Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi

Outcast ::

IL DIAVOLO ::

DarwiN ::
Žal je pač tako, da kljub temu, da je Arrow po kakovosti oslarija, je všeč ogromnemu številu ljudi... Poznam celo ljudi, ki jim je Arrow najboljša serija vseh časov.
Pač enostavna je in posrečena, zato predvidevam, da ima povsod previsoke ocene. Saj pri filmih na imdb je podobno... Takoj ko so denimo športni avti v filmu, 30% populacije avtomatsko stisne 10. 
Ne vem pa, kako si prišel do zmote, da bi naj bila wire najboljša, saj imaš več serij z oceno 9.1 oz. 9.2 ..... Top series lestvico so celo pred časom umaknili in zdaj imaš samo še "most popular" razvrstitev po kategorijah, če se ne motim.
Sicer pa ni treba uporabljat... Meni stran odlično služi in je kar realen odraz okusa ljudi.. Vsaka nova serija, ki dobi na tv.com oceno pod 8, je skoraj po pravilu kmalu kenslana.

Ne vem pa, kako si prišel do zmote, da bi naj bila wire najboljša, saj imaš več serij z oceno 9.1 oz. 9.2 ..... Top series lestvico so celo pred časom umaknili in zdaj imaš samo še "most popular" razvrstitev po kategorijah, če se ne motim.
Sicer pa ni treba uporabljat... Meni stran odlično služi in je kar realen odraz okusa ljudi.. Vsaka nova serija, ki dobi na tv.com oceno pod 8, je skoraj po pravilu kmalu kenslana.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

klemenSLO ::
tud walkerse se da ubit če maš pravi nož:)
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Lion29 ::
Pismo se je hitro zakljucila sezona Bates motel
spoiler
Oh, the Big C is over
kul serija!
spoiler
Sem kar razocaran nad epizodo.... je bila kar predvidljiva...nisem si pa mislil, da bo norman tako hitro stamanil svojo uciteljico.... Rahlo me moti tudi prevelik poudarek patoloskih osebnostnih vzorcev: emma pateticno isce pozornost in se vziljuje... uciteljica isce ranjene duse, norma s polno kompleksi... dylan z zeljo po pozornosti, etc, etc... prevec so ocitni, mogli bi biti bolj settle z njimi...
.ampak overall, ta serija mi je ena boljsih!Oh, the Big C is over

kul serija!
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()

Končno pogledal zadnji del Bates-a...hitro se je zvrstilo 10 delov, serija ni dolgočasna in tudi ni neki vrhunskega, je pa še vseeno zlo zanimiva, lahkotna, tako da hitro mine tistih 40 minut.
Še vseen upam, da bo Bradley imela malo bolj vidno vlogo v drugi sezoni, tud zaradi Normy-ja, ker je še vedno čist fertik ob njej:D
Še vseen upam, da bo Bradley imela malo bolj vidno vlogo v drugi sezoni, tud zaradi Normy-ja, ker je še vedno čist fertik ob njej:D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Outcast ()

Lahkotna v smislu, da je gledljiva (tudi predvidljiva), ni potrebno veliko misliti ob gledanju.

Ahit kaka tuga zadnje dni...
niti GOT-a ni danes
sem se prisilil, da gledam the Wire... pogledal 6 delov pa ne vidim zakaj naj bi bila ta komu najoboljsa serija... res ne..igra povprecna, glasba povprecna..cinematografija zelo povprecna...edino kar je (zelo) nadpovprecjem, je da je to neka nadaljevanka (in ne nanizanka kot je tipicno za detektivke)...in zaenkrat zgleda kar zanimiva in kompleksna zgodba... no bomo vidli kaj bo v bodoce... glede na sušo pr ostalih serijah...mi ne bo prestalo drugega
niti GOT-a ni danes

sem se prisilil, da gledam the Wire... pogledal 6 delov pa ne vidim zakaj naj bi bila ta komu najoboljsa serija... res ne..igra povprecna, glasba povprecna..cinematografija zelo povprecna...edino kar je (zelo) nadpovprecjem, je da je to neka nadaljevanka (in ne nanizanka kot je tipicno za detektivke)...in zaenkrat zgleda kar zanimiva in kompleksna zgodba... no bomo vidli kaj bo v bodoce... glede na sušo pr ostalih serijah...mi ne bo prestalo drugega

