» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
196 / 314
»»

mahone ::

http://deadline.com/2018/05/lethal-weap...

Damon Wayans has shared additional tweets in regards to Clayne Crawford's on-set behavior, saying that Crawford has a "file of infractions." In one of his tweets, Wayans claims that Crawford hit an actor in the mouth with a bottle of green tea and busted his mouth open. He posted another tweet with a photo of a flyer that said "Clayne Crawford is an emotional terrorist. The caption says that he was "UNINSURABLE!" and that he "relished" in making females cry and struck fear in the cast and crew.

:))

OldSkul ::

Tale je pa krepka. Stifler bo novi Riggs LOOL

oo7 ::

mahone je izjavil:

http://deadline.com/2018/05/lethal-weap...

Damon Wayans has shared additional tweets in regards to Clayne Crawford's on-set behavior, saying that Crawford has a "file of infractions." In one of his tweets, Wayans claims that Crawford hit an actor in the mouth with a bottle of green tea and busted his mouth open. He posted another tweet with a photo of a flyer that said "Clayne Crawford is an emotional terrorist. The caption says that he was "UNINSURABLE!" and that he "relished" in making females cry and struck fear in the cast and crew.

:))

Pač je bil Riggs v nadaljevanki in v prostem času :)

Jaz bom pogledal prvo epizodo v 3 sezoni iz firbca potem pa ne bom več gledal naprej. Brez Riggsa ni smrtonosnega orožja.

mahone ::

meh...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mahone ()

Outcast ::

Haha kere fore z Lethal Weapon LOL:D

Serija je sama po sebi res bolj pofl:D, sem se pa nasmejal sem ter tja ker sta znala imeti kake dobre fore. Če Riggsa ne bo več, je tudi jaz najbrž ne bom več spremljal...je veliko (skoraj vse:) boljših.

"Safe"...dam šanso že zaradi Michael C. Halla, hvala za predlog @ Badwolff

Lion29 ::

magnum PI reboot? :O ne me hebat...
sicer pa mi je tematika brez veze... ampak trailer pa zgleda prow kul.... magnum je bil magnum zaradi brkov toma sellecka... bomo vidli kak bo s temle :)
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

ah... Murphy Brown.... lihkar jo gledam v Boston Legal (ena izmed top 10 serij ce mene vprasas)... v 10ih letih se je fuuul spremenila... ah... to so ti leta :D

KAVINSKY ::

Tremors TV serija.... annnnnnnnnnnnnd it is canceled :|

https://www.slashfilm.com/tremors-tv-sh...

c3p0 ::

Selleck JE Magnum, ne pa nek metro. Po traileru videč bo zelo bogo...

WallSreet ::

Včeraj pogledal vse 4-dele skupaj.

Ne vem kdaj sem nazadnje gledal kaj tako bolanega :D

Morale of the story... You can't trust these hoes ;)

Netflix resnično rasturava glede dokumentarcev. Če kdo pozna še kakšen dober dokumentarec na Netflixu... bi ga prosil da ga objavi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: WallSreet ()

leiito je izjavil:

Komur je bil všeč Making a Murderer, Wormwood ipd., Evil Genius na Netflixu, poslastica za students of human nature.

Ravnokar sem objavil komentar glede Evil Genius-a. Dober dokumentarec ni kaj. Dobro so ga zajebali.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: WallSreet ()

vidkul ::

Meni je bil dober dokumentarec o dopingu ICARUS.
lp Vid

Izi ::

TV studiji imajo kar hude čistke zadnje čase. Denar odloča. Kenslajo predvsem dražje serije.

iZombie, Deception, The Crossing, Quantico, Designated Survivor, The Expanse, Tremors Reboot, Ghost Wars, Seven Seconds, ...

Izi je izjavil:

TV studiji imajo kar hude čistke zadnje čase. Denar odloča. Kenslajo predvsem dražje serije.

iZombie, Deception, The Crossing, Quantico, Designated Survivor, The Expanse, Tremors Reboot, Ghost Wars, Seven Seconds, ...

7 Seconds mi je bla kr dobra prva sezona8-O

Imam eno vprašanje in sicer me zanima če Netflix še vedno ponuja 3 mesečno brezplačno prijavo? Vem da je nekaj časa veljala 3 mesečna proba...

klempo ::

Že če samo odpreš njihovo stran piše free month, več detajlov pa če prebereš FAQ - https://help.netflix.com/en/node/412

13 Reasons Why is back, je ze kdo pogledal?
jaz sem ze zacel :)

Lion29 je izjavil:

Ammm men se zdi da so kar dobr poj**** prvo sezono; sem pa pri 3.delu 2 sezone8-O

Outcast je izjavil:

Lion29 je izjavil:

Ammm men se zdi da so kar dobr poj**** prvo sezono; sem pa pri 3.delu 2 sezone8-O

nisem razumel.... da zo zajebali vse skup? da je 2. sezona velik slabsa kot 1.?

