» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
41 / 324
»»

Lion29 ::

Uuuu. nisem vedel, da bo TVD dobila spin off.... upam, da ne bo samo en story line ampak da jih bo vec skozi 1000 let... zna biti zanimivo, ker so mi precej dobri igralci...

se kot zanimivost, verjetno vas vecina ne pozna tiste (avstralske) najstniske TV nanizanke o 3 morskih deklicah ....H20.... no 2 od teh morskih deklic gledamo v seriji the Vampire diaries...

Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

Izi ::

Lion29 je izjavil:

verjetno vas vecina ne pozna tiste (avstralske) najstniske TV nanizanke o 3 morskih deklicah ....H20.... no 2 od teh morskih deklic gledamo v seriji the Vampire diaries...
Jasno, da sem gledal že takrat pred sedmimi leti, predvsem zaradi "morskih deklic" ;)
Sem jih takoj opazil med Vampirji.

bluefish je izjavil:

Še ena angleška serija, ki dobiva dokaj dobre ocene, je The Fall.
A jaz to vidim Special Agent Scully? 8-)

bluefish ::

Pa Barristan Selmy iz GoT.

oo7 ::

Revolution postaja čedalje boljši škoda,da je samo še 1 del bo pa druga sezona8-)
Kolkr je bilo na začetku bolj šlampasto postaja čedalje boljše.
Spoiler

Danes pogledal 19 del in je bil zakon.Ogromno akcije ogromno špicanja krvi ogromno razmesarjenih ljudi:)) in seveda odlične nove puške drugače pa še vedno skrivnostno le kaj se skirva na nivoju 12:O
Imam pa občutek,da bo z Monrojem konec in bo novi diktator črnc kar pa ne bo nič boljše.

Outcast ::

Ja vedno boljša je, se strinjam.

Spoiler

Puške so res bad ass zadeva, spominjajo me ne Crysis špil:D
Tud jst mislim da je Monroe ere konec; Miles ga bo pospravu. Ne verjamem pa, da bo Rachel priklopila elektriko nazaj oz. ji ne bodo pustili, da to stori.
Druga sezona štarta septembra letos.

nurse013 ::

Izi , hvala za poste , res so koristni
:)
you gotta be kidding me...

figula ::

Izi je izjavil:

Po priporočilu tukaj sem pogledal Orphan Black in Utopio. Po 2 dela iz vsake serije.

Orphan Black je dobra kriminalka z misteriozno vsebino in je sedaj na mojem spisku serij. Hvala Bluefish za omembo.

Sem ravno hotela nekaj takega napisat, pa vidim, da me je Izi prehitel. Tole res ni za spregledat, zanimivo, zanimivo ...

bluefish je izjavil:

Še ena angleška serija, ki dobiva dokaj dobre ocene, je The Fall.
Nekdo je v komentarju na IMDB izpostavil, da ima serija s strani non-US ocenjevalcev visoko oceno, povprečje pa zbijajo ravno Američani.
Iz imdb:
Povprečna ocena neameriških gledalcev: 9,6 Povprečna ocena ameriških gledalcev: 3,6

In jaz sem živel v prepričanju, da imam precej ameriški okus. Kot kaže sem živel v zmoti.
Sem pogledal 1. del in gre za ODLIČNO kriminalko oziroma bolj natančno triler, ker ima kar nekaj elementov grozljivke.
Lionu 29 sem obljubil, da ne bom več omenaj vsebine ampak vseeno bom dodal, da se je po mojem menju čudaškim Amerikancem predvsem zamerilo, da ima eno izmed dveh glavnih vlog množični posiljevalec in morilec žensk, ki ga policija že dolgo časa išče popolnoma brez uspeha.