...mogoče zaradi tega, ker se zgodba res razvija skozi vseh 5 sezon?
Definitivno pa nisi edini, ki ima na začetku serije/sezone take občutke; priporočam ti da vztrajaš:D
Jst sem pogledal drugo sezono Revenge; precej slabša kot prva, sem se ene 2x res prisilil da pogledam do konca.
Trenutno gledam Revolution, da si zafilam prosti čas.
Za pogledam imam še (zadnjo sezono) Spartacusa, Scandal, The Americans, pa House Of Cards...ne vem s katero naj začnem; jutri čakam na menjavo šipe na avtu, pa si morm neki posnet na tablo za ta čas:D
Definitivno pa nisi edini, ki ima na začetku serije/sezone take občutke; priporočam ti da vztrajaš:D
Jst sem pogledal drugo sezono Revenge; precej slabša kot prva, sem se ene 2x res prisilil da pogledam do konca.
Trenutno gledam Revolution, da si zafilam prosti čas.
Za pogledam imam še (zadnjo sezono) Spartacusa, Scandal, The Americans, pa House Of Cards...ne vem s katero naj začnem; jutri čakam na menjavo šipe na avtu, pa si morm neki posnet na tablo za ta čas:D

chuck ::
Men je zmanjkalo serij :(
Mogoče bi lahko še Smallville do konca pogledal, ostal pri kakšni sedmi sezoni, ostalo sem pa bolj že vse pogledal...
Mogoče bi lahko še Smallville do konca pogledal, ostal pri kakšni sedmi sezoni, ostalo sem pa bolj že vse pogledal...

@chuck: nemogoce 
scandal
house
prison break?
LOST
breaking bad?
stargate sg-1
stargate atlantis
stargate universe
battlestar gallactica
shameless
arrow
spartacus
...
vse si ze pogledal?

scandal
house
prison break?
LOST
breaking bad?
stargate sg-1
stargate atlantis
stargate universe
battlestar gallactica
shameless
arrow
spartacus
...
vse si ze pogledal?

chuck ::
od zgoraj naštetih nisem videl scandal, ostalo sem. Lost od 4. sezone nisem več mogel gledat, saj mi je bilo čisto mimo, ostalo pa pogledal od pike do pike :)

huh 
pol bos kmalu fantik kot jaz
pol pa ti priporocam se sledece:
Burn notice
Person of interest
Homeland
The Practice
Boston legal
The Good Wife
Suits
Ally McBeal
Harrys Law
Desperate housewives
Greys anatomy in private practice
ER
Sopranos
Dexter
Weeds
Californication
Louie
Parenthood
Brothers and sisters

pol bos kmalu fantik kot jaz

pol pa ti priporocam se sledece:
Burn notice
Person of interest
Homeland
The Practice
Boston legal
The Good Wife
Suits
Ally McBeal
Harrys Law
Desperate housewives
Greys anatomy in private practice
ER
Sopranos
Dexter
Weeds
Californication
Louie
Parenthood
Brothers and sisters