Ja tako ja...serija bi se morala končati z prvo sezono za moje pojme; za 1x me res ne pritegne po treh delih, tako kot me je recimo prva sezona...ampak gledam naprej, še vseen me zanima konec.

Colony 3 sezona kdo spremlja ?

misek ::

oo7 je izjavil:

Colony 3 sezona kdo spremlja ?
Itak da :)

IL_DIAVOLO ::

1. sezona 13 reasons why je bila tako dobro zaključena, da je 2. sezona kar malo odveč. Ampak če so jo posneli, pa jo bom seveda pogledal, tu sploh ni dileme :)

otago ::

The Last man on earth se je zakljucila. Ne bo 5te sezone. Koncali so na fantasticen cliffhanger.

klempo ::

je kdo že gledal Diablo Guardian? Pedro Alonso, Berlin iz La casa de papel, igra

Z težavo pogledal "13 Reasons Why" drugo sezono...moje slutnje so bile prave, po zelo dobri prvi sezoni je bilo tole res en pofl sezona; z nekaj 'šokantnimi' vložki, zgodba (sodišče) tokaj nezanimiva, nerealna, vleče se v nedogled, konec kr neki8-O, je pa tako nastavljen, da mogoče lahko pričakujemo celo 3.sezono:(
Malo kreativnosti jim ne bi škodilo...

Tr0n ::

Gleda kdo Patrick Melrose (Benedict Cumberbatch)?

Good stuff.

Priljubljena serija Lucifer, ki je bila nepričakovano skenslana po treh sezonah bo jutri dobila še dva dela (s03e25 in s03e26), ki naj bi malo bolje zaključila vse skupaj.
Ker nihče ni pričakoval da bodo serijo ukinili so ta dva dela posneli že za 4. sezono. In ker jo sedaj ne bo so se odločili, da oba dela skupaj predvajajo danes zvečer po ameriškem času oziroma jutri zjutraj po našem času.

Cruz ::

Arrested Development is back! :)
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Tr0n je izjavil:

Gleda kdo Patrick Melrose (Benedict Cumberbatch)?

Good stuff.

Cumberbatch podobno odbit kot v sherlocku. I like it.

Roseanne so ukinili po prvi sezoni.

techfreak :) ::

Outcast je izjavil:

Z težavo pogledal "13 Reasons Why" drugo sezono...moje slutnje so bile prave, po zelo dobri prvi sezoni je bilo tole res en pofl sezona; z nekaj 'šokantnimi' vložki, zgodba (sodišče) tokaj nezanimiva, nerealna, vleče se v nedogled, konec kr neki8-O, je pa tako nastavljen, da mogoče lahko pričakujemo celo 3.sezono:(
Malo kreativnosti jim ne bi škodilo...
Sem pogledal nekaj delov in se moram kar strinjati s teboj. Pri prvi sezoni sem komaj cakal da uspem pogledati naslednji del, v drugi je pa vse skupaj bolj meh.

Okapi ::

oo7 je izjavil:

Roseanne so ukinili po prvi sezoni.
Škoda, ker je bilo čisto gledljivo. Roseanne je neke bedarije bluzila na tviterju (mogoče je bila na tabletah>:D), in so jo za kazen ukinili.

jap, izredno rasisticno ;)
sej je prav... influencerjem je treba pristrici krila, ce se obnasajo neprimerno

FTad ::

Izi je izjavil:

Priljubljena serija Lucifer, ki je bila nepričakovano skenslana po treh sezonah bo jutri dobila še dva dela (s03e25 in s03e26), ki naj bi malo bolje zaključila vse skupaj.
Ker nihče ni pričakoval da bodo serijo ukinili so ta dva dela posneli že za 4. sezono. In ker jo sedaj ne bo so se odločili, da oba dela skupaj predvajajo danes zvečer po ameriškem času oziroma jutri zjutraj po našem času.

