» »

Plešavost, Minoxidil, presajanje las itd.

Plešavost, Minoxidil, presajanje las itd.

««
2 / 34
»»

krnekdo2 ::

Evo, prejel sem Regaine for MEN Extra Strength 5%. Ravnokar sem ga namazal na sprednji del glave (imam plešo 3. stopnje
). Upam, da bo pomagalo, čeprav me namazan del že lep čas malo peče in kar precej srbi ;(( Sicer pa v navodilih piše, da se Regaine ne sme uporabljati, če imaš glavo pobrito, jaz sem postrižen na 1mm. Saj "kratka frizura" ne predstavlja kak problem, ne?

krnekdo2 ::

Bom v tej temi kar mal nadaljeval svoje poročanje z uporabo. Mogoče bo komu kasneje koristilo.

Danes zjutraj sem si losjon ponovno nanesel na glavo. Po 1h (možno, da tudi prej, ker nisem bil pozoren) pa se je na vsem nanešenem delu pojavila flekasta rdečica (okrog vsakega lasu in po "plešastem" delu - izjemno vidno, groooooozno moteče), kot da bi bil opečen;((. Zagrabla me je totalna panika in sem moral odpovedati določene obveznosti, ker tak pa res nisem bil za v javnost, katastrofa!!;(( Po ene 2.5 ure se je stanje normaliziralo tko da je sedaj vse ok. Mogoče kdo ve zakaj je do tega prišlo? Mogoče zaradi alkohola? Čeprav dvomim, ker ko sem uporabljal aminoxil kapsule (tudi alkohol) ni bilo nobenih težav. Bom v bodoče malo zmanjšal dozo (ne več 1ml) pa bolj pazljivo in na manjši dela nanašal. Drgač bom pa probal še Regaine peno, da vidim, če tam ne bo takšne reakcije. Uf, sm kr mal razočaran in po svoje vesel, da je rdečica izginila, ker sm se res ustrašil ;((

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: krnekdo2 ()

bluefish ::

Rdečice se najbrž lahko nadejaš pri vsakem nanosu.

karafeka ::

Tako čist mimogrede, a ne tudi proso pomaga za rast las?

Avenger ::

krnekdo: poznam precej folka, ki je izgubil toliko las, da ne morejo met več dolge frizure - se pač postrižejo čisto na kratko in JE ZADEVA ZAKLJUČENA. Potem tega noben (in nobena) več ne gleda tako kot si predstavljaš, nič las na glavi je samo ena od vizualnih lastnosti, tako kot barva oči. Meni osebno pa nikakor ni vizualno sprejemljivo, da ima nekdo, ki se ga loteva splošna plešavost po zgornjem delu glave, še vedno 5 cm dolge in redke lase in skoznje dobesedno vidiš kožo. Pobriješ se, si urediš stil mogoče tko da nosiš očala s klasičnimi črnimi okvirji ali kaj podobnega. Na tvojem mestu se NE bi ukvarjal s preparati, to te bo preokupiralo in potegnilo v preveliko ukvarjanje s samim seboj, samozavest ti bo padla tudi če bodo lasje dejansko rasli. Pobrij pa jebesh vse skup, ukvarjaj se s čim pametnejšim, z babami naprimer. :))
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

krnekdo2 ::

Pobrit sem tako ali tako na 1mm samo me pleša kljub temu moti. Saj čez čas se bom moral verjetno res sprijazniti vendar ne bom pa stal križem rok in bom poskusil pač vse možne opcije, da proces čim bolj upočasnim, če ga že preprečiti ne morem.

Da poročam, kako napredujem. Kot sem že omenil sem imel na začetku rdeče fleke na namazanem delu. Na srečo jih nimam več (zgleda, da se je koža navadila na svojo dozo minoxidila, hvala bogu). So se mi pa na sprednjem delu, kjer nanašam Regaine lasje brez dvoma precej razredčili in dosti jih je tudi izpadlo tako da je pleša še bolj vidna (groza) :'(. Bom pa kljub temu s "terapijo" nadaljeval, ker rdečih flekov več nimam, začetno izpadanje las pa naj bi bil tudi pogost pojav tko da upam, da mi bodo nazaj zrastli & novi. Kaj drugega mi tudi ne preostane ob dejstvu, da postajam plešast. Imam pa že rezervni scenarij > najprej minoxidil > (če bo uspešen) grem še na tablete > če nič ne bo pomagalo grem na presaditev, če še to ne bo uspešno poskusim z lasnimi vložki... če tudi to ne bo ok, se bom moral pač s plešo sprijazniti :(

koyotee ::

prej te bo pobralo od vse te kemije in boš fasal še kako alergijo. In to tvoje sekiranje še pospešuje izpadanje.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

fosil ::

