Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi

leiito ::
ja, louie je kul... sam postaja dolgocasen in repititiven...
ni zastonj tip dobil cel kup nagrad za show
You were right, dude, res se ga prenaješ. Mogoče je zato tempiral šou na 20 minut.
Je pa model. Prvi dve sezoni je vse delal sam, tudi montažo. In prvi je uspešno plasiral poslovni model, ki so ga kasneje kopirali drugi, da je vsebine prodajal direktno kupcu, brez Appla ali Amazona, s premiso, da če je nekaj dobro, dovolj poceni in enostavno za kupiti, ljudje ne bojo piratiziral. Če se ne motim tudi karte za live evente prodaja mimo ticketmasterja ipd.

paraboŁa ::
Pričel sem gledati Doctor Who (2005-) da vidim okoli česa je ves ta hype. Ocena na imdb je nerealna, produkcija slaba, igranje pa porazno...res nevem od kje taka ocena.

oo7 ::
Začetek nove sezone Boardwalk Empire me je pozitivno presenetil ... sem se bal kaj bo, ker so preskočili kar nekaj let v dogajanju ampak zaenkrat je na nivoju. Škoda, ker je samo še 7 epizod... upam, da bodo zaključili v stilu.
Kaj samo 8 epizod

Pogrešal bom tole serijo, ko bo konec, ker je ena izmed najboljših.
Rome je bila tudi vrhunska pa ne vem zakaj jo je HBO ukinil po dveh sezonah.

jinzo ::
Pričel sem gledati Doctor Who (2005-) da vidim okoli česa je ves ta hype. Ocena na imdb je nerealna, produkcija slaba, igranje pa porazno...res nevem od kje taka ocena.
Mogoče res ni za vse, samo zadeva gre samo navzgor po kvaliteti :) Ampak ok, nehče ki pravi da je "ocena na imdb nerealna" in se ne zaveda kako subjektivno je to verjetno nikol nebo razumel zakaj nekateri menimo da je ena najboljših serij :)

Killermode ::
Jah ko se že glih o Dr. who? pogovarjate kaj pravte kej na tanove 3 dele in novega doktorja.
Se mi zdi, da so kvaliteto snemanja izboljšali za sam naslov bi lahko pa spremenil na Oswald who?, ker spoh ne sledi več doktorju ampak njej. Se pa res trudijo, da je vsak doktor bolj antipatičen.
Se mi zdi, da so kvaliteto snemanja izboljšali za sam naslov bi lahko pa spremenil na Oswald who?, ker spoh ne sledi več doktorju ampak njej. Se pa res trudijo, da je vsak doktor bolj antipatičen.

paraboŁa ::
redkokdaj se oziram na ocene saj so me že velikokrat presenetili filmi z ne tako visoko oceno, vendar še vseeno nekaj pričakuješ, vendar sem bil razočaran(pogledal sem ene sedem delov)..pa mi povej, zakaj misliš, da je ena izmed najboljših serij?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: paraboŁa ()

jinzo ::
Vsekakor boš moral pogledat kar krepko več kot 7. epizod. Predlagam da zdržiš vsaj do sredine 2. sezone, pa pol vidiš če je okvirno to to (je pa res da gre cel čas samo navzgor vse skupaj :D) Dobro težko ti odgovorim na vprašanje, ker je itak kombinacija zgodbe, igralcev in same izvedbe.

Če se moraš mukoma prebiti čez sezono in pol katerekoli serije, da ti postane všeč, je s serijo nekaj narobe. Game of Thrones npr., prvih 5 minut prve epizode, ko Stark osebno odseka glavo, je vseh dvomov konec.
Fireffly je bila zame že en tak primer, kjer sem snel šou na podlagi ocene in odnehal po polovici prve epizode.
Pa saj ni imdb edina stran za ocene, niti najboljša ni. Metacritic in Rotten Tomatoes ste boljša že zato, ker lahko primerjaš ocene kritikov in publike. Optimalen bi bil sajt, kjer bi lahko ocene filtriral glede na demographics. Sampravm.
Fireffly je bila zame že en tak primer, kjer sem snel šou na podlagi ocene in odnehal po polovici prve epizode.
Pa saj ni imdb edina stran za ocene, niti najboljša ni. Metacritic in Rotten Tomatoes ste boljša že zato, ker lahko primerjaš ocene kritikov in publike. Optimalen bi bil sajt, kjer bi lahko ocene filtriral glede na demographics. Sampravm.

