Forum » Pomoč in nasveti » Laptop ne polni
Laptop ne polni
luvex86 ::
Pozdravljeni, imam dva vprašanja prvo je glede mojega problema. Imam laptop Toshiba Satelite P300D 13J in laptopa mi ne polni, ampak sem ugotovil da napajalnik dvakrat do trikrat ven vzamem kabel in zopet dela ampak samo ko je laptop izklopljen in zaprt, ter tudi ikona na laptopu za napajanje utripa logično tudi zaslon, ker dobi napajanje ter ne-prikinja. Kaj bi to lahko bilo? Drugo vprašanje itak bom mogu peljat laptop na servis v Trzin Asbis, sem se odloču da razšerim RAM sedaj imam 4GB potem bi razšeril na 8GB. Bi se dosti poznalo glede hitrosti, in kakšna je cena za 4GB boljšega RAM-a za moj prenosnik?
Hvala za info.
lp!
Hvala za info.
lp!
boogie_xlr ::
Čist možno, da je napajalnik fuč in ne da dovolj velike napetosti/moči.
Pri ramih se pa prehod iz 4GB na 8GB ne pozna kaj dosti pri hitrosti. Za domačo rabo imaš 4GB prec zadosti.
Pri ramih se pa prehod iz 4GB na 8GB ne pozna kaj dosti pri hitrosti. Za domačo rabo imaš 4GB prec zadosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri RAM-iOddelek: Strojna oprema | 4384 (1643) | Han |
» | Prenosnik za na FRI (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 22822 (12009) | galu |
» | Macbook Air in nekaj uprašanj o IOS (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15708 (8283) | Red_Mamba |
» | Najcenejši PC za osnovne stvari (2015) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19769 (16710) | boset |
» | Prenosnik za študenta strojništvaOddelek: Kaj kupiti | 2908 (2111) | as25 |