Vprašanje kaj si ti zares naročil oziroma dobil. Naročanje zdravil prek neta zna bit problematično, ker nikol ne veš kaj v resnici dobiš.
Torej ali gre za pravo zdravilo ali pa nek kitajski ponaredek v katerem je lahko karkoli.
Tako je!

blackbfm ::

Meni grejo lasje v k.. pa sem relativno mlad (pod 30). Poleg tega postajajo še sivi. Zaenkrat je stanje še kar znosno oz. se niti ne opazi če sem ful na kratko postrižen. Sicer mi ni všeč, ker najlepši so mi recimo srednje dolgi lasje. Aja pa volumen se je tudi bistveno zmanjšal vsaj za 50%, tako da imam res kar boge lase. Kakšnih 5 let nazaj so bili res močni, polni, lesketajoči zdaj pa postajajo krneki..Je pa res ultra hud udarec za samozavest ko se ta proces sproži. Nevem zakaj, pač počutiš se bistveno bolj starejšega kot si v resnici in si ti zdi da postajaš kot en "fotr" oz. "tastar". Potem pa še čekiraš skos folk, pa vidiš koga 2x starejšega, ki ima res lepe lase in te še to frustrira:P Ampak tu ni dosti za narest geni so geni in vse je določeno že ob rojstvu oz. še prej, zdravila pa so zanič - polna stransih učinkov in začasna. Tako da sem se odloču da namenim tist denar, ki bi jih zmetal za kvazi začasna zdravila raje za fitnes, plavanje, itd.. No pa saj to bi tako ali tako moral, mam pa zdaj sigurno več volje da oblikujem telo, kot pa bi imel sicer.

krnekdo2 ::

fosil je izjavil:

Vprašanje kaj si ti zares naročil oziroma dobil. Naročanje zdravil prek neta zna bit problematično, ker nikol ne veš kaj v resnici dobiš.
Torej ali gre za pravo zdravilo ali pa nek kitajski ponaredek v katerem je lahko karkoli.


Naročil sem iz ene britanske lekarne po moje original Regaine Extra Strength. Dvomim, da bi mi poslali kakšno kopijo. Me pa malo tolaži dejstvo, ker so za ta produkt review-i res dobri; prav tako ocene. Sem gledal na eni strani kjer je glasovalo 800+ uporabnikov in so ga ocenili z okoli 4/5. Kakšne zlo negativne komentarje je prav težko najti razen seveda tistih, ki se nanašajo na ceno...

ima pa produkt en minus, ki ga prej še nisem omenil. lasišče je še eno uro po nanosu precej mastno

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: krnekdo2 ()

Mare10 ::

Se strinjam s fosil da je treba pazit kaj naročaš preko neta: posebej različnih oglasnikov tipa e-bay in podobni.
Zato ker je gor zelo veliko ponaredkov, ki imajo čisto enako embalažo, nalepke in vse kot original. Razlika pa je samo v vsebini-sestavinah. Vsebine pa ti kot uporabnik ne moreš ocenjevati ;)

Logično je, če stane izdelek original pri proizvajalcu 29$, da ti ga ne more neki preprodajalec na internetu prodajati ceneje kot sam tisti ki izdelek proizvaja torej proizvajalec. Torej najverjetneje preprodaja dobro kopijo z lsabšimi sestavinami kot original.
Tisti plusi in minusi, pa so tako-tako(lahko si on sam daje plus z različnih profilov in njegovi kolegi itd.)

Zato pravim najbolje original, pa veš da je notri res tisto kar piše, pa dam 5eur več in mirno spim.

PS: Meni je pena minoxidil 5% velik pomagala in res deluje če jo uporabljaš redno. Pa original mora bit(za ponaredke nevem kak učinek imajo). Jaz in kolega si naročama original peno od proizvajalca, ampak vsaj vema kaj kupujema in nama zaenkrat dobro pomaga.
Če bo kdo naročal peno original, lahko tudi z nama naroči in se stroški poštnine, carine itd. porazdelijo in nas pride ceneje. Zaenkrat naju pride pena cca 24EUR.
lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mare10 ()

fosil ::

Točno to, če ima firma sedež v angliji in simpatično spletno stran, to še ni garancija, da je izdelek res original.
Tako je!

krnekdo2 ::

Ja upam, da je pravi. Saj kaj drugega mi tudi ne preostane. Sicer pa so lasje na sprednjem delu, kjer nanašam Regaine, skoraj v celoti izgubili pigmen in v večini izpadli (groza :'(). Koža se mi tudi malo lušči tako da kar se do sedaj tiče je moja izkušnja z Regaine zelo depresivna. Uporabljal ga bom še kakšen mesec in če ne bo bolje, ga bom zbrisal v smeti.