Izi ::
Meni trenutno nič ne primanjkuje serij. Tako bogate letine kot sedaj že dolgo nismo imeli. Za vsakega se najde nekaj. Tudi za Sci-fi ljubitelje.
S Sci-Fi, mojim najljubšim žanrom, je sicer huda suša, tako kot ponavadi. Ampak se najdejo nadomestki, če se vključi še kriminalke z malo nadnaravnimi elementi je spisek hitro primerno dolg, brez da bi vključeval kakšne odvetniške serije in podobno sranje
Priporočam:
Defiance - Mi je kar zanimiva. Tisti Sci-Fi, ki ga nekaj omenjajo je treba takoj pozabiti. Gre za postapokaliptično serijo s pridihom kavbojke (western). V resnici gre za čisto dramo s postapokaliptično kuliso in s Sci-fi kostumi.
Žanr je na žalost med najmanj priljubljenimi in glede na dosedanje izkušnje (terra nova), serija verjetno ne bo trajala dolgo, ampak jaz uživam, dokler bo trajalo. Gre bolj za nanizanko, kot pa nadaljevanko.
Revolution - Še ena postapokaliptična, ki se je začela precej medlo, ampak postaja vedno boljša. Tukaj pa gre za čisto nadaljevanko, kjer ne smeš izpustiti nobenega dela. Zgodba se razvija zelo počasi, ampak sedaj po 18. delih že počasi začenja dobivati obliko. Bistvo serije je počasna ampak temeljita izgradnji likov. Igralci so odlični, liki pa zelo kompleksni. Spada med bolj zahtevne serije.
Continuum - Kriminalna Sci-Fi serija, čeprav ni niti vesolja, niti vesoljčkov, je pa časovno potovanje. Sveža zgodba, ki ima precej potenciala.
Arrow - Serij o superjunakih je bilo že nešteto, vseeno jih ni nikoli preveč. Pa še ta žanr ima največje število ljubiteljev.. Čeprav je bilo vse že neštetokrat videno ima serija nek čar, ki vleče. Kot je v navadi imamo kriminalko z bogatim Vigilantijem, plitkimi ampak ljubkimi liki, ki so večinoma strogo dobri ali pa strogo slabi. Da ni čisto običajno hkrati spremljamo dve zgodbi, trenutno in tisto preteklo, ki je iz glavnega lika naredila super junaka. Akcija je na nivoju, zgodba pa se razvija ravno toliko, da nas vleče h gledanju naprej. Ima vse sestavine, da postane uspešnica. Spada med zelo lahkotne serije.
Supernatural - Veteranska serija, ki traja že celih 8 let. Kot je v navadi so bile prve sezone boljše kot zadnje, ampak po zelo slabem začetku 8. sezone se je serija precej popravila in zaključek je bil kar spodoben. Ena redkih sezon, kjer Sam na koncu ni umrl
Nekaj se je že šušljalo o koncu, ampak kot sedaj kaže gremo do konca na 10 sezon.
Once Upon a Time - Nenavadna serija. Zgodbo vleče iz vseh znanih pravljic in jih združuje v eno celoto. Kljub tematiki ne gre za mladinsko serijo, pravljice so prilagojene odraslemu občinstvu. Ena boljših serij. Spada pod zelo lahkotne serije.
Person of Interest - Sicer precej klasična kriminalka, ampak ima vseeno ščepec Sci-Fi
. V ozadju je "mašina", ki ima precej znakov umetne inteligence, glavni junaki pa imajo precej znakov neuničljivih super junakov. Vse to naredi zanimivo in napeto kriminalko.
Breaking Bad - Nič sci-fija, vseeno verjetno najboljša kriminalka ob Dexterju seveda. Nadaljuje se 11. avgusta.
Dexter - Legenda, ki jo ni treba predstavljati. 8. sezona se začne 30. junija.
Falling Skies - Na žalost trenutno edina prava (vesoljčki) Sci-Fi serija, ki ni bog si ga vedi kako dobra, ampak ker je edina je vsekakor obvezen ogled. 3. sezona je skoraj tu, štarta 9. junija.
Game of Thrones - Legendarna fantazijska serija, ki ima verjetno največ gledalcev na svetu.
Haven - Težko rečem zakaj, ampak to je ena mojih najboljših serij nasploh. Zgodbo je napisal mojster Stephen King. Spada pa med bolj zahtevne serije.
Homeland - Nič Sci-fi, ampak vseeno tako odlična kriminalka, da je ogled brez debate obvezen.
Misfits - Sci-fi komedija. Mladi prestopniki, ki dobijo nadnaravne moči. Odlična, zabavna in precej odštekana serija.
Nikita - Tudi tu ni nič Sci-fi, razen, da imajo vsi glavni igralci skoraj nadnaravne moči. Punce z manekensko postavo, brez problema z nekaj udarci spravijo na tla nabildano 200 kilsko omaro
Odlična in lahkotna kriminalka.
Teen Wolf - MTV-jeva priredba kultne klasike iz 80 let z enakim naslovom. Volkodlaki, lovci na volkodlake, divja akcija, divja muzika. Lahkotna in zelo gledljiva serija. 3. sezona štarta čez en teden in sicer 3 junija.
The Vampire Diaries - Mladinska serija o Vampirjih. Kljub precej mladim igralcem, ki imajo vsi komaj okoli 18 let, gre za precej zanimivo in gledljivo serijo.
The Walking Dead - Serija po kultni zgodbi o zombijih. Po treh sezonah še vedno drži konstantno kvaliteto. 4. sezona štarta 13. oktobra.
True Blood - Glavna vampirska serija s podobno tematiko kot "The Vampire Diaries", samo za precej bolj zrele in odrasle gledalce. 6. sezona štarta že 16. junija.
Ne priporočam:
Warehouse 13 - Na začetku je bila precej zanimiva serija, ki pa je postajala vedno slabša in je po mojem mnenju sedaj po 4. sezonah dosegla dno. Ves čas je bilo preveč komedije, ki pa je sedaj prerasla v slabo parodijo. Zelo slabo in mislim, da je čas da zaključijo. Spada med zelo lahkotne serije.
Lost Girl - Nekaj so hoteli posnemati Supernatural, pa jim ni uspelo. 1. sezona je bila zanimiva, 2. že precej slabša, 3. pa je poden. Čas je da zaključijo.
Touch - Videnje prihodnosti. Zanimiv koncept, ki pa se je hitro izkazal za dolgočasnega. Sicer pa so serijo so zaradi premajhne gledanosti po dveh sezonah ukinili.
S Sci-Fi, mojim najljubšim žanrom, je sicer huda suša, tako kot ponavadi. Ampak se najdejo nadomestki, če se vključi še kriminalke z malo nadnaravnimi elementi je spisek hitro primerno dolg, brez da bi vključeval kakšne odvetniške serije in podobno sranje

