» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
67 / 316
»»

oo7 ::

Gregor P je izjavil:

Počakaj, to so risanke za otroke?

Tudi odrasli lahko gledajo posebej če so ljubitelji Star Wars:)

Gregor P ::

Mislil sem, če je narejena tudi za odrasle (torej tako za splošno publiko, ali bolj za otroke)? Nikakor nisem hotel reči, da je kaj narobe, če nekdo gleda risanke (ne glede na starost):)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Najbolje, da si posnameš kak del in pogledaš pa boš videl ali ti bo všeč ali ne.

Ali pa preberi tole če bo kaj pomagalo:)

http://www.hollywood.com/news/tv/550039...

Če bo kdo od odraslih gledal potem bi moral dobiti necenzurirano verzijo drugače takih stvari najbrž ni notri:P

Gregor P ::

Drži, očitno si bo treba res priskrbeti necenzurirano različico:D Hvala za namig:)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Jst ::

Moderatorji, bi mi zbrisali zgornji post, ker sem ga premaknil v "The Walking Dead" temo?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

bluefish ::

The Blacklist sem se uradno naveličal. Še ena v množici serij s primerom tedna, a hkrati brez močne osrednje zgodbe.

rh^ ::

True Detective http://www.imdb.com/title/tt2356777/?re... je trenutno najbolj vroča zadeva vzunaj. Če še niste začeli gledat, vam jo priporočam!

Outcast ::

Naslednji teden štarta druga sezona Bates Motel-a:D

LapD ::

A True Detective kaj pridobi na tempu, ker sem se komaj zvlekel čez pilota? Nekaj podobnega kot Black Sails ... prevelika pričakovanja očitno. Še dobro da me House of Cards ni razočaral, drugače bi že obupal :D
web&motion designer

bzzero ::

LapD je izjavil:

A True Detective kaj pridobi na tempu, ker sem se komaj zvlekel čez pilota? Nekaj podobnega kot Black Sails ... prevelika pričakovanja očitno. Še dobro da me House of Cards ni razočaral, drugače bi že obupal :D

Z vsakim delom pridobi več. Sicer pa stvar okusa. Enim je bil še zadnji del prepočasen :8)

Aprila pride nova serija Fargo.
http://www.imdb.com/title/tt2802850/

Producenta sta brata Cohen znana po filmih No Country for Old Men, The Big Lebowski, True Grit in Fargo , ki sta ga posnela leta 1996 in dobila 2 oskarja oba skupaj imata pa že 8 oskarjev vsak po štiri>:D

Film Fargo
http://www.imdb.com/title/tt0116282/?re...

Film Fargo trailer

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Pa v seriji bo tudi nekaj znanih obrazov kot je Dr Watson iz serije Sherlock ali Saul Goodman iz serije Breaking Bad pa igralec Billy bob Thorton.

Danes štartata The Red Road in Vikings!:D
Black Sails mi še naprej deluje zelo posiljeno in težko, nezanimivo, že drugič zaspal med 4.delom...še najbolj zanimiva stvar je bila, ko so vlačili ladjo na obalo.

galimim ::

Učerej se je začela nova sezona The Americans, če kdo spremlja.
Born To Bleed, Fighting To Succeed, Built To Endure What This World Throws At Me

Če kdo gleda serijo Strike Back bo moral na zadnjo sezono še malo počakati, ker naj bi se glavni igralec Sullivan Stapleton resno poškodoval8-O

According to US media reports Stapleton, who was in Thailand filming his US television series Strike Back, was seriously injured while exploring Bangkok in his free time.

http://www.smh.com.au/entertainment/tv-...

Phantomeye ::

Lion29 je izjavil:

ha? se salis? zakaj bi mogla biti serijska?
najbolj uspesne serije zadnjih let kot so breaking bad, lost, prison break, weeds, game of thrones, true blood, vampiee diaries, the walking dead, etc... vse dokazujejo da je serializacija bedna.. prej slabse kot dobro

Em, uspešne serije, ki si jih naštel SO serializirane. Tako, da drugič raje preveri definicijo, lol.

Izobrazi se.

http://seriable.com/serialized-televisi...

