

meni je TVD boljsa kot Originals.... mi je Damon lik veliko bolj pri srcu ... ceprav mi je sla elana kar dosti casa na k... ko se je skozi cmizdrila...

v glavnem obe serije sta za pogledat... nista pa neki buhvekaj, prevec je nekega cmizdrenja :D

bi pa pogledal serijo, kjer bi bli glavni liki:
Erik Northman
Damon Salvatore
Niklaus Michaelson

bi blo kr kul :D

Haha, ja to bi bla vrhunska serija... samo klanje :D Drgač pa je meni osebno tud TVD boljše kot The Originals. True Blood pa itak nič ne prekaša :D

se ne gre za samo serijo, ampak za (bad ass) like ... v TWD jih ni... gouverner ni lih bil prevec badass pa tut michone ni... rick (cmizdra) se manj... tak da ne vem...... bi pa pasal v omenjeni trio se maybe blade :D pa tut omar bi :D

negot ::

Lion29 je izjavil:

Ray for president!

+1, pa še Boardwalk Empire, lp :)

oo7 ::

Ray Donovan je vsaka epizoda zase ali se zgodba nadaljuje?

negot je izjavil:

Lion29 je izjavil:

Ray for president!

+1, pa še Boardwalk Empire, lp :)

Boardwalk empire je pa itak zakon tako kot Sons of anarchy ampak žal pri obeh zadnja sezona:'(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

bluefish ::

oo7 je izjavil:

Ray Donovan je vsaka epizoda zase ali se zgodba nadaljuje?
Se nadaljuje, z občasnimi novimi primeri.

Taye Diggs on The Good Wife....

WOOOO HOOOO

Aston_11 ::

Outlander (2014) je kul.

Aston_11 je izjavil:

Outlander (2014) je kul.

Gledam in je v redu serija čeprav bi lahko bil kak boj več, ker ni nobenega:P in malo manj romantike.

Zgodovina sprememb…

Jst ::

POI

Na koncu prvega dela, ko The Machine pelje Harolda v Subway Repair Line, sem točno vedel, da bo v tej sezoni se pokazalo nekaj takšnega.

S04E02

Kar se tiče samo zgodbe z Claire, (novo Anti-Root) super napisano.

Ampak izvedba, ko Harold pogrunta, da je Igro napravil Samaritan, sem TAKOJ premišljeval, da bo Claire postala "Human Emissary" za Samaritan, tako kot je Root za Machine.

Nevertheless, dober del.

Meni vrhunska serija, ki bo končala v vitrini kot Bluray, zraven ostalih.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

jaz ne vem, kaj vi vidite v tej seriji?

meni je zelo povprecna, gedljiva... zelo za lase privlecena....z zanimivo premiso, ki pa je v resnci totalno idiotska... z odlicnimi igralci, ki lajnajo skozi isto (caviezel)...
skratka... povprecno... ne vem, kako lahko recete, da je serija vrhunska...sploh v primerjavi z res vrhunskimi

jest10 ::

Odvisno ali se fokusiraš na primer dneva(čisto povprečna nadaljevanka) ali na celotno zgodbo(ena boljših zadnje čase).

Outcast ::

POI je definitivno kot celota vrhunska serija; drugače pa danes štarta druga sezona Peaky Blinders-ov z odličnim Cillian Murphy in letos (presenetljivo-vsaj zame) Tomom Hardy-jem.

Preveč (dobrih) serij za sproti...:D

Goody ::

Meni je POI tudi serija za najstnike (moškega spola). Za lase privlečena zgodba, pa še predvidljiva, igra tudi ni na nivoju (Cazievel povsod enako igra, da o ostalih niti nebi), skratka dolgcajt, nevredno ogleda...

sem podobnega mnenja... le da menim, da je vredna ogleda, definitivno pa ne vrhunska...

za moje pojme se z vrhunskimi serijami (breaking bad, the wire, GOT, sopranos, etc...) ne more primerjat....

recimo...
- odnos fosco-reese ... totalno nerealen in beden
- da jih samaritan ne more najti - TOTALNO IDIOTSKO
- njihovo costum made mobile omrezje---seriosly.. preko staelitskih anten... kar na frekvenci da delajo normalni mobiteli??? in samaritan jih ne more najti... OMG
- zelo, zelo predvicljive zgodbe, brez kakrsnih koli zanimivih (ali sokantnih) preobratov, razen smrti carterjeve.... je drugo bala
- pa se in se in se bi lahko nasteval ... ampak nima smisla... ker je to pac serija...

ampak ja, ljudje smo si razlicni in vsakemu svoje... le zanimalo me je kaj se vam v tej seriji zdi tko vrhunsko

DarwiN ::

Gledam The Strain. Koja glupa serija.. Pol mesta se je že spremenilo v "vampirje", dobesedno jejo se na javnih mestih, oblasti in mediji pa še naprej nič ne vedo.. Haha.. Vsaka epizoda polna poneumljanja, in vsi "strokovnjaki" pohlepni z IQ-jem 65, kot da bi gledal Avatarja ali Prometheousa.. :DD

Tip ima na telefonu posnetega tega zombie-vampirja in posnetka nikomur ne pokaže.. Če pa že, pa mu ta oseba ne verjame oziroma je ne zanima. :)))

That being said, bom pa vseeno pogledal do konca sezone, ker nimam nič za gledat in ker ima serija kljub vsemu nek appeal.. Mogoče celo ne bo kenslana, oziroma sem skoraj prepričan, da bo serija potrjena za drugo sezono.. Američani imajo radi takšne preproste glupovščine. :P
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

Boardwalk empire super epizoda.

