Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi
Jst ::
I WANT NETFLIX IN SLOVENIA!!!
Upper case, bold! Kaj me silite krasti, ko bi vam z vsem veseljem rad plačal? Potem sem pa grd pirat, ki more v zapor za nekaj let in plačati par milijonov kazni...
Upper case, bold! Kaj me silite krasti, ko bi vam z vsem veseljem rad plačal? Potem sem pa grd pirat, ki more v zapor za nekaj let in plačati par milijonov kazni...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Jst ::
Da!
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
Outcast ::
14 del Arrow trenutno najboljši del serije
Kul, imam danes na spisku za pogledat...
Včeraj pogledal prvi del Deception; je mogoče res malo Revenge-a notri + rešuje jo Meagan Good (vsaj vizuelno:D), me pa zanima kako se bo vse skupi razvijalo, ker vse bazira na enem umoru in rešitvi le tega...ne maram, da se serija vleče ko čreva, if you know what I mean!
bluefish ::
Že kdo gledal The Americans?
http://www.imdb.com/title/tt2149175/
Centers on Russian sleepers operating in the United States in the 1980s.
Lion29 ::
jaz sem prebral premiss, pa sem zaenkrat preskocil... ce bi bilo postavljeno v moderen cas, bi mogoce se pogledal...bom verjetno enrkat kasneje, ko bo kaj casa... zdaj sem v fringu
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
stripovski junak, green arrow.... se v smallvillu je bil
pa scena je, da crixus igra
pa scena je, da crixus igra
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()
St235 ::
Osnovna premisa:
Razvajen sinko lokalnega bogataša je 5 let pogrešan in se predvideva, da je umrl skupaj z očetom ko je potonila ladja.
V resnici je bil na nekem xy otoku (kaj točno se je tam dogajalo se počasi odkriva skozi serijo).
Ko se vrne je pol brazgotin, nabildan in oh in sploh mother fucker. Privzame skrivno identiteno Green Arrow in po seznamu, ki ga je dobil od očeta začne pucat umazane vplivne posmeznike.
Zraven pa po koščih odkrivamo kaj se je dogajalo na otoku, kakšna je vloga njegove družine pri korupciji v mestu itd...
Razvajen sinko lokalnega bogataša je 5 let pogrešan in se predvideva, da je umrl skupaj z očetom ko je potonila ladja.
V resnici je bil na nekem xy otoku (kaj točno se je tam dogajalo se počasi odkriva skozi serijo).
Ko se vrne je pol brazgotin, nabildan in oh in sploh mother fucker. Privzame skrivno identiteno Green Arrow in po seznamu, ki ga je dobil od očeta začne pucat umazane vplivne posmeznike.
Zraven pa po koščih odkrivamo kaj se je dogajalo na otoku, kakšna je vloga njegove družine pri korupciji v mestu itd...
IL DIAVOLO ::
No, tole mi ne deluje ravno obetavno...mislim, da je za javnost bolj privlačno, če izhaja glavni lik iz revne družine, ki se mu je zgodila krivica.
IL DIAVOLO je izjavil:
No, tole mi ne deluje ravno obetavno...mislim, da je za javnost bolj privlačno, če izhaja glavni lik iz revne družine, ki se mu je zgodila krivica.
green arrow je precej uspesen junak.. ok, ne more se kosat z batmanom in supermanom, ampak je eden bolj uspesnih in prodajanih stripov...
in seveda tvoja logika ne drzi... bruce wayne je imel premozne starse, tudi tony stark je podedoval.. pa se cel kup super herojev izhaja iz bogatih druzin
Ne razumeš, kaj hočem povedat...danes se vse vrti okoli denarja in je veliko krivice in revščine, zato mislim da je veliko folka bližje zgodba o krivici in revščini, kjer se borijo za pravico, na drugi strani pa so bogataši, ki se bolj kot ne tolčejo zaradi pohlepa in ponosa.