Pravzaprav ta dva dela nista nic zakljucila. Obe epizodi sta bili filler epizodi, ki bi ju predvajali v 4. sezoni (ce bi do nje prisli). Na zalost nima nobene povezave s finalno epizodo :/

klemenSLO ::

FTad je izjavil:

Izi je izjavil:

Pravzaprav ta dva dela nista nic zakljucila. Obe epizodi sta bili filler epizodi, ki bi ju predvajali v 4. sezoni (ce bi do nje prisli). Na zalost nima nobene povezave s finalno epizodo :/

Ja škoda luciferja, men je bla to ena zlo simpatična serija :).
Predvsem pa Chloie :) :
 Chloie

Chloie

Tele zadnja 2 dela sta pa brez veze in bi ju lahko z lahkoto spustiš.
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Zgodovina sprememb…

KAVINSKY ::

Kakšen je sploh razlog ukinitve Luciferja? Ocene je imel dobre, simpatično spisano, dobro izbrani igralci...

scipascapa ::

Važno, da je Supernatural 15-16 že?

PunkDude ::

The network's deal with the NFL for Thursday Night Football will take over more than 30 hours of space on an already packed schedule on the network.
In addition, US broadcasters seem to be making a noticeable shift to shows that appeal to middle America.

Sem pa vesel za Supernatural. Lucifer sem nehal gledati po treh delih.

klemenSLO je izjavil:

FTad je izjavil:

Ja, res nimata nobene povezave s cliffhanger zaključkom, ampak sta vseeno za pogledal.
Sploh 26. del, ko Bog spremeni eno malenkost in nastane Metuljev efekt, ki popolnoma spremeni celotno zgodbo. Nastane Reset vsega skupaj in to lahko vzamemo kot nek zaključek. Vse kar smo gledali skozi 3 sezone se sploh ni zgodilo :D

leiito ::

Ni glih najnovejša, je pa po mnenju mnogih najboljša serija vseh časov, celo pred The Wire ali Breaking Bad. Na netu je remastered DVD z bonus sekcijami:

I, Claudius
https://www.imdb.com/title/tt0074006/?r...

75% bralcev Telegrapha je glasovalo, da je I, Claudius boljša serija kot Game of Thrones.
https://www.telegraph.co.uk/culture/tva...

HBO dela rimejk.

yoco ::

Izi je izjavil:

klemenSLO je izjavil:

FTad je izjavil:

Ja, res nimata nobene povezave s cliffhanger zaključkom, ampak sta vseeno za pogledal.
Sploh 26. del, ko Bog spremeni eno malenkost in nastane Metuljev efekt, ki popolnoma spremeni celotno zgodbo. Nastane Reset vsega skupaj in to lahko vzamemo kot nek zaključek. Vse kar smo gledali skozi 3 sezone se sploh ni zgodilo :D

wow, Izi, tenx za spoiler!:|

Dami ::

yoco je izjavil:

Izi je izjavil:

klemenSLO je izjavil:

FTad je izjavil:

wow, Izi, tenx za spoiler!:|

Serije je konc, tud če ti je povedal spoiler za ta fail od teh dveh epizod, se nekak ne moreš sekirat. Pomoje so pr foxu ko so vidli kaj bo v 4. sezoni (preview teh dveh epizod) enostavno skenslal vse skup in nam dal zej še njihov razlog. Čeprav mi je serija zelo všeč, je ratalo nevzdržno :)
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

yoco ::

Ni važno, če je serije konec. Zdaj, ko sem to prebral ne bom imel isti filing, ni več "elementa presenečenja"!

Konlov ::

Ubiti Evo, The Terror

Cruz ::

Ma 3 sezone so čisto dovolj za serijo kot je Lucifer po mojem mnenju. Enako velja za ogromno drugih.

I, Claudius moram pogledati, je še nisem. Časovno obdobje je zanimivo. :) Game of Thrones pa pomojem mnenju ni med Top 10 najboljših serij, na moji listi se niti med Top 25 ne bi znašel.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Konlov je izjavil:

Ubiti Evo, The Terror

Hvala za izcrpen komentar.

Cruz je izjavil:

Ma 3 sezone so čisto dovolj za serijo kot je Lucifer po mojem mnenju. Enako velja za ogromno drugih.

I, Claudius moram pogledati, je še nisem. Časovno obdobje je zanimivo. :) Game of Thrones pa pomojem mnenju ni med Top 10 najboljših serij, na moji listi se niti med Top 25 ne bi znašel.

po cem pa vi ocenjujete serijo?

po zgodbi
po igri
po muziki
po dialogih
scenografiji
kostumografiji
zanru
tematiki
moralnem nauku
tempu
?

kaj od tega je pri GOT recimo tolko zanic, da ni med top 25?

buttcrack ::

ker je hype in ne grejo s čredo

Magic1 ::

Ker je okus subjektiven in je tudi najboljša stvar na svetu nekomu zanič.
Magic
««
196 / 314
»»