» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
39 / 323
»»

Loocas ::

eh.. vegas so skenslal??

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: LuGi ()

medenko ::

ne vem čemu bi hannibala skenslal, ko je super serija....samo za USA iq nivo morda preveč za razmišljati.

St235 ::

Zaenkrat hanibal kot vem še ni skenslan. So pa zapleti s predvajanjem ,ker naj bi bla zadeva malo preveč grafično nazorna. Tako, da vprašanje kaj bo NBC naredil. Moja ocena je, da ne bi bila nadaljevanka nič slabša, če bi bilo malo manj gore.

_IKE_ ::

Vegas, golden boy, red widow in whitney je škoda....

jp hanzi je preveč nazoren in črn na us publiko ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _IKE_ ()

LuGi ::

Darn golden boy, dober bi se lahko nadaljevala zgodba ;((

Yossarian ::

OK, pogledal sem prvo sezono Arrow. Malce sem razočaran, saj sem pričakoval več akcije in dejstvovanja samega lokostrelca, pa sem bil razočaran. Zgleda, da so hoteli istočasno prikazati medčloveške odnose, ampak kar se mene tiče, so jih prikazali na ravni neke mehiške nadaljevanke. Škoda, obetalo je dosti več.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

BorutK-73 ::

CSI: NY (CBS): Two down, one to go.

It's about time!! Samo še CSI Vegas naj ukinejo ker tole ni več za gledat.

black ice ::

Supernatural je iz sezone v sezono slabša serija. Imajo dober soundtrack, to pa moram priznati.

Lion29 ::

Supernatural sem nehal gledat po 2 delih te sezone... kam je padla serija... bi mogli ze zdavnaj koncat... se pa vlece v 3pm brezveze
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

black ice je izjavil:

Supernatural je iz sezone v sezono slabša serija. Imajo dober soundtrack, to pa moram priznati.

Samo en komad je dober......So ga že zamenjal a so ga vrnili....

Outcast ::

Sem iskal info glede Strike Back, pa našel samo tole: renewed for fourth season, ki naj bi se zgodila še letos....upam!

Vprašanje: gleda/je pogledal kdo Person of Interest?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Outcast ()

person of interest je meni super.

gledam ja, POI, sam mi ni buhvekaj... nekje na ravni arrow se mi zdi...no, arrow je malenkost bolj fantazijski...

ni pa to neka serija, da bi pogledal tako ko jo "pozanjem"...pac ob priliki

Pogledal season finale od SCANDAL :O :O :O... fuck me

Okapi ::

Person of interest je tudi meni dobra serija, pa Strike Back sem tudi z užitkom pogledal.;)

O.

Kaj to pomeni 'fuck me'?
:D
Tko dobra? Namreč imam samo še neki delov Revenge za pogledati, pol bi pa spet kako 'babjo' serijo imel na stand-by, za hude čase.

Predvidevam da je nekje na ravni Boss-a?

FireBurn ::

Outcast je izjavil:

Sem iskal info glede Strike Back, pa našel samo tole: renewed for fourth season, ki naj bi se zgodila še letos....upam!

Vprašanje: gleda/je pogledal kdo Person of Interest?

Person of interest je SUPER :)

@Outcast:

fuck me je ja... sokiran :O

meni je sCANDAL boljsa od person of interest ali arrow, boljsa tudi od homeland. vedno z uzitkom pogledam

od serij trenutno na sporedu, zelo rad pogledam (urejeno po dnevih in ne po like-abilnosti):

Game of Thrones
The Good Wife (zakljucena sezona)
2 Broke Girls
Bates Motel
Chicago Fire

Malo manj:
The Client List
Continuum
Once upon a time
Nurse Jackie
The Big C
Arrow
Hannibal
The Vampire Diaries
Person of Interest (konec sezone)
Orphan Black
Smash

To pogledam redno... ostalo kar gledam, pa ob priliki, ko se mi da

Nice, Person of Interest in Scandal are on the list!

@Lion29: Da Vinci's Demons, Mad Man?
Po moje sta kar dobri tekoči seriji, ne vrhunski, definitivno pa gledljivi.

Mad Man sem par let nazaj pogledal 2 epizodi, ma mi nikakor ne potegne ta era, in se nisem prisilu, da bi gledal naprej...bom def. enkrat naredu maraton

da vincijeve demone sem pogledal 3/4 pilota (uff je dolg)... pa me ni tolk pritegnila, da bi bila tekoca, je pa def. na spisku za enkrat kasnej

Jst gledam redno:
- GOT
- Arrow (konec)
- Bates Motel
- Mad Man
- Da Vinci's Demons

Ob strani pa še:
- Revenge (sem proti koncu druge sezone)
- Shameless (YES, začel gledati tretjo sezono)

V kratkem pa imam namen (poleg Person Of Interest in Scandal) pogledati še The Americans, Hannibal (počakal da se konča cela sezona, bo pomoje precej bolj jasno) in pa House Of Cards.