Razmišljaj širše
Razmišljaj širše
ABX ::
WTF?
Od kar imamo denar kot sredstvo za izmenjavo blaga se vse vrti okoli tega.
Od kar imamo denar kot sredstvo za izmenjavo blaga se vse vrti okoli tega.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
St235 ::
IL DIAVOLO je izjavil:
Ne razumeš, kaj hočem povedat...danes se vse vrti okoli denarja in je veliko krivice in revščine, zato mislim da je veliko folka bližje zgodba o krivici in revščini, kjer se borijo za pravico, na drugi strani pa so bogataši, ki se bolj kot ne tolčejo zaradi pohlepa in ponosa.
Razmišljaj širše
Zdaj bo sicer spet kdo doživel epileptičen napad, ker si bom drznil omenit strip na katerem temelji Arrow. Oliver Quinn dejnasko v eni fazi ostane brez vsega. Preden začne kdo kričat o spoilerjih, dvomim, da bo to kadarkoli del nadaljevanke.
IL DIAVOLO: ma dej nehi no nakladat....
zanimivo je lahko vse, bp... torej stark je fascinanten, ker je super bogat in ima cel kup gadgetov in tehnologije... enako velja za bruce wayne-a z batmobilom in ostalimi gadgeti...
po drugi strani je pa zanimivo blo gledat recimo bogega bruca bannerja v seriji, ko je stopal po ameriki in hodu od kraja do kraja... s strganimi "brgešami"
zanimivo je lahko vse, bp... torej stark je fascinanten, ker je super bogat in ima cel kup gadgetov in tehnologije... enako velja za bruce wayne-a z batmobilom in ostalimi gadgeti...
po drugi strani je pa zanimivo blo gledat recimo bogega bruca bannerja v seriji, ko je stopal po ameriki in hodu od kraja do kraja... s strganimi "brgešami"
oo7 ::
Spiderman se komaj preživlja z meseca v mesec pa Superman tudi ni dosti boljši pa nista zato nič bolj zanimiva kot sta Ironman in Batman.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Kar se pa tiče serije Arrow je pa nekaj srednjega edino zadnja epizoda 14 je bila pa res vrhunska.In bi raje videl,da bi se več dogajalo na otoku tako kot se je v tem delu kot pa tiste družinske romance in tisti govori kot so v španskih nadaljevankah.
...pa nista zato nič bolj zanimiva kot sta Ironman in Batman.
ravno v tem je point... oboje zna biti normalno in enako zanimivo... sam cash nima dosti veze....
sicer pa superman oz. Clark Kent ni bil nikkoli prikazan kot nekdo, ki bi mu cash manjkal... normalen povprecen clovek, ki ni izstopal.. z normalno sluzbo kot reporter... denar ni bil nikoli issue ne pomanjkanje in ne izobilje...
pr Petru Parkerju pa je bilo kar ocitno...
je pa res, da green arrow prej ni bil nikoli pretirano dobro sprejet (ni bil nic posebnega) potem pa so, kot je povedal lakotnik, naredili eno serijo, kjer je izgubil vse svoje bogstavo in se priblizal delovnemu sloju in je psotal veliko bolj priljubljen...
zdaj v teh casih pa kot receno lahko oboje cisto kul spila
Cult 19 Februar
http://www.imdb.com/title/tt2193053/
To bom pogledal že zaradi-T-bag
Bates Motel 18 Marec
http://www.imdb.com/title/tt2188671/
Serija po filmu Psyco-to bi znalo biti zanimivo
http://www.imdb.com/title/tt2193053/
To bom pogledal že zaradi-T-bag
Bates Motel 18 Marec
http://www.imdb.com/title/tt2188671/
Serija po filmu Psyco-to bi znalo biti zanimivo
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: gzibret ()
oboje mi deluje dokaj obetavno... sam meni teaserji in trailerji ne povedo popolnoma nic... je treba pogledat pilota in se par epizod... we shall see
nurse013 ::
Res je, meni je Homeland postal zanimiv šele nekje po četrtem delu
:)
you gotta be kidding me...
you gotta be kidding me...