Ti si zamešal s pojmom epizodičnost, kjer je vsaka epizoda ločen narativ.

Zgodovina sprememb…

Lion29 ::

pa iz kje vleces ti te izraze? iz riti?

pri nas poznamo nadaljevanke in nanizanke...epizodninost ne obstaja...
tako nadaljevanka (serija) kot nanizanka imajo epizode (dele)

omenjal si CSI, zato sem sklepal, da mislis na nanizankoo... kjer je vsaka epizoda zgodba zase, skoraj neodvisna od prejsnjih

tako kot House ali Stargate recimo ima tudi CSI neko rdeco nit.. ampak ne zamudis nic bistvenega, ce izpustis par epizod

zato sem sklepal, da mislis nanizanke in ne nadaljevanke.
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Phantomeye ::

Lion29 je izjavil:

pa iz kje vleces ti te izraze? iz riti?

pri nas poznamo nadaljevanke in nanizanke...epizodninost ne obstaja...
tako nadaljevanka (serija) kot nanizanka imajo epizode (dele)

omenjal si CSI, zato sem sklepal, da mislis na nanizankoo... kjer je vsaka epizoda zgodba zase, skoraj neodvisna od prejsnjih

tako kot House ali Stargate recimo ima tudi CSI neko rdeco nit.. ampak ne zamudis nic bistvenega, ce izpustis par epizod

zato sem sklepal, da mislis nanizanke in ne nadaljevanke.

Glede na to, da sem ti dal povezavo do definicije, kako točno sem potem to potegnil iz riti?

V zborniku Sodobna TV serija in serialnost, uporabljajo izraz serija (nanizanka) in serial (nadaljevanka).

Sicer pa ja, veliko serij je hibridov.

CSI sem primejal z Almost human na čisto drugem nivoju.

Zgodovina sprememb…

ramiz?! ::

Uuu, pri Arrowu pa sta se iz oči v oči srečala Oliver pa Slade ... del ni bil drugače nič posebnega ...
Never regret anything, there's always a reason things happen.

GamerBoy ::

In kaj je fora teh semispojlerjev ? Tisti ki so to gledali so verjetno opazili in tisti, ki še nismo pa verjetno tudi bomo, razen če mi ponoči maček oči ven spraska, potem si me rešil...
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GamerBoy ()

ramiz?! je izjavil:

Uuu, pri Arrowu pa sta se iz oči v oči srečala Oliver pa Slade ... del ni bil drugače nič posebnega ...

ha? kje? razen ce sem kaj spregledal....

mi je pa blo smesno... takoj, cisto prvi kader ko so pokazali samo polovico ust sem takoj vedel, da je tisto Knepper... car

Za tiste, ki spremljate The Americans oz. za tiste ki jo ne (tudi jaz sem med njimi):D
http://www.playboy.si/branje/zabava/vro...

cortez ::

True detective - Six minute single take

Za ta single take so porabil dan in pol. Uspel jim je v šestem poskusu.

Je kdo pogledal The Red Road?
Začetek je kar obetaven...

new Flash

Woooo hooo

Scandal, Parenthood in Vikings back

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

FireBurn ::

Lion29 je izjavil:

ramiz?! je izjavil:

ha? kje? razen ce sem kaj spregledal....

mi je pa blo smesno... takoj, cisto prvi kader ko so pokazali samo polovico ust sem takoj vedel, da je tisto Knepper... car

Čisto na koncu ko pride Oliver k Moiri ima ta ravno sestanek (ugibaj s kom) :)

Wooo hooo

Suits: T-3
The Good Wife: T-6
Game of Thrones: T-34

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

FireBurn je izjavil:

Čisto na koncu ko pride Oliver k Moiri ima ta ravno sestanek (ugibaj s kom) :)

ne vem kako mi je uspelo spregledat zadnje 3 minute :D lol
sem moral prav pobrat dol se enkrat in pogledat :D

thanks

PrimozR ::

Lion29 je izjavil:

Wooo hooo

Suits: T-3
The Good Wife: T-6
Game of Thrones: T-34

Wait... 3 DNI?!?! O_O \o/

yep. 3 dni.. ali 4 pri nas ;)

adam1900 ::

vbistvu je 4 dni, 5 dni pri nas.
http://www.imdb.com/title/tt1632701/epi...