Zanimivo je še, da na TV.com, kjer se hvalijo, da imajo popolnoma vse serije, The Fall ni niti omenjen, kot da serije sploh ne bi obstaja.
Pa če se ne motim je bila včeraj že potrjena 2. sezona, čeprav smo šele na začetku 1. sezone.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

@Izi: lepo, da se drzis obljube in da skozi mislis name... vseeno pa nikakor nisem nikoli zahteval, da ne omenjate vsebine, le da to primerno oznacite,

tak da, ker je to splosna tema o TV serijah, bi bilo fajn, da se zraven se dopise ime serije...

recimo:

Revolution Spoiler

ali pa

GOT razliak med serijo in knjigo

etc...

potem pa lahko pisete kolko vas je volja ;)

je kdo mogoce pogledal pilota ene nove odfookane serije: Your Pretty Face Is Going to Hell?

ne vem, kje jih pobirajo take strgane ideje :D.... Gre se za tako zlo ocitno parodijo na pekel... torej je neka dokaj lahkotna komedija s tipicnimi primesmi parodi... torej je veliko stvari karikiranih... vkljucno s kostumi :D

tak za se nasmejat je zlo fajn :D

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

Eureka ::

The Shield je res super :) Se še komu zdi Holland Wagenbach po igranju podoben tistemu Raymundu iz serije "Raymoda imajo vsi radi" oba imat isti "butast" nasmešek in telesno držo, ko sta na kaj ponosna in ko jima je nerodno.

p.s. Aja pa Misfits sem pogledal prvo sezono (žal je zelo kratka) in mi ni čisto jasno zakaj naj bi bila podobna seriji "Utopia", ki je precej slabše zaigrana in preveč psiho style za moj okus sodeč po prvem delu.
For some, it's drugs. For some, it's gambling. For many of us, it's food.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Eureka ()

Prihaja poletni val serij in če še kdo nima vse popolnoma avtomatiziramo, kot vsak pravi ljubitelj serij ;), je tukaj copy/paste iz mojega avtomatskega koledarja TV serij in sicer za že potrjene ZAČETKE za poletni in jesenski del izmed serij iz mojega spiska, kjer je vedno nekje med 20 in 30 serij.
Mogoče bo komu koristilo. Datumi pa so nastavljeni na Evropski čas in ne Ameriški.

Poletni del
04.06.2013 - Teen Wolf - 3x01 (začetek 3. sezone)
10.06.2013 - Falling Skies - 3x01 (začetek 3. sezone)
17.06.2013 - True Blood - 6x01 (začetek 6. sezone)
19.06.2103 - Twisted - 2x01 (Nova serija, Pilot je bil 20.03.2013)
25.06.2013 - Under the Dome - 1x01 (Nova serija, Pilot)
01.07.2013 - Dexter 8x01 (začetek 8. sezone)
12.08.2013 - Breaking Bad - 5x09 (nadaljevanje 5. sezone, 8. del je bil 03.09.2012)

Jesenski del (zaenkrat samo tisto, ker je že potrjeno s točnimi datumi)
03.09.2013 - Homeland - 3x01 (začetek 3. sezone)
11.10.2013 - The Vampire Diaries - 4x01 (začetek 4. sezone)
14.10.2013 - The Walking Dead - 4x01 (začetek 4. sezone)

Zame:
- Falling Skies
- Under the Dome
- Dexter!
- Breaking Bad!
- Homeland

chuck ::

Meni je slednja mini serija fantastična. The Shadow Line. Je kdo gledal?

Kako se vam da sproti spremljat, meni je to mučno in skrajno nezanimivo, glih padeš not pa konc epizode&serije do naslednjič ... :) More biti vsaj 1 sezona, še raje imam serije, ki so zaključene in lahko v miru gledam do konca :P

misek ::

Lahko kdo predlaga kakšno serijo podobno Ice Pilots in Flying Wild Alaska?

Lonsarg ::

Eureka je izjavil:

Kako se vam da sproti spremljat, meni je to mučno in skrajno nezanimivo, glih padeš not pa konc epizode&serije do naslednjič ... :) More biti vsaj 1 sezona, še raje imam serije, ki so zaključene in lahko v miru gledam do konca :P

Tudi jaz, zato pa serije, ki jih tu folk predlaga dodam v seznam na myepisodes.com in jih potem čez kako leto ali pa 3 opazim in takrat začnem gledat.

Tako se izognem serijam, ki jh po prvi sezoni ukinejo med drugim.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

_IKE_ ::

misek je izjavil:

Lahko kdo predlaga kakšno serijo podobno Ice Pilots in Flying Wild Alaska?

NI reality serija a ima zelo podobno tematiko kot omenjeni dve : Arctic air.....

figula ::

Longmire je bil že prej kar zatežen, nova sezona je pa še bolj "kr-neki" :(.
Upam, da se še kaj popravi, če ne .... adijo. Koga pa zanima zblojeni šerif?

misek ::

_IKE_, tudi to sem že pogledal.