Cult ima presenetljivo nizko oceno na IMDB-ju....
Kar se pa tiče Arrow-a: zame je taka serija, ki jo lahko sproti gledam, se pravi vsak del tedensko; to ponavadi takrat, ko nimam kaj drugega za pogledati. Lahka akcijska serija, ki pa spet ni tako slaba no...se razvija iz dela v del, in upam da bo tako tudi naprej!
Kar se pa tiče Arrow-a: zame je taka serija, ki jo lahko sproti gledam, se pravi vsak del tedensko; to ponavadi takrat, ko nimam kaj drugega za pogledati. Lahka akcijska serija, ki pa spet ni tako slaba no...se razvija iz dela v del, in upam da bo tako tudi naprej!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Outcast ()
techfreak :) ::
Ravnokar pogledal, zgleda zelo zanimivo. Osebno me spominja na Dan Brownove knjige, tako da če so vam všeč, potem vam bo verjetno tudi ta serija.
Strah me je edino da bo šla po poti Do No Harm, zaradi slabega ratinga.
Strah me je edino da bo šla po poti Do No Harm, zaradi slabega ratinga.
meni je izbira glavnega igralca mimo... ze pri ER mi ni bil ok...
mi je pa vsec, da igra Cappie
tudi mene mocno spominja na Dana Browna
we shall see
mi je pa vsec, da igra Cappie
tudi mene mocno spominja na Dana Browna
we shall see
ramiz?! ::
Gleda kdo serije White Collar, Suits in pa Sons of Anarchy?
Never regret anything, there's always a reason things happen.
- ja, se izpela
- ja, mi je kul, ceprav ni vec tistega super appeal-a
- ne
- ja, mi je kul, ceprav ni vec tistega super appeal-a
- ne
Gregor P ::
A je kdo pogledal pilota serije Zero Hour?
Zakaj je naprej poklicala moža in ne policijo (očitno je tudi ona vedela več)? No ja, bomo še malo počakali preden začnemo z gledanjem, da je ne bi slučajno ukinili prej.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Matija82 ::
Že kdo gledal The Americans?
Zanimiv zaplet. Javi, če boš pogledal.
A še koga spominja arrow na dexa?
Zdaj pobija bad guye...ko pa bo treba zaščiti sebe, pa bojo prišli na vrsto tudi nedolžni
Zdaj pobija bad guye...ko pa bo treba zaščiti sebe, pa bojo prišli na vrsto tudi nedolžni
Gallagerji so tko ubrisani da je joj
res ne pomnem serije, ki bi bila tako strgana in na tak slikovit nacin prikazovala neko fukked up druzinsko zivljenje, prakticno brez cenzure...
shamelessje res idealno ime za to serijo
res ne pomnem serije, ki bi bila tako strgana in na tak slikovit nacin prikazovala neko fukked up druzinsko zivljenje, prakticno brez cenzure...
shamelessje res idealno ime za to serijo
miraldi ::
Gleda kdo serije White Collar, Suits in pa Sons of Anarchy?
Sons of anarchy. Super serija :-) Čakam nadaljevanje..
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Jaz pa trenutno tole:
Zanimiva (policijska) serija, precej podobna seriji 'Ripper Street' in filmu 'Gangs of New York'.
Dogajanje je precej slikovito, verjetno zaradi takšnega okolja...Five Points soseska!
Zanimiva (policijska) serija, precej podobna seriji 'Ripper Street' in filmu 'Gangs of New York'.
Dogajanje je precej slikovito, verjetno zaradi takšnega okolja...Five Points soseska!
Okapi ::
Pillars of the Earth je tudi zelo OK. Je bila tudi že "druga sezona" - World Without End.
O.
O.