Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi

Okapi ::
Eh, če zate niso "kič in osladnost" ta kavbojska streljanja, kjer 1 dober brez problemov postreli 10 slabih, po 3 naenkrat, če je treba (kot bi gledal partizanski film
), potem ne vem, kaj je kič in osladnost.

brett ::
Eh, če zate niso "kič in osladnost" ta kavbojska streljanja, kjer 1 dober brez problemov postreli 10 slabih, po 3 naenkrat, če je treba (kot bi gledal partizanski film), potem ne vem, kaj je kič in osladnost.
Sem v prvem odstavku napisal, da če ne moti klišejskost starih časov... Ni pa to kič in osladnost.

Tisto da tri poči je čisto realno, glede na puško in strelivo. Sem šel prav malo pooguglat in YT. To orožje dandanes stane ohoho $$, ker je redko in iskano; naboji pa prav za slone narejeni. Z njim bi tudi več kot 3 osebe naenkrat pospravil.
To, da jih v sobi toliko pospravi: nikoli ni bila finta v tem kdo prej sproži, temveč mirni živci in mirna roka. In on kot izkušen lovec in veteran Velike vojne ... ni ravno ZF. Bolj za lase mi je bilo privlečeno npr. kako dolgo so obleganci zdržali tekom dneva ali pa boj na peronu.

matobeli ::
Seveda bi pospravil, in to še pred zajtrkom! 
Sem gledal vse tri, 1883 dobra, ostali dve pa bolj na nivoju imenitnejše hitre prehrane.
Ko mi zapaše gledat kavboje se raje obrnem direktno na klasiko, predvsem Wayna in Eastwooda, recimo Rawhide je taka prijetna serija ker 1.5h gledat Wayna je včas mal preveč.

Sem gledal vse tri, 1883 dobra, ostali dve pa bolj na nivoju imenitnejše hitre prehrane.
Ko mi zapaše gledat kavboje se raje obrnem direktno na klasiko, predvsem Wayna in Eastwooda, recimo Rawhide je taka prijetna serija ker 1.5h gledat Wayna je včas mal preveč.

Caracas ::
ne rabiš tako staro, western serije vse boljše od teh klišejsko osladnih Sheridanovih (ok, 1883 je ok, ostalo pa...): Deadwood, Longmire, Justified...

matobeli ::
Sej tudi ostalo pogledam ko pride na radar, ampak nobena ni ostala v stalni knjižnici 
Stare kavbojke imajo nek svoj čar, bizarna preprostost 60ih let z nekaj dobrimi igralci, pomirjujoče slabi zvočni posnetki in vse kar paše zraven.

Stare kavbojke imajo nek svoj čar, bizarna preprostost 60ih let z nekaj dobrimi igralci, pomirjujoče slabi zvočni posnetki in vse kar paše zraven.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matobeli ()

Okapi ::
ne rabiš tako staro, western serije vse boljše od teh klišejsko osladnih Sheridanovih (ok, 1883 je ok, ostalo pa...): Deadwood, Longmire, Justified...
Od aktualnih mi je Dark Winds zelo všeč.
Dark Winds @ Wikipedia