Priporočam:
Defiance - Mi je kar zanimiva. Tisti Sci-Fi, ki ga nekaj omenjajo je treba takoj pozabiti. Gre za postapokaliptično serijo s pridihom kavbojke (western). V resnici gre za čisto dramo s postapokaliptično kuliso in s Sci-fi kostumi.
Žanr je na žalost med najmanj priljubljenimi in glede na dosedanje izkušnje (terra nova), serija verjetno ne bo trajala dolgo, ampak jaz uživam, dokler bo trajalo. Gre bolj za nanizanko, kot pa nadaljevanko.
Revolution - Še ena postapokaliptična, ki se je začela precej medlo, ampak postaja vedno boljša. Tukaj pa gre za čisto nadaljevanko, kjer ne smeš izpustiti nobenega dela. Zgodba se razvija zelo počasi, ampak sedaj po 18. delih že počasi začenja dobivati obliko. Bistvo serije je počasna ampak temeljita izgradnji likov. Igralci so odlični, liki pa zelo kompleksni. Spada med bolj zahtevne serije.
Continuum - Kriminalna Sci-Fi serija, čeprav ni niti vesolja, niti vesoljčkov, je pa časovno potovanje. Sveža zgodba, ki ima precej potenciala.
Arrow - Serij o superjunakih je bilo že nešteto, vseeno jih ni nikoli preveč. Pa še ta žanr ima največje število ljubiteljev.. Čeprav je bilo vse že neštetokrat videno ima serija nek čar, ki vleče. Kot je v navadi imamo kriminalko z bogatim Vigilantijem, plitkimi ampak ljubkimi liki, ki so večinoma strogo dobri ali pa strogo slabi. Da ni čisto običajno hkrati spremljamo dve zgodbi, trenutno in tisto preteklo, ki je iz glavnega lika naredila super junaka. Akcija je na nivoju, zgodba pa se razvija ravno toliko, da nas vleče h gledanju naprej. Ima vse sestavine, da postane uspešnica. Spada med zelo lahkotne serije.
Supernatural - Veteranska serija, ki traja že celih 8 let. Kot je v navadi so bile prve sezone boljše kot zadnje, ampak po zelo slabem začetku 8. sezone se je serija precej popravila in zaključek je bil kar spodoben. Ena redkih sezon, kjer Sam na koncu ni umrl

Nekaj se je že šušljalo o koncu, ampak kot sedaj kaže gremo do konca na 10 sezon.
Once Upon a Time - Nenavadna serija. Zgodbo vleče iz vseh znanih pravljic in jih združuje v eno celoto. Kljub tematiki ne gre za mladinsko serijo, pravljice so prilagojene odraslemu občinstvu. Ena boljših serij. Spada pod zelo lahkotne serije.
Person of Interest - Sicer precej klasična kriminalka, ampak ima vseeno ščepec Sci-Fi

Breaking Bad - Nič sci-fija, vseeno verjetno najboljša kriminalka ob Dexterju seveda. Nadaljuje se 11. avgusta.
Dexter - Legenda, ki jo ni treba predstavljati. 8. sezona se začne 30. junija.
Falling Skies - Na žalost trenutno edina prava (vesoljčki) Sci-Fi serija, ki ni bog si ga vedi kako dobra, ampak ker je edina je vsekakor obvezen ogled. 3. sezona je skoraj tu, štarta 9. junija.
Game of Thrones - Legendarna fantazijska serija, ki ima verjetno največ gledalcev na svetu.
Haven - Težko rečem zakaj, ampak to je ena mojih najboljših serij nasploh. Zgodbo je napisal mojster Stephen King. Spada pa med bolj zahtevne serije.
Homeland - Nič Sci-fi, ampak vseeno tako odlična kriminalka, da je ogled brez debate obvezen.
Misfits - Sci-fi komedija. Mladi prestopniki, ki dobijo nadnaravne moči. Odlična, zabavna in precej odštekana serija.
Nikita - Tudi tu ni nič Sci-fi, razen, da imajo vsi glavni igralci skoraj nadnaravne moči. Punce z manekensko postavo, brez problema z nekaj udarci spravijo na tla nabildano 200 kilsko omaro