SPOILER

Mislim, da je Van Alden v resnih teževah>:D

garamond ::

Goody je izjavil:

Meni je POI tudi serija za najstnike (moškega spola). Za lase privlečena zgodba, pa še predvidljiva, igra tudi ni na nivoju (Cazievel povsod enako igra, da o ostalih niti nebi), skratka dolgcajt, nevredno ogleda...
Imamo različne okuse. Ampak zadnjič sem bil presenečen, ko sem prebral, kdo največ gleda POI ... to so upokojenci :D

jest10 ::

Sej zadnji del prejšnje sezone si si ogledal ane?

sej, totalno idiotsko

Lion29 je izjavil:

Ja, na nek način, zdaj ko je bila že druga epizoda ... Tehnično jih Samaritan vsakič najde, ampak so v istem trenutku označeni kot non-relevant zaradi vstavljenega buga v podtaknjenih serverjih.

IL_DIAVOLO ::

Gleda kdo hannibal in fargo?

mgermo ::

Ne, ker so na pavzi.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Gleda kdo hannibal in fargo?

Fargo je fenomenalna serija men osebno ena najboljših:)
Hanibal je tudi dobra.
Ampak trenutno so obe na pavzi.

Zgodovina sprememb…

sheeshkar ::

Lion29 je izjavil:

sej, totalno idiotsko

V namišljenem svetu POI je to skladno s pravili, ki veljajo v tej seriji in hkrati dobro domišljena rešitev. To ni serija, kjer morajo veljati enaka pravila kot v resničnem svetu. Takšnih serij se ne sme gledati z enakimi kriteriji kot recimo Breaking Bad, če želiš uživati v njej, je potrebno sprejeti določena pravila (suspension of disbelief, preprosti dialogi, komični vložki v interakcijah likov itd.).

Jaz zelo rad gledam POI in v svojem žanru je vrhunska, predvsem zaradi rdeče niti in zanimivih antagonistov (ukvarja se z aktualnimi problemi, kjer zelo dobro predstavi obe strani - varnost proti zasebnosti, Elias - mafijec z integriteto, HR - pokvarjeni policaji, Decima - skrivnostna organizacija, sedaj s svojim AIjem, Root - plesanje med dobrim in zlim, Vlada ZDA - kao delajo v dobro ljudi a za seboj puščajo kupe trupel, Vigilance - enako kot vlada). Seveda je pa v primerjavi z Breaking Bad ali True Detective slabša v veliko elementih (igra, dialogi, koherentnost zgodbe,...) ampak jaz to vzamem v zakup in uživam v drugih stvareh. Seveda ima pa vsak svoj okus in tebi POI pač ni tako všeč, ni problema. Ni pa nobene potrebe po izjavah kot so "totalno idiotsko", ker so pretirane in nepotrebne.

Tole si odlično napisal, sheeshkar. Mogoče bi dodal še dva protagonista, ne čisto v klasičnem smislu -- The Machine in Samaritan -- ki tudi simbolizirata dimentralno nasprotne ideje. Še uporabniški vmesnik imata čisto različen: eden je črn, drugi bel, eden se premika horizontalno, drugi vertikalno, itd ...

Killermode ::

Kak se vam pa kej zdi Forever?
http://www.imdb.com/title/tt3487382/

zanimiv koncept, zanimive epizodne zgodbe... ampak konec koncev... nic posebnega

Nesmrtnost vstran, spominja na Elementary.

Evo, še nekaj za POI fane z malce računalniškega znanja :-P

STALKER ni slab, nikita in mcdermot, ceprac mi je slednji rahlo antipaticen...

bomo vidli

ali3n ::

Chicago PD je vedno boljši.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

ali3n je izjavil:

Chicago PD je vedno boljši.

Verjamem, čakam na celo sezono, da se pogleda u šusu!:D

meni je chicago fire precej boljsi... tal da si bom PD pogledal enkrat kasneje

trenutno nevem kaj bi začel gledat.Čakam predvsem na got pa walking dead

ray donovan ;)

Lion29 je izjavil:

ray donovan ;)

Tole tud gledam :P....zakon serija

Kdaj se zaćne nova sezona got?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Margecan ()

Aprila naslednje leto.

Jst ::

Pri POI je Case of the week vsaj gledljiv, ne pa pri ostalih serijah, kot so CSI, NCIS, Elementary,... ki jih ne prenašam.

Backstory mi je pa zanimiv, ker spremljam razvoj AI, gledam razne AI konference, berem bloge, povezane z vprašanji [F/S/uF/N]AI... Verjetno me je ravno zato serija tako pritegnila.

Vem pa, da če objektivno pogledam, potem je to navadna Case of the week serija.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Jutri pa Homeland.
Krajši vpogled v novo sezono (nekaj spoilerjev): http://www.vox.com/2014/10/3/6891977/ho...

In v sredo tretja sezona Arrow-a in v nedeljo peta sezona The Walking Dead.

Killermode ::

Pa še Flash :D

Spremlja kdo Peaky Blinders (začela se je druga sezona)?
Zame je ena bolj težko pričakovanih serij letos zame; začetek je bil zelo dober, malo me je presenetilo kako hitro so jih (vsaj Thomas) dobili po p....:D.

IL_DIAVOLO ::

Kultna serija Twin peaks se baje vrača leta 2016, Zanimivo, da bo takrat ravno 25 let, kot je posneto v eni sceni I ll see you in 25 years....osebno nisem pogledal te serije.

The Affair

kar zanimivo.... woooo hooo McNulty is back, pa Pacey/Peter Bishop...skup.... bo znalo biti zlo zanimivo...

Kakšna je kaj serija Banshee?

Okapi ::

Prva sezona mi je bila kar všeč, druga pa še čaka, da pride na vrsto.

O.
««
85 / 324
»»