S tem da naslednji mesec pridejo nazaj Falling Skies, Dexter in pa Magic City! Sploh slednjega se kar veselim, prva sezona mi je bla zlo dobra!

Đizs, kolk so pa sick u Shameless-u, pa šele na sredini sem:D

FireBurn ::

Konec sezone dočakal tudi Big Bang Theory.
Zanimiv konec ni kaj :D

Lion29 je izjavil:

@Outcast:
meni je sCANDAL boljsa od person of interest ali arrow, boljsa tudi od homeland. vedno z uzitkom pogledam

od serij trenutno na sporedu, zelo rad pogledam (urejeno po dnevih in ne po like-abilnosti):

Olivia in njen jebeni white hat ki mi vedno bolj najeda in bo verjetno to razlog prekinitve gledanja serije

Arrow vs POI? Zadnji del arrow je bil naravnost blesav ( in ja, vem da je zf in osnova strip ).
Še čudno da uni pri S-300 z baklo aktiviral izstrelitev.... da o malcomu in specialcih sploh ne govorim....

Pri POI mi ni ravno najbolj všeč kako je končala zadeva z Root, (no mislim/upam da nas bo Shaw odrešila muk); v seriji mi pa pa itak glavni karakter: wait wait for it ...............wait : BEAR!

Zadnji del Hanzija je bil najboljši od vseh do sedaj, vendar kot že rečeno tematika, slikovitost ter butasta US publika bosta skreirali predčasen konec sicer odlične serije...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _IKE_ ()

Meni pa je hanzi izgubil precej na appealu... ker so ga prikazali precej bolj cloveskega (hibe)... I was liking him before being all psycho, calm front (human vail) and calculative, super calm killer...ta fajt v zadnji epizodi... tainted with his image :(

Eureka ::

Mogoče kakšno mnenje o seriji The Shield ? Se splača gledat ? Nekateri jo primerjajo z "The wire", upravičeno ?

Definitivno se splača; po mojem mnenju malo slabša od The Wire, vsak ljubitelj detektivskih/policajskih serij bi jo moral predelati.
Za primerjavo, Blue Bloods se skije pred njo!

Lion29 je izjavil:

Meni pa je hanzi izgubil precej na appealu... ker so ga prikazali precej bolj cloveskega (hibe)... I was liking him before being all psycho, calm front (human vail) and calculative, super calm killer...ta fajt v zadnji epizodi... tainted with his image :(

Ravno to monster with "flaws" je del ki zadevo dvigne. Čisti robotizem kot si prej omenil, ne bi preživel dolgo. Po moje bodo ravno ti "flaws" vsaj ene pakrkat pripeljali Willa in Jacka na njegovo sled,dokler ne bo prišlo do obračuna pri Ok corralu...

Pretep pa je prikazal nekaj drugega: kaj se zgodi ko žrtev doesn"t run for his/her life ampak stands up and fights. Do sedaj smo v prebliskih Hanzija videli samo žrtve ki bežijo...

Nekaj hanibal spoilerjev

meni je confront med njima bil pri vecerji odlicen, skoraj briljanten... tista psihopatska mirnost, ko sta si en drugemu povedala, da se bosta stamanila...

ampak fajt scena je odvzela tisto prefinjeno, uglajeno eleganco hanibala, ki jo je kazal se do takrat ko je pacientu vrat zategnil. Do takrat je zame imel mr. lecter appeal... fajt scena je bila messy... in ne samo to, tudi skupil jih je nekajkrat. Takrat je pri meni izgubil ves appeal. Torej, prikazali so ga cloveskega, z napakami (ne perfektnega, neelegantnega), cloveka, ki je izgubil nadzor, ocitno se ni prirpavil na fizicni spopad.

Razumem point of view ustvarjalcev... kaj so zeleli prikazat s tem, ampak kot receno... raje bi videl hanibala kot napol bozjega.. perfektnega, vedno elegantnega, da nikoli ne izgubi svoj cool... predvsem pa da ne pokazejo scen, kjer mora recimo loviti zrtve, ali nerodno prenasati trupla ali kaj... ceprav je to seveda popolnoma realno, a bi raje, da tega ne prikazejo, da ostane hanibal "makabra identiteta"... if you know what I mean

BaToCarx ::

Alpha fight je bil. :D

spolier (stari alpha je zmagal mlajšega ;) Best char in a tv show this year!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaToCarx ()

MaterVola ::

Peršona di Interesto se je spet malo dvignila, ker so si postavili nove izzive. Vmes je en del postal preveč podoben drugemu. Hvalabogu, jim je dobro uspelo.