Teen Wolf - MTV-jeva priredba kultne klasike iz 80 let z enakim naslovom. Volkodlaki, lovci na volkodlake, divja akcija, divja muzika. Lahkotna in zelo gledljiva serija. 3. sezona štarta čez en teden in sicer 3 junija.
The Vampire Diaries - Mladinska serija o Vampirjih. Kljub precej mladim igralcem, ki imajo vsi komaj okoli 18 let, gre za precej zanimivo in gledljivo serijo.
The Walking Dead - Serija po kultni zgodbi o zombijih. Po treh sezonah še vedno drži konstantno kvaliteto. 4. sezona štarta 13. oktobra.
True Blood - Glavna vampirska serija s podobno tematiko kot "The Vampire Diaries", samo za precej bolj zrele in odrasle gledalce. 6. sezona štarta že 16. junija.
Ne priporočam:
Warehouse 13 - Na začetku je bila precej zanimiva serija, ki pa je postajala vedno slabša in je po mojem mnenju sedaj po 4. sezonah dosegla dno. Ves čas je bilo preveč komedije, ki pa je sedaj prerasla v slabo parodijo. Zelo slabo in mislim, da je čas da zaključijo. Spada med zelo lahkotne serije.
Lost Girl - Nekaj so hoteli posnemati Supernatural, pa jim ni uspelo. 1. sezona je bila zanimiva, 2. že precej slabša, 3. pa je poden. Čas je da zaključijo.
Touch - Videnje prihodnosti. Zanimiv koncept, ki pa se je hitro izkazal za dolgočasnega. Sicer pa so serijo so zaradi premajhne gledanosti po dveh sezonah ukinili.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()

bluefish ::
Par dni nazaj sem zasledil še angleško serijo Orphan Black. Zaenkrat še nisem imel časa za ogled, vendar jo folk priporoča.

Meni je precej kul... in ni angleska... je kooperacija zda in vb.... meni se dopade... mi je priblizno enako gledljiva kot POI
ja, kmalu bo zacela poletna sezona.... true blood, burn notice, falling skies, teen wolf, dexter, breaking bad... bo spet malo bolj pestro
ja, kmalu bo zacela poletna sezona.... true blood, burn notice, falling skies, teen wolf, dexter, breaking bad... bo spet malo bolj pestro

Eureka ::
Je tale Nikita remake serije "La Femme Nikita" ?
For some, it's drugs. For some, it's gambling. For many of us, it's food.

hm... remake... je povezano, ja... samo ta nikita je bolj nadaljevanje...

Originalna Nikita je Francoski film iz 1990. leta. Po tem filmu pa sta narejeni 2 angleški seriji.
1. serija je bila od 1997 do 2001.
2. serija pa je od 2010 in še traja.
Vse troje gre časovno po vrsti oziroma se nadaljuje.
Najprej film predstavi kdo je sploh Nikita in njen trening v Diviziji.
Potem se nadaljuje s prvo serijo, kjer je Nikita agent Divizije in leze vedno višje po lestvici, dokler kot najboljši agent ne dezertira.
Potem pa se nadaljuje v drugi seriji, kjer Nikita od zunaj napada Divizijo, dokler jo ne uniči in sama prevzame vodenje nove Divizije ...
Najprej film predstavi kdo je sploh Nikita in njen trening v Diviziji.
Potem se nadaljuje s prvo serijo, kjer je Nikita agent Divizije in leze vedno višje po lestvici, dokler kot najboljši agent ne dezertira.
Potem pa se nadaljuje v drugi seriji, kjer Nikita od zunaj napada Divizijo, dokler jo ne uniči in sama prevzame vodenje nove Divizije ...

Izi, ti pa si res talent... car! saka cast... ob priliki ti bom psotavil spomenik!

Ali pa preveč časa preživim pred televizorjem.
Sicer pa sem zgoraj dvoumno napisal, da gre za Angleški seriji, ko sem mislil na jezik.
Film je Francoski, 1. serija je Kandska, 2. serija pa je iz ZDA.
Pa malo je problem z tremi različnimi Nikitami
V Filmu imamo Francozinjo s kratkimi črnimi lasmi,
v 1. seriji imamo Avstralko z dolgimi blond lasmi,
v 2 seriji pa imamo eksotično Američanko iz Havajev, ki ima dolge črne lase.
Bolj različnih žensk skoraj ne bi mogli najti, edino kar imajo skupnega je, da so vse 3 hudičevo seksi
Sicer pa sem zgoraj dvoumno napisal, da gre za Angleški seriji, ko sem mislil na jezik.
Film je Francoski, 1. serija je Kandska, 2. serija pa je iz ZDA.
Pa malo je problem z tremi različnimi Nikitami

V Filmu imamo Francozinjo s kratkimi črnimi lasmi,
v 1. seriji imamo Avstralko z dolgimi blond lasmi,
v 2 seriji pa imamo eksotično Američanko iz Havajev, ki ima dolge črne lase.
Bolj različnih žensk skoraj ne bi mogli najti, edino kar imajo skupnega je, da so vse 3 hudičevo seksi

Zgodovina sprememb…

ocitno nisi dojel mojega sarkazma...
razumem, da hoces pomagat, ampak ni potrebno spoilat vsega...
to bi vec kot zadostovalo...
razumem, da hoces pomagat, ampak ni potrebno spoilat vsega...
Originalna Nikita je Francoski film iz 1990. leta. Po tem filmu pa sta narejeni 2 angleški seriji.
to bi vec kot zadostovalo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()

Ah, spet tvoje pretiravanje glede spoilerjev 
Vsak trailer ti spoila več. Pa vsaka knjiga ima tudi na zadnji platnici opis vsebine v parih stavkih. Če sem vsebino 5-ih let spravil v en sam stavek to ne more biti spoiler.
Tam ko sem dal 3 pikice, sem najprej dodal še en stavek, pa sem ga potem izbrisal ravno zato, da ne bi kaj spoilal.
Sicer pa ti kolikor vem gledaš Nikito in poznaš vsebino, odgovarjal pa sem Eureki.