mihec87 ::
Damn, Sons of Anarchy se je spet dobro zacel.
Ne bi blo škode če bi že en enkrat tastari odbil tisto zmešano betico

Se popolnoma strinjam non stop dela ene problme.
Sploh nisem vedel, da je Katey Sagal- Gemma Teller Morrow žena od kreatorja te serije Kurt Sutterja, ki je tudi zaigral v vlogi Otto

Otto

Lion29 ::
ok, razen da so ze na zacetku crncem podeljene bolj power vloge

Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Outcast ::

Okapi ::
Enkrat za spremembo hitri zombiji.
Čeprav tista scena z dojenčkom je bila izjemno bedasta, v vseh pogledih.
O.

O.

Tr0n ::
Heh, Z Nation. Nisem vedel ali se naj jokam ali smejem, ko sem gledal prvo epizodo.
Avoid like the devil.
Avoid like the devil.

Outcast ::
Mene pa zanima, če je kdo pogledal policijsko serijo Southland?
Je boljša kot Chicago PD?
Je boljša kot Chicago PD?

petrus ::
Southland je definitivno "must see", hitro gledat! Je daleč pred Chicago P.D. po kvaliteti.
stati inu obstati
Zgodovina sprememb…
- spremenil: petrus ()

Slučajno ujel na Kanalu A, of all places, nekaj zvanega Last Resort. Andre Braigher (Brooklyn Nine-Nine, pred leti Duets), Robert Patrick, ostalo D-listaši, ampak sploh ni slab žanrski izdelek. Zanimiva zgodba, podmornica, specialci, coup d'etat v DCju, WW3, jedrski izstrelki, tropski otok... all in all solidna eksekucija (dokaj zaliti Braugher sicer ne deluje preveč komandantsko v oprijetih combat fatigues, ampak on je itak mastermind). Downloadal in pogledal 2 epizodi brez "eject" impulza.
Danes, z The Strain, Boardwalk Empire, Ray Donovan in Masters of Sex, so seveda bolj prefinjene jedi na meniju, ampak ta Last Resort, guilty pleasure, tko kot če ti zapaše čokolada in zmanjka Ferrero Rocher ipd., pa potem za silo poješ kinder jajčka, ki so ostala v omari.
Danes, z The Strain, Boardwalk Empire, Ray Donovan in Masters of Sex, so seveda bolj prefinjene jedi na meniju, ampak ta Last Resort, guilty pleasure, tko kot če ti zapaše čokolada in zmanjka Ferrero Rocher ipd., pa potem za silo poješ kinder jajčka, ki so ostala v omari.

meni je Andre Braigher eden boljsih TV igralcev.... zelo mi je bil vsec v Men of certain Age...

@Okapi; potem si ga očitno gledal do konca. Oziroma do tistega, kar je na koncu, če ni pravega konca. Meni sta se zdeli prvi 2 epizodi soliden obrtniški izdelek.
Never mind. De gustibus... Želim opozoriti na en drug show. Zame je komedija absolutno najtežji žanr, sploh če ne padaš na situacijski humor. Tudi Louie npr. mi je všeč, ni pa, da bi se ravno držal za trebuh, pa še repetitiven je in uvodna tema, sploh tista iz S1, začne najedat, kot je ugotovil nekdo pred meno.
2 besedi: Broad City. 2 anonimuski, vsaj zame, ultra low budget, ampak smeh. Inteligenten humor, na trenutke self-deprecating stila, ampak ko to delata ti dve bejbi, za trebuh. Sploh se ne spomnim kdaj nazadnje sem se ob gledanju tivija naglas smejal, Jim Carey mi tega ne da, Broad City pa, zadnja epizoda in 6. in 7. (ko je v NYC vihar in ko grejo na poroko), za urinirat.
Never mind. De gustibus... Želim opozoriti na en drug show. Zame je komedija absolutno najtežji žanr, sploh če ne padaš na situacijski humor. Tudi Louie npr. mi je všeč, ni pa, da bi se ravno držal za trebuh, pa še repetitiven je in uvodna tema, sploh tista iz S1, začne najedat, kot je ugotovil nekdo pred meno.
2 besedi: Broad City. 2 anonimuski, vsaj zame, ultra low budget, ampak smeh. Inteligenten humor, na trenutke self-deprecating stila, ampak ko to delata ti dve bejbi, za trebuh. Sploh se ne spomnim kdaj nazadnje sem se ob gledanju tivija naglas smejal, Jim Carey mi tega ne da, Broad City pa, zadnja epizoda in 6. in 7. (ko je v NYC vihar in ko grejo na poroko), za urinirat.