DarwiN ::

Pa dajte prosim ne primerjat POI z nekim Arrowom.. Lepo vas prosim. POI je skoraj vrhunska serija, oziroma vsaj drugi kakovostni razred, v vseh pogledih.. Medtem ko je Arrow le slabši Smallville, nič druga, in na nivoju Chuck Norrisovega Texas Rangerja. :))
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

@DarwiN: po mojem, to ne drzi... POI je ena klasicna detektivka, prav nic posebnega nima razen premise... vse drugo je povprecno... meni je recimo Burn notice precej boljsi kot POI. Sploh pa ne vem, kako lahko primerjas Smallville z Arrowom. Tam je bilo veliko ZF elementov ki jih v arrowu sploh ni... da ne govorimo, da je SV target najstniki in young adults, A pa young adults+ ... drugacna dinamika, bolj resna zgodba, etc...ceprav je premisa ista (superjunak v nastajanju) je A veliko blize POI kot SV-u.

kvcejemu bi rekel, da je POI blize TR kot A. Nek badass lik (caviezel) ki se dobro fajta in je dokaj (takticno) inteligenten... kot chuck norris. Drugace pa je oboje obicna detektivka z nekaj stranskimi liki. Edina razlika je, da se pri TR dogaja vecina podnevi, tle pa ponoci, oz. vsaj tko zgleda.

skratka tako POI kot A nista neki posebni seriji.. gledljivi, a nic posebnega

Kaj pa vem. Burn notice nisem mogel niti prvega dela presedet.. Tist neposrečen humor oz. premalo resnosti, skoraj kot bi gledal Seinfelda, pa lame igralci, kamera, itd.. POI ima zame skoraj vse, igralce, resno in inteligentno zgodbo, ravno dovolj - tisti kanjček - humorja in še fenomenalen soundtrack :P. Arrowu gre pač v prid, ker je zlahka prebavljiv. V vsakem delu en zlikovec, ki ga good guy na "you have failed this city" način destroya, nakar se vsi gledalci naježijo s kurjo kožo. Justice prevailed. Poleg tega je pa še low budget, zato bo verjetno zdržal par sezon, čeprav prej ko slej se folk naveliča eno in istega dogajanja v vsakem delu. V drugi sezoni bodo začeli uvajat še več komplementarnih superjunakov, tko kot je že tale cat woman (al whatever) iz prve sezone in kot so počeli v SV, ali v Heroes, ko so na koncu že vsi imeli nadnaravne specialke, skratka not funny oz. primerno za glupe Američane.

bluefish ::

V naslednji sezoni Arrow se bodo upam da znebili zlikovca epizode. Mi sicer ni povsem jasno, kam bo šla zgodba sedaj, ko je bil master plan razkrit in zatrt (no, na nek način).

Podobno za POI. Upam na večji poudarek osnovne zgodbe, z manj primeri dneva.

za arrow se strinjam, da se pricakuje downfall, zaenkrat ni... meni se recimo POI zdi velik bolj repetitive kot arrow.

burn notice pa ima fenomenalne igralce... vsaj jason donovan je eden boljsih igralcev ever... meni je recimo caviezel krasen igralec ma v POI je res povprecen, enako velja za emersona.. v LOSTu me je totalno prevzel in bil zame najboljsi igralec poleg Quinna (Locke)...tukaj je zelo povprecen... sound track mi tudi ni nic posebnega... edino kar je res zanimivo je premisa, vse drugo mi je na ravni Lie to me ali kake podobne detektivke.

Burn notice po drugi strani, mi je prvo sezono bil ok, tako kot POI, nic posebnega... ampak pol se je zacelo res dobro odvijat in sem z uzitkom gledal vsako epizodo... granted, ni nek presezek, je pa veliko bolj po mojem okusu kot POI... pa da ne bo pomote...meni je POI gledljiv... ni pa to neka serija kot Breaking bad ali GOT ali dexter, kjer komaj cakam naslednjo epizodo

Breaking Bad ter Game of Thrones in tudi Homeland imajo precej bolj očitno osrednjo zgodbo. Pri ostalih serijah pa tekom posameznih epizod le ta ni toliko očitna in se dogajanje precej bolj osredotoča na določen primer ali zlobca ali... dneva. Posledično se morda zdijo medle.

