Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi
IL DIAVOLO ::
Sem videl na fox crimeu serijo, ki me je zelo pritegnila in sicer Ripper street...a je dobra?
Outcast ::
IL DIAVOLO je izjavil:
Sem videl na fox crimeu serijo, ki me je zelo pritegnila in sicer Ripper street...a je dobra?
Meni se zdi še celo boljša od serije 'Copper', s katero sta si precej podobni po času dogajanju in tudi zgodbi.
nurse013 ::
Spartacus je zopet postal interesanten, sploh v zadnji epizodi, zanimivi zapleti
:)
you gotta be kidding me...
oo7 ::
Evo pogledal 16 del Arrow pa moram rečt,da tole postaja čedalje boljše in napeto.
Tam,do 12 dela mi ni bilo kaj preveč všeč.Zdaj zadnji 4 deli pa 1ASploh dogajanje na otoku je super tudi v zadnjih 4 delih se je v mestu vse skupaj zelo popravilo.
Kot kaže bodo še 3 deli.Je pa že za 2013 napovedana druga sezona najbrž tudi tam okoli oktobra.
Tam,do 12 dela mi ni bilo kaj preveč všeč.Zdaj zadnji 4 deli pa 1ASploh dogajanje na otoku je super tudi v zadnjih 4 delih se je v mestu vse skupaj zelo popravilo.
Kot kaže bodo še 3 deli.Je pa že za 2013 napovedana druga sezona najbrž tudi tam okoli oktobra.
Lion29 ::
Od teh "ta novih" serij mi je se najbolj vsec Chicago Fire
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
ok, ja, pozabil sem na house of Cards, ker sem pogledal v dveh maratonih... prakticno v 3 dneh :)
arrow je povprecna... tut banshee ni neki posebnega... revolution je povprecna, ko te notri povlece.... ripper street in cooper sem pogledal 20min in pol nisem vec... mogoce kdaj drugic...
shameless je genialna, sam ni "nova"
pa smash mi je recimo tut dobra... sam sklepam, da ta ni za tipe
arrow je povprecna... tut banshee ni neki posebnega... revolution je povprecna, ko te notri povlece.... ripper street in cooper sem pogledal 20min in pol nisem vec... mogoce kdaj drugic...
shameless je genialna, sam ni "nova"
pa smash mi je recimo tut dobra... sam sklepam, da ta ni za tipe
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()
Za nobeno ne trdim da je briljantna, mogoče samo za Shameless, ki pa res ni čisto nova:D
So pa zgoraj naštete serije veliko bolj gledljive kot današnja filmska produkcija, posebej ameriška...
So pa zgoraj naštete serije veliko bolj gledljive kot današnja filmska produkcija, posebej ameriška...
ja, vcasih (ene 7 let nazaj in vec) sem pogledal res ogromno filmov... verjetno enega na dan v povprecju... sedaj pogledam kak film, ko je res zatisje serij... recimo pa nekje 5-10 /leto... prej 5
TOUCH se je iz obetavne serije prelevil v "povprecno" sranje
No pa je bila spet ena super epizoda
SPOILER
SPOILER
SPOILER
-------------------------------------------------------------------------
Čim ni Andreje v epizodi bo to sigurna dobra epizoda
Pa končno spet Morgan-me je že orng zanimalo kaj je z njim.
Bogi štopar lepo so ga zaj...
SPOILER
SPOILER
SPOILER
-------------------------------------------------------------------------
Čim ni Andreje v epizodi bo to sigurna dobra epizoda
Pa končno spet Morgan-me je že orng zanimalo kaj je z njim.
Bogi štopar lepo so ga zaj...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
O cem ti tukaj?? fajn bi bilo da napises za katero serijo je spoiler
Malo sem temo falil se opravičujem sem prestavil
-------------------------------------------------------------------
Evo pogledal pilota vikings zaenkrat mi je zelo všeč.
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: gzibret ()
Shkorc ::
V dveh tednih pregledal vse filme, webserije in štiri sezone Battlestar Galactice. Zakon zadeva!
presenetljivo mi je precej vsec.... byrnes ne razocara! Upam samo, da se Hitory channel ne izneveri in bo tudi naslednjim epizodam namenil dober budget
nurse013 ::
Spartacus čisto seka.
se strinjam
Malo sem temo falil se opravičujem sem prestavil
tudi meni deluje obetavno, upam da se bo zgodba vredu razvila
:)
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: gzibret ()
bluefish ::
Končala se je še ena sezona serije White Collar - z zapletom za naslednjo sezono. Vse skupaj postaja mukotrpno.
jaz sem z zanimanjem gledal do te sezone... v tej sezoni sem pogledal 2 dela in jih poslal v 3 krasne... beda
leiito ::
Re: House of Cards, kako pa naštimate, da Netflix misli, da je ameriški IP? Ali iBBC, da je britanski?