adam1900 je izjavil:

vbistvu je 4 dni, 5 dni pri nas.
http://www.imdb.com/title/tt1632701/epi...

true

arrow teaser

ARROW TEASER

My name is Slade Wilson ...

wooo hoooo

norman is back

Zgodovina sprememb…

jest10 ::

BorutK-73 je izjavil:

cebelar123 je izjavil:

Začel sem gledati Hell on Wheels, ker v tem trenutku sem online s tistimi serijami, ki jih gledam že par sezon. Ta nove Revolution,Person of Interest,Under the dome.... pa sem vse obupal.
Ampak po treh delih Hell on Wheels moram priznati zelo vredi serija upam, da se bo tako nadaljevala.

Če si ravno začel z prvo sezono potem ti ne bo žal.

Meni je pa že žal, ker v 3. sezoni kar fejst zabluzijo

Pogledal prvi del (ki je bil kar dober) druge sezone Bates Motela; očitno bo več povdarka na odnosu Normana in Bradley.

martincek1 ::

Tole bo spet mal bedno vprašanje (ki jih je v tej temi verjetno ogromno), ampak vseeno :D

Katero serijo bi mi priporočili, do sedaj sem gledal naslednje: (po všečnosti od prve do zadnje)

1. BB
2. Dexter
3. GOT
4. The Bridge
5. The Killing

Všeč so mi predvsem kompleksne drame, polne dogajanja.

garamond ::

martincek1 je izjavil:

Tole bo spet mal bedno vprašanje (ki jih je v tej temi verjetno ogromno), ampak vseeno :D

Katero serijo bi mi priporočili, do sedaj sem gledal naslednje: (po všečnosti od prve do zadnje)

1. BB
2. Dexter
3. GOT
4. The Bridge
5. The Killing

Do zdaj si gledal najbolj znane (bolj kriminalne) serije, z izjemo zadnjih dveh. Poglej trailerje za Luther, ki je Britanska kriminalna serija in drama.

Načeloma bi predlagal The Wire, ampak bi mogoče šla prepočasi, čeprav je visoko ocenjena. Nova serija, ki postaja čedalje bolj priljubljena je True Detective. Vsekakor je kompleksna z veliko podrobnostmi, ne odvija pa se tako zelo zelo hitro. Ker ima nekoliko redko usmerjen pogled na svet je nekaterim zelo všeč, nekateri pa sploh ne.

The Fall je zelo podobna 4. in 5. seriji iz seznama.

Person of Interest je ena izmed mojih najljubših serij in jo omenjam samo zaradi tega. Je polna akcije, ni pa tako kompleksna, ker se zgodba čez celo sezono (sploh prvo) odvija bolj počasi.

Gotovo ti bo še kdo podal kakšne predloge, ker so tukaj v tej temi ljudje, ki o serijah vedo vse :)

PS: GOT se spet začne čez slab mesec.

negot ::

popravljeni linki, lp :)

Zgodovina sprememb…

martincek1 je izjavil:

1. BB
2. Dexter
3. GOT
4. The Bridge
5. The Killing

1. True Detective
2. Hannibal
3. The Following
4. House of cards
5. Arrow
6. The blacklist
7. Vikings
8. Justified
9. Sons of anarchy,
uživaj, lp :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: negot ()

cisto si mi zafloodal browser

Okapi ::

Ja, ti youtube linki samo zgago delajo.

ne bom več, to so nadaljevanke, ki se mi osebno dopadejo in jih spremljam, lp :)

IL_DIAVOLO ::

Lion29 je izjavil:

cisto si mi zafloodal browser

Pol pa malo obišči temo "Trenutno poslušam"...pol boš videl, kaj pomeni da ti browser freezne 8-)

Zadnji del Arrow je pa odličen men osebno najboljši do zdaj8-)
Na otoku polno akcije v Queenovi hiši pa napeto, do konca:)

SPOILER

Slade Wilson na obisku pri Queenovih8-) Oliver je bil videti kot bi videl hudiča.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()
««
67 / 316
»»