Vsak trailer ti spoila več. Pa vsaka knjiga ima tudi na zadnji platnici opis vsebine v parih stavkih. Če sem vsebino 5-ih let spravil v en sam stavek to ne more biti spoiler.
Tam ko sem dal 3 pikice, sem najprej dodal še en stavek, pa sem ga potem izbrisal ravno zato, da ne bi kaj spoilal.
Sicer pa ti kolikor vem gledaš Nikito in poznaš vsebino, odgovarjal pa sem Eureki.
Zgodovina sprememb…

urbecar ::
Komur je všeč Misifts, zna biti dobra tudi Utopia. Ni sicer komedija per se temveč ima kar nekaj WTF trenutkov. Posamezne scene pa bi bile tudi za screenshotat in postaviti za ozadje na namizju.

Izi: sej, ce nebi poznal poteka nikite bi ti se bolj zatezil...
ni nobeno pretiravanje... da ona prevzame vodenje divizije je kar pomemben podatek in kar nekaj sezon se to ne zgodi... ce ta podatek poznas gleda serijo cisto drugace, se ti ne zdi?
pa to ni prav nobeno pretiravanje... daj razumi ze enkrat, da folk gleda na stvari razlicno in niso vsi isti... prav nic te nebi kostalo, ce bi bil uvideven do vseh... samo par par znakcov vec, da bi oznacil kot spoiler... pa bi bili vsi zadovoljni
pa zavedaj se, da tudi ce nekdo nekaj direkt vprasa in mu ti odgovarjas, berejo to vsi, oz. vsaj vecina.
sej ni treba bit tako vase zagledan, no.
ni nobeno pretiravanje... da ona prevzame vodenje divizije je kar pomemben podatek in kar nekaj sezon se to ne zgodi... ce ta podatek poznas gleda serijo cisto drugace, se ti ne zdi?
pa to ni prav nobeno pretiravanje... daj razumi ze enkrat, da folk gleda na stvari razlicno in niso vsi isti... prav nic te nebi kostalo, ce bi bil uvideven do vseh... samo par par znakcov vec, da bi oznacil kot spoiler... pa bi bili vsi zadovoljni
pa zavedaj se, da tudi ce nekdo nekaj direkt vprasa in mu ti odgovarjas, berejo to vsi, oz. vsaj vecina.
sej ni treba bit tako vase zagledan, no.

Utopija ima že napovedano drugo sezono.
Tisto zgoraj pa res ni bil spoiler. Navsezadnje tudi za bilo kateri film veš, o čem se približno gre. Enako za morebitna nadaljevanja,...
Tisto zgoraj pa res ni bil spoiler. Navsezadnje tudi za bilo kateri film veš, o čem se približno gre. Enako za morebitna nadaljevanja,...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()

Seveda ni bil, Lion29 se vedno razburi, že če je samo beseda, ki se nanaša na vsebino. Saj vidiš, da teži v vsaki temi in to na vsakih par dni.
Jaz si ne predstavljam, da bi šel nekaj gledat brez da bi si prej prebral povzetek vsebine. In kolikor vem je pri večini gledalcev enako. Na imdb ima vsak film opis vsebine, na tv.com ima tudi vsaka serija "Show Summary". Njihov namen je ravno ta, da si ga prebereš pred gledanjem in nikjer zraven ne piše, da bi šlo za spoiler.
Lion29 je po moje malo čuden.
In najbolj se razburja se ravno on, ki gleda tako rekoč vse po vrsti in verjetno pozna vse vsebine precej bolje od vseh nas.
Jaz si ne predstavljam, da bi šel nekaj gledat brez da bi si prej prebral povzetek vsebine. In kolikor vem je pri večini gledalcev enako. Na imdb ima vsak film opis vsebine, na tv.com ima tudi vsaka serija "Show Summary". Njihov namen je ravno ta, da si ga prebereš pred gledanjem in nikjer zraven ne piše, da bi šlo za spoiler.
Lion29 je po moje malo čuden.
In najbolj se razburja se ravno on, ki gleda tako rekoč vse po vrsti in verjetno pozna vse vsebine precej bolje od vseh nas.
Zgodovina sprememb…