@leito: jaz imam na chrome-u vticnik Hola bloker, ki skrbi za to... sicer pa nisem nikoli gledal prek NF ali kjerih drugih, vse direktno požel s travnika
Bunheads, za bolj lahkotne vecere.
jap, sem ze predlagal nekaj casa nazaj... sam ne vem, kolko se baletne tematike primejo pr moskih :)
Je kar nekaj obetavnih 'novih' serij: gledam Arrow, Banshee, Revolution; na lagerju oz. čakam celotno sezono: Ripper Street, Cooper, Americans, House Of Card in Shameless.
Ti si sodoben gledalec, lager pa to, zato so baje na NF dali House of Cards v enem šusu. To je kao prihodnost, serija kot 10-12urni film. Najslajše, no doubt, ampak Shameless, Breaking Bad, Game of Thrones, kako lahko čakaš?
@leito: jaz imam na chrome-u vticnik Hola bloker, ki skrbi za to... sicer pa nisem nikoli gledal prek NF ali kjerih drugih, vse direktno požel s travnika
Našel, thx.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: leiito ()
Je kar nekaj obetavnih 'novih' serij: gledam Arrow, Banshee, Revolution; na lagerju oz. čakam celotno sezono: Ripper Street, Cooper, Americans, House Of Card in Shameless.
Ti si sodoben gledalec, lager pa to, zato so baje na NF dali House of Cards v enem šusu. To je kao prihodnost, serija kot 10-12urni film. Najslajše, no doubt, ampak Shameless, Breaking Bad, Game of Thrones, kako lahko čakaš?
Našel, thx.
Ma Shameless mi je res tolk dobra serija, da pač raje počakam celo, pa potem v enem tednu pogledam z užitkom, time just for Shameless, nothing else!:D
BB in GOT sm pa pomoje kar sproti gledal, ravno tako kot The Walking Dead....pa definitivno niso slabše kot Shameless, pač tako sem se odločil in tako mi odgovarja...
ramiz?! ::
Končala se je še ena sezona serije White Collar - z zapletom za naslednjo sezono. Vse skupaj postaja mukotrpno.
Eh, to pa res ni za nikamor več no! Samo nategovanje ...
Never regret anything, there's always a reason things happen.
Je.
Ni ravno presežek, vendar jo Bacon rahlo dvigne od povprečja.
Ni ravno presežek, vendar jo Bacon rahlo dvigne od povprečja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Eto, vikend, House of Cards, ene Rizle pa bo.
Na Imdb vekajo, da je product placement v HoC preveč očiten, ampak to je še vedno veliko boljše od reklam, nekateri celo upajo, da se bo razvilo v dovolj uspešen poslovni model, da nehajo s tako drakonskimi kaznimi za pirate. Zadnjega James Bonda npr. je finančno rešil Heineken, še dobro, ker da lik v Skyfallu pije Martini, peh-leeze.
Na Imdb vekajo, da je product placement v HoC preveč očiten, ampak to je še vedno veliko boljše od reklam, nekateri celo upajo, da se bo razvilo v dovolj uspešen poslovni model, da nehajo s tako drakonskimi kaznimi za pirate. Zadnjega James Bonda npr. je finančno rešil Heineken, še dobro, ker da lik v Skyfallu pije Martini, peh-leeze.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: leiito ()
Ne kvari zgodbe, karakter je manj kredibilen. Bond iz Skyfalla je povsem drugačen kot prejšnji.
ja, ce pomislim nazaj so telefoni res potencirani notri... ampak ni neke take hude, da bi prevec kazilo zadevo... ni tko ocitno kot recimo v Vampire Diaries aldi 90210
Touch-u dam se eno epizodo, pol pa ga bom po vsej verjetnosti skenslal.... ker je ratal beda
Se strinjam.
Prvo sezono sem spremljal do polovice, nato me je malo minilo. Ob začetku druge pa sem si še enkrat ogledal prvo, vendar je trenutno vse skupaj en velik meh in blek.
Prvo sezono sem spremljal do polovice, nato me je malo minilo. Ob začetku druge pa sem si še enkrat ogledal prvo, vendar je trenutno vse skupaj en velik meh in blek.
Jaz najbolj čakam ponedeljke.Prvo The Walking dead potem pa še Vikingi kmalu bo pa še Game of thrones-to pa kar na HBO gledam
Sem pa gledal na siolu na History programu pa nisem nikjer opazil Vikingov.Zgleda,da naš History še nima ali pa sem spregledal.
Sem pa gledal na siolu na History programu pa nisem nikjer opazil Vikingov.Zgleda,da naš History še nima ali pa sem spregledal.
Evo pogledal drugi del Vikings in kaj naj rečem men je super sem navdušen.
Samo škoda,da je v 1 sezoni samo 9 delovvsaj tako kaže na IMDB.Upam pa,da bo to zalaufalo in bo več sezon.
Samo škoda,da je v 1 sezoni samo 9 delovvsaj tako kaže na IMDB.Upam pa,da bo to zalaufalo in bo več sezon.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()