Forum » Pomoč in nasveti » kje nastavit jezik windowsov
kje nastavit jezik windowsov
ann ::
imam problem, ker so se mi windowsi kar sami nastavli v ang jezik. Prej je bilo nastavljeno na slo?
kako je to možno in kako nastavim nazaj na slo jezik?
hvala!
kako je to možno in kako nastavim nazaj na slo jezik?
hvala!
DeeCoy ::
Start>Nadzorna plošča>Področne in jezikovne možnosti>Tuki nastavi vse v slovenščino, tudi pod zavihkom jeziki>Podrobnosti
čudno, če pa sem še danes imel slo jezik, potem pa sem ponovno zagnal rač. in kar angleški jezik?? wtf?
prosim še kakšno pomoč
prosim še kakšno pomoč
DeeCoy ::
jao, ko majo to xpji smotan naret.. Ko si dau use na slovenski, si restartu comp pol? Na w7 je čist lahk spreminjat :DD
lej, odkar imam rač. je bil nastavljen slo jezik. Sedaj sem pa samo ugasnil in prižgal rač, pa kar ang?
hmmmm
hmmmm
ender ::
Za jezik nastavljat na XPjih moraš imet nameščen jezikovni paket, potem se ti pojavi možnost na zavihku Jezik (Language) v Področnih in jezikovnih možnostih:
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
hvala obema za pomoč...ampak saj sem povedal, da sem zdej 2 leti imel slovenski paket, nalagal programe in je bilo vse ok.
Danes pa sem res neki naložil in po tem se je spremenilo v ang.
Sem preveril pod nadzorno ploščo itd. pa je vse na slovenskem jeziku.
Parkrat sem tudi resestiral rač in je vseeno v ang.
Se da to kje v Biosu nastavit mogoče'
?
lp
Danes pa sem res neki naložil in po tem se je spremenilo v ang.
Sem preveril pod nadzorno ploščo itd. pa je vse na slovenskem jeziku.
Parkrat sem tudi resestiral rač in je vseeno v ang.
Se da to kje v Biosu nastavit mogoče'
?
lp
ender ::
BIOS nima veze z jezikom Windowsov. Poizkusi nastaviti jezik na angleščino (samo jezik - tisto, kar sem dal na screenshot), znova zagnati Windows, in potem prestavit nazaj na slovenščino (pa obakrat potrdi polje, da se te nastavitve uporabijo tudi za privzeti račun - to imaš na zadnjem zavihku).
There are only two hard things in Computer Science:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ENG tipkovnica, Slo tipkovnicaOddelek: Operacijski sistemi | 1411 (1130) | nikanagode |
» | problem-slovenska tipkovnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1052 (981) | `ripper` |
» | Tipkovnica sama od sebe spreminja jezik pisaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1063 (998) | M-XXXX |
» | XP SP1Oddelek: Operacijski sistemi | 1053 (873) | Tomay |
» | Outlook Express v XPjih ni več slovenski ?Oddelek: Programska oprema | 1827 (1659) | kinimod5 |