Forum » Programska oprema » TISKANJE
TISKANJE
tiza ::
Zdravo,
potrebovala bi kakšen nasvet ali namig, kako natisniti "pregradne lističe" (225x100).
Nastavila sem dimnezijo paprirja, ročno, kuverte,.... vendar mi tiskalnik (HP Laser Jet P2055d) noče zaznati ozroma kaže napako?!?!
lp ;)
potrebovala bi kakšen nasvet ali namig, kako natisniti "pregradne lističe" (225x100).
Nastavila sem dimnezijo paprirja, ročno, kuverte,.... vendar mi tiskalnik (HP Laser Jet P2055d) noče zaznati ozroma kaže napako?!?!
lp ;)
harvey ::
Kakšno napako kaže, je to prevelika skrivnost?
Po navadi so sledeče banalnosti:
- Orientacija - štima (portrait, landscape, poskusila obe varianti)
- Debelina pregradnega lističa ustrezna
- Dovolj globoko vstavljen papir
Po navadi so sledeče banalnosti:
- Orientacija - štima (portrait, landscape, poskusila obe varianti)
- Debelina pregradnega lističa ustrezna
- Dovolj globoko vstavljen papir
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
tiza ::
HIHI ne, ni skrivnost.
hvala vseeno za nammig....moja napaka je bila, ker ga nisem vstavila dovolj globoko in v pravi predalček....kartonček mislim, da ne bo pomote ;9
lep dan ;)
hvala vseeno za nammig....moja napaka je bila, ker ga nisem vstavila dovolj globoko in v pravi predalček....kartonček mislim, da ne bo pomote ;9
lep dan ;)
harvey ::
tiza, samo da se je razrešilo, kot vidiš so navadno po sredi najbolj banalne zadeve.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fizika 9. razredOddelek: Loža | 4006 (3526) | Smurf |
» | Zakaj so morda geotermalne elektrarne prava stvar?Oddelek: Znanost in tehnologija | 3551 (2723) | SplitCookie |
» | Local Area Connection povezava ni omejena ali prekinjenaOddelek: Omrežja in internet | 1356 (1149) | Blazzz |
» | Prosim za prevod v knjižno angleščino. Hvala.Oddelek: Loža | 993 (839) | Ziga Dolhar |
» | pritrditev polic na nenosilno stenoOddelek: Loža | 3983 (3828) | madmitch |