mnja... broad city... je mesanica med serijo girls in 2 broke girls, vsaj tako se meni zdi... pa se malenkost bolj low budget...ali malcek boljsa girls verzija od workaholics
za pogledat je...ni pa nic tako izjemnega, vsaj po mojem

potem si ga očitno gledal do konca. Oziroma do tistega, kar je na koncu, če ni pravega konca. Meni sta se zdeli prvi 2 epizodi soliden obrtniški izdelek.Last resort je ena od tistih serij, ki se začnejo obetavno, ampak potem se izkaže, da avtorjem ni najbolj jasno, kaj naj s tem potencialom počnejo. Potem so pa kar nekaj štrikali in štrikali do zadnje epizode, ko so, ker so ugotovili, da druge sezone ne bo, nekaj na silo poskušali odštrikati, ampak jim ni uspelo.
V glavnem, ena od tistih nadaljevank, za katero ti ni žal, da se je končala, čez par let pa pozabiš, da si jo sploh kdaj gledal.

O.

bluefish ::
Nekaj podobnega je bilo z Last Resort. Ideja sicer zanimiva, čeprav že v štartu luknjava, nato je šlo pa iz epizode v epizodo dol.

Nekaj podobnega je bilo z Last Resort.??? Saj o Last Resort govorimo. Ti si verjetno mislil kakšno drugo. Primerov je itak veliko, recimo Terra Nova, The Event, Threshold, FlashForward, Invasion ...
O.

Uh, zgleda, da je že pozna ura. Sem površno prebral in mislil, da je govora o The Last Ship.
Ampak ja, isti žmoht.
Ampak ja, isti žmoht.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()

mnja... broad city... je mesanica med serijo girls in 2 broke girls, vsaj tako se meni zdi... pa se malenkost bolj low budget...ali malcek boljsa girls verzija od workaholics
Broad City na Rotten Tomatoes 95%. Entertainment Weekly: "This is a deeply weird, weirdly sweet, and completely hilarious comedy, and if you don't at least give it a chance, you're kind of an idiot too." :)

bambam20 ::
Se popolnoma strinjam non stop dela ene problme.
Sej je od Jacka žena delala tudi probleme in to velike. Na koncu bo dobila to, kar sama seje.

ja...jaz sem nehal... pa vmes pograbu... pa spet nehal.... in zdaj ob zatisju spet gledam....
ma full je bedna... sam pismo no... ima dober potencial
ma full je bedna... sam pismo no... ima dober potencial

Killermode ::
Drug teden bo napet z začetkom serij novih in nadaljevanjem naslednjih sezon
1)Gotham
Pilot
2)The Big Bang Theory
S: 8
3)Sleepy Hollow
S: 2
4)The Blacklist
5)Forever
Pilot
6)Agents of SHIELD
7)Person of Interest
S: 4
8)South Park
S: 18
1)Gotham
Pilot
2)The Big Bang Theory
S: 8
3)Sleepy Hollow
4)The Blacklist
5)Forever
Pilot
6)Agents of SHIELD
7)Person of Interest
S: 4
8)South Park
S: 18

Boardwalk Empire sezona 5 epizoda 1 SPOILER
SPOILER!!!
Ko si Lucky Luciano prereže dlan in potem še en kup drugih mafijozotov in se potem rokujejo so to res delali?
Će bi imel eden od njih aids bi ga vsi nasrkal
SPOILER!!!
Ko si Lucky Luciano prereže dlan in potem še en kup drugih mafijozotov in se potem rokujejo so to res delali?
Će bi imel eden od njih aids bi ga vsi nasrkal