Okapi ::

Longmire je bil že prej kar zatežen, nova sezona je pa še bolj "kr-neki"
Jaz še ne bom tako hitro obupal, ampak razni prividi in halucinacije so se mi vedno zdele zelo mimo. Raje poslušam misli glavnega lika (v slogu dobrih starih noire kriminalk).

O.

_IKE_ ::

figula je izjavil:

Longmire je bil že prej kar zatežen, nova sezona je pa še bolj "kr-neki" :(.
Upam, da se še kaj popravi, če ne .... adijo. Koga pa zanima zblojeni šerif?

Quaida ( LAMB) so žal skenslal:(....

Bomo videli kako bo naprej z waltom, tale halu trip mislim da je bil izjema ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _IKE_ ()

Penguin ::

ne morem verjet, da to prvič gledam

Začel sem gledati Da Vinci demons in lahko samo rečem vrhunska serija:)
Škoda edino,ker je samo 8 delov v 1 sezoni so pa dolgi po 1 uro.Kot kaže bo pa 2 sezona in kar je tudi prav,ker serija je odlična8-)

futune ::

Hannibal ima potrjeno drugo sezono \o/ .

medenko ::

Eureka je izjavil:

Vedno mi je zanimivo, kako mladi težko dojamejo, da smo si ljudje popolnoma različni.
Jaz na primer tudi če imam na voljo več delov skupaj, jih nikoli ne bom pogledal enega za drugim, ampak obvezno vmes gledam še druge serije. Celo filme dostikrat pogledam v dveh delih in vmes še kak drug film ali serijo.

Je znanstveno dokazano, da možganom po določenem času, če počne eno in isto stvar, začne popuščati koncentracija. Če več ur gledaš isto vsebino se bodo možgani začeli dolgočasiti, in kljub temu, da tega ne boš opazil, se podatki ne bodo več shranjevali s tako natančnostjo kot na začetku. Podrobnosti bodo šle mimo tebe.
Rezultat je, da ti bo zgodba manj zanimiva, pa še cel kup vprašanj se ti bo pojavilo na koncu, ker boš spregledal podrobnosti.

Da to še kako drži, se lepo vidi tudi tukaj na forumih. Tisti, ki serije spremljajo "maratonsko", bodo seriji vedno dodelili nižjo oceno, in tukaj vedno sprašujejo popolnoma očitne stvari. Tisti, ki pa serije spremljajo "kampanjsko", jim je všeč večina serij, in ponavadi jim je vse jasno. Enako je pri filmih, če jih pogledaš v več delih.

Na forumu je oboje zelo lahko ločiti. "Kampanjci" vedno razlagajo vsebino "maratoncem". "kampanjci" zelo redko grajajo kakšno serijo, "maratonci" pa večno negodujejo, všeč pa jim je komaj vsaka stota serija, ponavadi taka, ki ne zahteva nobene koncentracije med gledanjem :P

BaToCarx ::

Izi je izjavil:

Je znanstveno dokazano, da možganom po določenem času, če počne eno in isto stvar, začne popuščati koncentracija. Če več ur gledaš isto vsebino se bodo možgani začeli dolgočasiti, in kljub temu, da tega ne boš opazil, se podatki ne bodo več shranjevali s tako natančnostjo kot na začetku. Podrobnosti bodo šle mimo tebe.
Rezultat je, da ti bo zgodba manj zanimiva, pa še cel kup vprašanj se ti bo pojavilo na koncu, ker boš spregledal podrobnosti.

Bi mi dal kak link ali nekaj, ker bi se strinjal in pa tudi ne. Nekatere dolgočasi "easy" predvidljivost nekatere ne, zgodbe poznamo že vse, samo če je način pripovedi "fajn" je serija/knjiga/... "fajn"

Kar se tiče podrobnosti, meni osebno je bilo vedno čudno da ne vem skoraj nobenega imena igralcev (pravih in ostalih imen), pa vidim 5 sekund stvari ki sem jo videl in povem kaj se bo zgodilo naprej precej natančno, tudi po preteklih več letih. Enako velja za muziko pa imena ne vem, pe me kdaj trma da in jo potem iščem po yt.