@Izi: hvala...
pokazi mi na IMDBju in pa TV.com pa kje drugje, kjer je povzetek serije Nikita, da ona prevzame vodenje... se pri dolgih opisih tega seveda ni...
ampak ok... vidim, da tebi kultura in uvidevnost niso na prvem mestu.. pa seveda oznacis pol za cudne tiste, ki iomajo drugacen pogled na to. fajn.
pa brez skrbi, z veseljem nebi tezil, ce bi se nekateri drzali nekih splosnih norm kulturnega obnasanja. zal nekateri pac niso kulturni in jih je treba opzorit, da niso sami na svetu
pokazi mi na IMDBju in pa TV.com pa kje drugje, kjer je povzetek serije Nikita, da ona prevzame vodenje... se pri dolgih opisih tega seveda ni...
ampak ok... vidim, da tebi kultura in uvidevnost niso na prvem mestu.. pa seveda oznacis pol za cudne tiste, ki iomajo drugacen pogled na to. fajn.
pa brez skrbi, z veseljem nebi tezil, ce bi se nekateri drzali nekih splosnih norm kulturnega obnasanja. zal nekateri pac niso kulturni in jih je treba opzorit, da niso sami na svetu

IL DIAVOLO ::
Ahit kaka tuga zadnje dni...
niti GOT-a ni danes
sem se prisilil, da gledam the Wire... pogledal 6 delov pa ne vidim zakaj naj bi bila ta komu najoboljsa serija... res ne..igra povprecna, glasba povprecna..cinematografija zelo povprecna...edino kar je (zelo) nadpovprecjem, je da je to neka nadaljevanka (in ne nanizanka kot je tipicno za detektivke)...in zaenkrat zgleda kar zanimiva in kompleksna zgodba... no bomo vidli kaj bo v bodoce... glede na sušo pr ostalih serijah...mi ne bo prestalo drugega![]()
1. sezona je res mukotrpna, v 2. sezoni pa se začne prava akcija...ne bo ti žal.
Ko boš pogledal do konca, je ne boš kar tako pozabilllčudno da je še nisi pogledal, glde na tvoje slavne maratone.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IL DIAVOLO ()

@IL DIAVOLO: lol, pa kaj mislis, da je moj dan daljsi kot tvoj? ze tako gledam prevec serij... pa se sluzba... pa se ostale stvari... kdaj? sploh zdaj bo spet nekaj tednov zlo pestro (job wise) in bo se za redne zmanjkovalo casa 
bom pa vseeno vztrajal...glede na to kolko folka jo hvali, bom "pretrpel" se nekaj epizod

bom pa vseeno vztrajal...glede na to kolko folka jo hvali, bom "pretrpel" se nekaj epizod

cebelar123 ::
the Wire je top serija. Tudi komadi so fenomenalni. Nikoli nebom pozabil kak se je vsedo tale komad
greek mafija
greek mafija

The wire se splača gledat že samo zaradi 5. sezone 
Pa s tem ne mislim, da so ostale slabe

Pa s tem ne mislim, da so ostale slabe

cebelar123 ::
Winter is coming?? Bitch, please, Omar is coming... :)
Lik zaigan tak hudo v tej seriji da brezveze :)
Lik zaigan tak hudo v tej seriji da brezveze :)

Okapi ::
kmalu bo zacela poletna sezona..Jutri začneta dve, ki ju gledam - The Glades (4. sezona) in Longmire (2. sezona).
O.

tt2advanced ::
okoli 18 let, gre za precej zanimivo in
.. To sploh ni res (: 25+ kvečjem
gledljivo serijo.
Poudarek je samo na gledljivi.. obvious - slikca zgoraj
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: gzibret ()

ja to sceno sem ravno gledal prejsnji dan
dorra prispodoba

Po priporočilu tukaj sem pogledal Orphan Black in Utopio. Po 2 dela iz vsake serije.
Orphan Black je dobra kriminalka z misteriozno vsebino in je sedaj na mojem spisku serij. Hvala Bluefish za omembo.
Utopia je pa polomija na vsej črti. Režiser mora biti kakšen psihič, ki je ves čas na drogi. Scenarij je sicer zanimiv in igralci tudi niso slabi, ampak režija, montaža in vse kar spada zraven je pa poden od podna. Vijoličaste trave, ves čas psihedelična muzika v ozadju,... Pravzaprav je vse skupaj močno psihedelično.
Z odličnim Misfits je tole skrpucalo greh primerjati. Stil malo spominja na Doctor Who, ampak v negativnem smislu, brez sci-fi elementov in popolnoma brez komedije.
Orphan Black je dobra kriminalka z misteriozno vsebino in je sedaj na mojem spisku serij. Hvala Bluefish za omembo.
Utopia je pa polomija na vsej črti. Režiser mora biti kakšen psihič, ki je ves čas na drogi. Scenarij je sicer zanimiv in igralci tudi niso slabi, ampak režija, montaža in vse kar spada zraven je pa poden od podna. Vijoličaste trave, ves čas psihedelična muzika v ozadju,... Pravzaprav je vse skupaj močno psihedelično.
Z odličnim Misfits je tole skrpucalo greh primerjati. Stil malo spominja na Doctor Who, ampak v negativnem smislu, brez sci-fi elementov in popolnoma brez komedije.

