Forum » Pomoč in nasveti » "sekundarno" namizje
"sekundarno" namizje
Tilk ::
ja,vem naslov je mau čudn, sam me useen zanima, če bi lahko naredu,da bi se fajli k se povlečejo dol na namizje shranjeval na d: particijo. Na c: imam windows, sestra pa use živo vleče na namizje,ker ji je pač lažji..
In ne bližnjica na namizju z njenim imenom do mape na d: ne reši nč.
Pa dejte mi prosim še povedat kje naštimam, da se mi okna(mape) odpirajo VEDNO v maksimi. načinu. To pa obolevam,k se mi vedno un mejhn oknčk odpre..
In ne bližnjica na namizju z njenim imenom do mape na d: ne reši nč.
Pa dejte mi prosim še povedat kje naštimam, da se mi okna(mape) odpirajo VEDNO v maksimi. načinu. To pa obolevam,k se mi vedno un mejhn oknčk odpre..
Tilk
bluefish ::
Na win 7 je to enostavno. Greš do mape uporabniškega računa > desni klik na mapo Desktop > določiš novo lokacijo. Na XP je zadeva najbrž podobna.
Duhec ::
@Tilk, če to misliš za Explorer (Raziskovalec) potem desni klik, lastnosti in pod "Zaženi" izberi "Maksimirano".
bluefish ::
Glede tega pomaga, če okno prvič odpreš maksimirano, ga takoj zapreš; naslednjič bi se moralo odpreti maksimirano. Enaka finta je s poljubnimi dimenzijami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox je zabit kot noč (ali pa sem jaz) :-)Oddelek: Omrežja in internet | 1550 (1137) | xabre |
» | File sharing v XPOddelek: Programska oprema | 2143 (1827) | krho |
» | Geslo za dostop do internetaOddelek: Omrežja in internet | 2078 (1879) | CaqKa |
» | Koš !! kaj hudiča se je zgodiloOddelek: Operacijski sistemi | 1054 (886) | CaqKa |
» | Presnete fore XP- jev!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1536 (1170) | tx-z |