Torej si zapomnim "brezvezne" podrobnosti pa lahko gledam/pošlušam/igram... maratonsko ali pa kampanjsko.

Dandanes je pa težko najti serijo, ki bo "boring" že zaradi tega ker so vse ADHD friendly, se pa strinjam da imamo vsi vsaj malo različne okuse, predvsem pa pretekle izkušnje, ki spremenijo pogled/razumevanje/všečkanje vsebine.

Sam še nisem dal ocene na imdb, in je tudi mogoče nikoli ne bom dal, prav zaradi tega.

p.s. Hannibal S02, lepo.

Saj ne pravim da gledam vsak dan 4 ure isto serijo (včasih tudi), ampak ističasno gledam recimo 2-3 serije in jih miksam, da je bolj zanimivo, ponavadi različne zvrsti. Ker, da bi gledal sproti v takšni količini bi potreboval enih +30 serij ki tedensko hodijo ven in potem si predstavljaj kako zanimivo mora biti slediti zgodbam 30 serij na1x :P

Aston_11 ::

Jaz jih raje pogledam na 1x, sicer se lahko vlečejo kot kurja čreva. Sploh ameriške serije, kjer z njimi dolgovezijo v pm in težko spacajo serijo, ki je vredna ogleda. Tiste, ki pa obetajo, jih na hitro ukinejo, ker jih tumpasti američani ne gledajo.

Je lepo rekel MV, da je aksiom, da amerikanci ne znajo matematike, vendar je tudi aksiom, da je populacija v povprečju butasta in take so tudi serije, ki so kao uspešne.

Kaj pa vem, za cajt zgubljat so dobre skoraj vse, ene pa že porazno poneumljajo gledalca.

medenko ::

Orphan Black bo 2 sezona.

medenko je izjavil:

Orphan Black bo 2 sezona.
Lepo, lepo, ampak spet samo 10 delov, in to šele drugo leto.

-------------------------

Kar se pa tiče miksanja serij pri gledanju pa vsaj pri meni ni problem. Trenutno spremljam 30 serij, kar pomeni 30 različnih zgodb in ni nobenih problemov, da bi kaj mešal med sabo. Saj zato pa ima vsak del vedno na začetku nekaj minut "Previously on...", da si osvežiš spomin.
Potem pa so tu še dolge pavze med sezonami in je polovica serij vedno na čakanju. Tako pravzaprav spremljam samo po 15 zgodb hkrati. Po moje bi lahko sproti spremljal tudi 50 serij, kar pomeni 25 zgodb hkrati, ampak še zdaleč ni nikoli toliko dobrih serij.
Na koncu pa, če serije spremljaš že nekaj desetletij, si videl že vse, ki so ti vsaj kolikor toliko všeč in potem ti ne preostane drugega, kot da spremljaš samo še tiste nove, ki prihajajo sproti.
Samo mularija si lahko privošči maratone serij, ki jih še niso gledali, mi stari mački smo videli že vse :P

30?

Huh, to pa je cifra.

Ja nevem recimo 4 dele pogledam dnevno pred spanjem kar je 7x4= 28 :) In če bi želel te cca 3-4 ure gledati te nove serije bi rabil točno to :)

Zdaj je vprašanje če se tebi zdi 3 ure dnevno preveč za serije, pač meni je to namesto igranja iger ali kakšnega drugega hobija.

Aston_11 ::

Pa je toliko serij za 4 na dan? Bi moral res vse pogledati, tudi tiste najbolj zaspane.

bluefish je izjavil:

30?

Huh, to pa je cifra.
Kje pa. To v povprečju pride komaj 1 del na dan. V največji gužvi prideta po 2 dela na dan, so pa včasih precej dolga sušna obdobja, kot je ravno ta hip, tik pred poletnim valom serij, ko novi deli za nekaj tednov presahnejo. V zadnjih 10 dnevih sem dobil samo 3 nove dele. Skratka suša ;)

Ja, to je drugo. Sem iz zapisanega razbral, da dejansko spremljaš 30 samostojnih serij, ne epizod. ;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

huh, jaz se sploh bojim prestet vse serije, ki jih spremljam tekom leta :D

jaz vecino spremljam redno... le ko je kaksno vecje zatisje upalim kak maraton.... sem mislil, da bom za "the Wire" enga upalu, pa mi ne znese... tak da pogledam max 2 epizodi na dan.

