Novice » Operacijski sistemi » Mac OS X 10.6.6 prinesel Mac App Store
lurker ::
Gandalfar ::
Tnx, to je pol delval tud zame. Sam res annoying, logout, klik na free pa potem nov account.
Gandalfar ::
Ker Apple store nima dobrega refund policya in lahko s parimi kliki hitro kupis za 50EUR aplikacijo kar ni vec trivialna vsota. Poleg tega raje dam denar neposredno razvijalcem mimo App Stora, ker vem da bom imel boljsi service.
Beat-O ::
MTm2H37rqt7B je izjavil:
Odlicna zadeva, tudi za Win bi bilo nekaj takega fino imet.
http://allmyapps.com/
Ni čisto enaka zadeva, ampak dovolj blizu. Je pa bojda Microsoft napovedal da bodo šli tudi sami v to smer z Win 8.
http://www.toshl.com/
lurker ::
V Mac App Store-u moram jaz vedno vpisat geslo (ne vem pa ali je to feature Mac App Store-a ali pa tega, da sem si disablal on-click-buy v iTunes na tem accountu).
V iTunes sem pa res že po nesreči poklikal za 20 EUR Lonely Planetov (ko jih je bilo dosti zastonj, ne pa vsi) in sem Apple-u razložil kaj se mi je zgodilo in so mi vrnili denar (vkloplen sem imel one-click-buy).
V iTunes sem pa res že po nesreči poklikal za 20 EUR Lonely Planetov (ko jih je bilo dosti zastonj, ne pa vsi) in sem Apple-u razložil kaj se mi je zgodilo in so mi vrnili denar (vkloplen sem imel one-click-buy).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lurker ()
narodno ::
Samo opazujte, kako hitro bo Apple spremenil "zakone" trgovine. Trenutno še ne omogoča prenos trial/demo aplikacij, pa vendar, le vprašanje časa je, kdaj bodo morali zaradi pritiska uporabnikov to opcijo dodati.
Si prepričan?
Veliko je lite verzij, ki jih lahko testiraš preden kupiš celotno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mac OS X 10.8 Mountain Lion nared, izid še ta mesecOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7731 (6262) | kpkp |
» | Apple pokazal predogled OS X 10.8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 18173 (15642) | Jst |
» | Izšel Mac OS X 10.7 LionOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11981 (9423) | gslo |
» | Mac App Store že uspešno napadenOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4638 (3464) | njok |