Ja, Utopia je ena tistih serij, ki je gledalcu zelo všeč ali pa sploh ne.
Zgodovina sprememb…

Lol sem prišel v to temo ravno nekaj takega napisat kot Izi... Pogledal sem 1. del Utipie in ja zgodba je kar, vse ostalo pa deluje res psihotsko, sploh pa se mi un mali pamž nikakor ne vklaplja v zgodbo.
Gledat sem jo začel zaradi spodnjega komentarja, sicer Misfits nisem gledal in me zanima ali velja tudi obratno, če mi Utopia ne sede ...
Gledat sem jo začel zaradi spodnjega komentarja, sicer Misfits nisem gledal in me zanima ali velja tudi obratno, če mi Utopia ne sede ...
Komur je všeč Misifts, zna biti dobra tudi Utopia

Včeraj sem objavil trenutne serije za Sci-fi ljubitelje, danes pa PRIHAJAJOČE Sci-Fi serije.
------------------------------------------------------------
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žanr: Sci-Fi | Akcija | Drama
Premiera: 2. september 2013
http://www.imdb.com/title/tt2364582/
SHIELD pomeni: Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division.
Gledali bomo skcije Marvelovih super junakov. Serija bo kot kaže nadaljevanje filma Avengers.
Under the Dome
Žanr: Sci-Fi | Grozljivka
Premiera: 24. junij 2013
http://www.imdb.com/title/tt1553656/
Zgodba Stephena Kinga, legendarnega pisca najboljših grozljivk.
Steven Spielberg in Stephen King, sta združila moči in naredila to serijo.
Intelligence
Žanr: Sci-Fi | Akcija
Premiera: Jesen 2013
http://www.imdb.com/title/tt2693776/
Raztural bo vojaški specialec nadgrajen s posebnim super mikročipom v glavi.
Igra ga Josh Holloway iz Losta (Sawyer).
Mešanica James Bond, Frankenstain in Mission impossible
The Originals
Žanr: Sci-Fi | Drama | Grozljivka
Premiera: še ni znano
http://www.imdb.com/title/tt2632424/
Spin off serije The Vampire Diaries.
Fokusirali se bodo izključno na družino originalnih Vampirjev, kot so Klaus, Elijah, Rebekah, ...
Dracula
Žanr: Drama | Grozljivka
http://www.imdb.com/title/tt2296682/
Še ena Vampirska serija, ampak tokrat z največjo vampirsko legendo.
Dogajalo se bo v Viktorianskem Londonu.
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žanr: Sci-Fi | Akcija | Drama
Premiera: 2. september 2013
http://www.imdb.com/title/tt2364582/
SHIELD pomeni: Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division.
Gledali bomo skcije Marvelovih super junakov. Serija bo kot kaže nadaljevanje filma Avengers.
Under the Dome
Žanr: Sci-Fi | Grozljivka
Premiera: 24. junij 2013
http://www.imdb.com/title/tt1553656/
Zgodba Stephena Kinga, legendarnega pisca najboljših grozljivk.
Steven Spielberg in Stephen King, sta združila moči in naredila to serijo.
Intelligence
Žanr: Sci-Fi | Akcija
http://www.imdb.com/title/tt2693776/
Raztural bo vojaški specialec nadgrajen s posebnim super mikročipom v glavi.
Igra ga Josh Holloway iz Losta (Sawyer).
Mešanica James Bond, Frankenstain in Mission impossible
The Originals
Žanr: Sci-Fi | Drama | Grozljivka
Premiera: še ni znano
http://www.imdb.com/title/tt2632424/
Spin off serije The Vampire Diaries.
Fokusirali se bodo izključno na družino originalnih Vampirjev, kot so Klaus, Elijah, Rebekah, ...
Dracula
Žanr: Drama | Grozljivka
http://www.imdb.com/title/tt2296682/
Še ena Vampirska serija, ampak tokrat z največjo vampirsko legendo.
Dogajalo se bo v Viktorianskem Londonu.
Zgodovina sprememb…

Še ena angleška serija, ki dobiva dokaj dobre ocene, je The Fall.
Nekdo je v komentarju na IMDB izpostavil, da ima serija s strani non-US ocenjevalcev visoko oceno, povprečje pa zbijajo ravno Američani.
Nekdo je v komentarju na IMDB izpostavil, da ima serija s strani non-US ocenjevalcev visoko oceno, povprečje pa zbijajo ravno Američani.
Zgodovina sprememb…