v zadnjih 7-8 letih gledam res ogromno serij (filmov skoraj nic, mogoce 5-10 na leto)... sam se vedno imam precej serij za prechekirat..

najprej ta omenjena "the Wire"...potem se "The office", polovica serije "Californication", polovica serije "The Big Bang Theory"... celo "Mad Man"... polovico "Psycha".... polovico "Castle"... celo "Menatalist"... celo CSI Miami in New york, od 8. sezone naprej CSI...etc, etc... enkrat ob priliki bom prechekiral vse omenjene :D

Evo Spisek 18ih novih GEEK serij :D z opisi in trailerji... dober clanek

Pa BTW, je kdo pogledal novo serijo Save me z (meni) izredn antipaticno Anne Heche .... v tej seriji ni tko zlo anti... je pa taka zlo lahkotna, humorna :d

se trailer

Hehe jaz sem na myepisodes dodal pomoje manj kot polovico pogledanih serij pa mi piše da sem porabil skoraj pol leta :D

p.s. še 1x hvala za to stran res je super ;)

http://myepisodes.com

5 months, 1 weeks, 4 days, 20 hours, 15 minutes

Zgodovina sprememb…

IL DIAVOLO ::

Izi je izjavil:

medenko je izjavil:

Kar se pa tiče miksanja serij pri gledanju pa vsaj pri meni ni problem. Trenutno spremljam 30 serij, kar pomeni 30 različnih zgodb in ni nobenih problemov, da bi kaj mešal med sabo.:P

Uff...to pa je že kar lepa številka. Jaz spremljam max. 5 serij, pa sem že cel zmešan, pri katerem delu sem ostal :P

Kar se pa tiče miksanja serij pri gledanju pa vsaj pri meni ni problem. Trenutno spremljam 30 serij, kar pomeni 30 različnih zgodb in ni nobenih problemov, da bi kaj mešal med sabo.

Jah jaz imam tudi odprtih (nepogledanih&se še snema) vsaj 50 serij, druge je pa če v enem tednu pogledaš vsaj 1 epizodo 30 različnih serij. No saj mogoče ni tako grozno, nebi pa probaval :P

Zgodovina sprememb…

bluefish je izjavil:

Ja, to je drugo. Sem iz zapisanega razbral, da dejansko spremljaš 30 samostojnih serij, ne epizod. ;((

Saj spremljam 30 samostojnih serij.
Ampak si ti pozabil upoštevati, da imajo posamezne sezone samo med 10 in 24 delov in nov del pride samo 1-krat na teden, kar pomeni, da se posamezna serija predvaja samo nekje od 3 do največ 6 mesecev na leto, potem pa je od 6 do 9 mesecev čakanja na novo sezono.

Pa še opažam, da imajo novejše serije vedno manj delov. Vse več je takih z samo 10 ali 13 deli. V povprečju bi rekel okoli 15 delov na sezono.

Če gledam 30 samostojnih serij to pomeni na leto okoli 450 delov. (30 x 15 = 450)
450 delov na leto, ki ima 365 dni pa je: 450 ÷ 356 = 1,2
Evo, komaj 1,2 dela na dan.

Pa še en del traja pravzaprav samo 40 minut, če odšteješ pregled prejšnjega dela in imena na začetku in na koncu.
Se pravi, dejstvo je, da nikoli ni toliko dobrih serij, kolikor bi jih dejansko lahko spremljal. Tam okoli 60 bi bilo idealno 8-)

Da vse skupaj ne zamešaš in vedno veš do katerega dela si že prišel, pa je nujna uporaba namenskega online koledarja.