Kot rečeno, nekje vmes sem Arrow ter Person of Interest že komajda gledal, ker sem se enostavno naveličal praktično istih for. No, na koncu so na srečo s tem prekinili in sedaj dejansko komaj čakam na naslednjo sezono.

Pri Touch pa je ravno obratno. Na začetku so bile tiste povezave dokaj zanimive in je serija obetala precej. Žal pa so zašli v obično conspiracy smer ter neko kvazi akcijo - očitno se zaradi glavnega igralca niso mogli otresti 24.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Lion, jasno, da ne moraš biti neučakan do naslednje epizode, ko pa gre za povsem drugačne serije. Te tri naštete imajo eno veliko zgodbo, rdečo nit, ki teče skozi vso sezono in jasno je potem veliko cliffhangerjev. Še lepša predstavnika sta 24 ali Prison Break, ko sem sredi epizode preverjal, koliko je še do konca, ker sem vedel, da me bo cliffhanger povsem dotolkel.

POI je pač povsem drugačna reč, vsak del stoji bolj zase - ok, jasno da se določeni deli povezujejo in nadaljujejo, ampak načeloma ni cliffhangerjev, običajno je srečen konec and that's it, muha enodnevnica. In te muhe enodnevnice (House M.D., kot zame najboljša med njimi) se IMO težko kosajo s tisto zgoraj omenjeno obliko serij.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

@DarwiN: tako je, imas point. ampak to je napaka ustvarjalcev pri zasnovi serije, ker lahko bi komot uvedli notri neko osrednjo zgodbo, ki je pri POI niso, vsaj ne take, ki bi bila relevantna v 4/5 epizod. Nek boj proti policijski korupciji ni lih neka zgodba... o sami masini pa razen v zadnjih 2 delih tut ni bilo buhvekaj razen bogih flashbackov...

dexter ima ze boljso osrednjo zgodbo, prison break pa je imel se boljso...

resnicno ne razumem ustvarjalcev serij, ki delajo na tak nacin, da dajejo gledalcem slutit, da lahko izpustijo 10 epizod, pa se vedno ne bodo nic zamudili... namesto, da bi jih pripopali pred zaslone...

@bluefish: +1, cisto popolnoma se stirnjam s tvojim postom... sem prav vesel, da so skenslali touch ker je ratal totalno neprebavljiv... se spomnem po pilotu kako sem bil navdusen... cisto do amena... in potem iz epizode v epizodo vecje razocaranje...bruh

@bluefish: +1, cisto popolnoma se stirnjam s tvojim postom... sem prav vesel, da so skenslali touch ker je ratal totalno neprebavljiv... se spomnem po pilotu kako sem bil navdusen... cisto do amena... in potem iz epizode v epizodo vecje razocaranje...bruh

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

dr.Akula ::

Se splača pogledat Awake?
ni podatka

meni je bila kar kul... ni bila nek presezek... pa predcasno so jo prekinli, tak da je zakljucena hopa cupa na hitro... glede na to, da je tolk kratka, se splaca, ja

Mogoče kdo ve zakaj na IMDb-ju ni več ocen zraven veliko serij?
Recimo na primer Scandal je brez ocene in piše zraven Not yet released?

Za ocene serij uporabljaj raje TV.com

Outcast je izjavil:

Mogoče kdo ve zakaj na IMDb-ju ni več ocen zraven veliko serij?
Recimo na primer Scandal je brez ocene in piše zraven Not yet released?

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

Ne vem, na pc-ju mam jst tole:

[IMG]http://i40.tinypic.com/6pp5bn.jpg[/IMG]

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Outcast ()

Tudi meni ocene pri tej seriji ne pokaže.

oo7 ::

Mene zanima če kdo ve zakaj so sploh nehali snemati Firefly?;(

BaToCarx ::

Tko okvirno za oceno se vidi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaToCarx ()

Ne vidi se ocena, tako kot se je še ne dolgo nazaj.

@M-Power: bojda premalo gledalcev, 'zaslovela' je (šele), ko je prišla na DVD in predraga produkcija. Pomoje so bili to glavni razlogi...

SuperVeloce ::

oo7 je izjavil:

Mene zanima če kdo ve zakaj so sploh nehali snemati Firefly?;(

Ko se je serija že snemala, je bil pri Foxu nekdo razočaran nad videnim, pritiskali so na Whedona z zahtevami za prilagoditve karakterjev likov, zgodbe, ... Kolikor vem, se ni niti predvajala v pravem vrstnem redu... Serija obsojena na propad, še predno so lahko ratingi sploh imeli kakršenkoli vpliv. Oziroma, ratingi so bili le zadnji žebljiček v krsto.

Zgodovina sprememb…

««
39 / 323
»»