Jih je kar nekaj ampak po mojem mnenju je najboljši: TV Episode Calendar

Izbrati moraš svoje serije in potem je vse kar moraš delati, da daješ kljukice, na dele, ki si jih že pogledal.
Imajo lep in pregleden mesečni koledar, kjer že od daleč vidiš kaj moraš še pogledati, pa vse se da nastaviti po svojem okusu. Ne moreš nič zgrešiti, še celo obveščanje po e-mailu si lahko naštimaš, za posamezne serije, da ja ne boš kakšen del pozabil gledati ;)

Mislim, da je uporaba tega ali kakšnega podobnega online koledarja nujna za vsakega pravega gledalca serij.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

jaz kot receno, ne rabim nobenega koledarja ali opomnika ali kaj...

preprosto grem vsako jutro na http://eztv.it/ in kliknerm na tisti U zraven vsake serije, ki jo gledam.... ce slucajno kak dan spustim (se zgodi mogoce 2x na leto) pac grem malo dol po spisku za prejsnji dan....

se pa je (tekom let) nekajkrat zgodilo, da sem kaksno epizodo kake serije po nesreci izpustil... pa kliknem na prvo ikonco od serije, ki mi da spisek vseh epizod in spet poklikam manjkajoce Uje :D

kaksen koledar neki... pa neko obkljukavanje... samo overhead brezveze

Pa se RSS si lahko nastimas za vsako serijo posebi

AmokRun ::

Izi je izjavil:

Jih je kar nekaj ampak po mojem mnenju je najboljši: TV Episode Calendar

Končno en koledar kjer si lahko nastaviš enodnevni zamik.

Jaz trenutno gledam.

Game of thrones - Odlično
Revolution - postaja čedalje bolje:)
Da Vinci Demons - Odlično
The Borgias - Odlično
Hanniball - Dobra serija

Ko pa vse to pogledam pa čakam na nove dele pa vmes gledam legendarno serijo najbrž že tretjič to je pa Macguyver>:Dtrenutno sem pri 4 sezoni.Prvič sem gledal,ko je bilo še na a kanalu tam v nekje od leta 1995 so začeli vrteti pa potem sem pogledal še enkrat 10 let nazaj zdaj pa spet;)
To je edina serija poleg LOST in SG1,ki sem jo gledal več kot 1x

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Men je tud za 1x najbolj všečen TV Episode Calender, hvala za predlog!

Trenutno pa gledam začetne dele tretje sezone Treme.

Vem, da se ponavljam, sam ta serija mi je res ena najbolj priljubljenih, definitvno med top5! Pa ne vem kaj je na njej, seveda poleg tone in tone dobre glasbe, ker zgodbe so precej enostavne, zelo malo 'akcije', vzponov in padcev, ni nekega 'main' karakterja, več jih je, katerim se kamera posveti samo za nekaj minut in potem preide na drugega...
Je pa fenomenalna igralska zasedba, od starih znancev iz The Wire (detectives Bunk, Lester), Khandi/dr.Alexx iz CSI:Miami, pa Steve Zahn, ki mi je bil vedno nekak težek kot igralec, tuki se perfektno zlije z zgodbo serije.

Jazz, r&b, folk, rock, obnova New Orleansa po Katrini, karneval Mardi Gras, trud in delo, ki je vloženo v izdelavo vsakoletnih kostumov Indiansov, to je Treme!
čakam (letos) še na zadnjo, četrto sezono.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Outcast ()

Jesenski del zgleda vse bol zanimiv. Obeta se nam še ena sci-fi zadeva.

The Tomorrow People

Žanr: Sci-Fi | Drama
Začetek: Jesen 2013

Zgodba o mladih ljudeh, ki so naslednja stopnja človeške evolucije. Super moči, kot so teleportacija, telepatija, ...
Recept: X-Men, malo Heroes, nekaj Matrix in ščepec Alphas 8-)

Gre pa v bistvu že za drugo priredbo stare angleške sci-fi serije z enakim naslovom:
- Original angleška serija: The Tomorrow People (1973–1979)
- Posodobljena angleška priredba: The Tomorrow People (1992–1995)
- In sedaj še ameriška priredba: The Tomorrow People (2013-????)
Je bil že čas. Se držijo reda in dobimo posodobitev točno na vsakih 20 let.

www.imdb.com/title/tt2660734/

mogoce se enkrat za tiste, ki ste spregledali

Evo Spisek 18ih novih / prihajajocih "GEEK" serij z opisi in trailerji... dober clanek

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

Dober spisek. Jaz nove serije opazim šele ko se pojavijo na TV Episode Calenderju.

Moja najljubša zvrst serij, ki se je včasih imenovala Sci-fi serije se kot kaže po novem imenuje Geek serije.
Časi se hitro spreminjajo. Včasih sem bil Sci-fi fan, danes sem pa Geek :D
««
41 / 324
»»