Je imel še kdo podobne izkušnje? Je pa res, da imam lase postrižene na kratko & Regaine nanašam na sprednji del tako da takoj opazim spremembe. Če bi imel zadaj plešo verjetno niti opazil ne bi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: krnekdo2 ()

gendale ::

Ironically, hair loss is a common side effect of minoxidil treatment.[12] Manufacturers note that minoxidil-induced hair loss is a common side effect and describe the process as 'shedding'. Although this phenomenon demonstrates that minoxidil is indeed affecting hair follicles, manufacturers offer no guarantee that the new hair loss will be replaced with hair growth.
The speculated reason for this "shedding" is the encouragement of hairs already in the telogen phase to shed early, before often beginning a fresh, healthier anagen phase[citation needed].

tomi66 ::

Jaz sem leta 2006, napisal web-knjigo "plesavost ozdravljena", potem sem se za 5 let umaknil zaradi interesa lobijev.
Zdaj je vegetarinstvo ze tako dalec, da bom nadaljeval, tudi bio-farmacija ti pove, da je boljsa kot konvencionalna.
Najbolje je, da takoj postanes presnojed, poglej si na netu, v kratkem pa bos lahko kupil mojo knjigo, ce nimas denarja ti jo bom podaril. Je pa sedaj ubcutno bolj sofisticirana, govori tudi o nesmrtnosti.
lp
www.hempaq.wordpress.com

imagodei ::

Ne glede na uspešnost zdravil proti plešavosti - po zadnjem postu lahko sklepamo, da antipsihotiki in ganja ne gredo najboljše skupaj.
- Hoc est qui sumus -

tomi66 ::

Umri potem, asshole!
Meni dela "period", si je pa tezko predstavljat.
lp
www.hempaq.wordpress.com

MiranLucan ::

@tomi66: mene zanima tvoja knjiga. Ali jo imaš v elektronski obliki? Bi jo lahko prebral?

Goody ::

tomi66 je izjavil:

Umri potem, asshole!
Meni dela "period", si je pa tezko predstavljat.
lp


Ja men tud, dokler ne umrem ali pa postanem plešast :) (pejt se zdravit, blodnje so nevarne zate in za okolico)

tomi66 ::

@Miran
No, vsaj nekdo.
Da, imam jo v elektronski obliki, dobis. Mi das email?
@cink44
Pa saj ti pravim, da sem si sam pozdravil vse zivo, in nazadnje se mi se zobje celijo, kjer mi izpade plomba.
lp
www.hempaq.wordpress.com

MiranLucan ::

@tomi66, ti posljem na ZS svoj email naslov. Sem že slišal precej pozitivnih stvari glede presnojedstva (ali kakorkoli se napiše) pa me zanima. Ali so ti lasje nazaj zrasli, ali se je samo izpadanje prenehalo?

tomi66 ::

S presnojedstvom ti preneha izpadanje, da ti pa lasje zrastejo nazaj, moras izgubiti deponirano materijo, ki je mrtva, iz mrtve hrane. Kalcki kot ziva hrana pa te zgradijo v zivomaterijo, prevodno in funkcionalno. Zakaj pa kalcki, pred SZ, ker ti vzkljijejo po tvojem genomu in kemiji, v tvojem ambientu, imajo okoli 30% proteinov, vse encime, hormone, vitamine in minerale in nic kar ne rabis. Posledicno se ti ne trosijo zleze za encime in hormone, zato jim pravijo brezplacna hrana, ki te ne stara.
lp
www.hempaq.wordpress.com

imagodei ::

Ja, sej una babura baje že tud nevemkoliko let živi od "prane". Way to go!
- Hoc est qui sumus -

tomi66 ::

Joj ste naporni, 2 dni sem tu pa vas imam "poven kufer".
Odvisniki, socialci, neproduktivnezi, sleep and dream boy.
lp
www.hempaq.wordpress.com

fosil ::

Ne bit takoj tok živčen.
Očitno glede tega tale hrana nič ne pomaga :)
Tako je!

krnekdo2 ::

fosil je izjavil:

Točno to, če ima firma sedež v angliji in simpatično spletno stran, to še ni garancija, da je izdelek res original.


Skoraj zagotovo so mi poslali original, ker je spletna lekarna tudi na uradni strani Regaine!

http://www.regaine.co.uk/where-to-buy

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: krnekdo2 ()

krnekdo2 ::

Kakorkol, po 12 dneh sem se odločil, da bom začasno prenehal z Regaine, ker je lasišče kjer nanašam Regaine postalo čisto suho, luskasto ali po domače rečeno z*ebano. Očitno tale alko precej poslabša zadeve. Poleg tega imam pa še zadnja dva dni glavobol in čist možn, da je to zarad minoxidila (recimo vsake toliko časa me močno zaboli v glavi - ne tako, da bi imel skos glavobol ampak s časovnimi presedki - recimo par sekund pa do par deset sekund je vmes dobro, zaboli in potem spet dobro itd.) Sem pa še naročil peno in bom videl (upam, da mi jo čim prej dostavijo), če bo kaj bolje. :(

Kakšni drugi predlogi, naj še kar nadaljujem?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: krnekdo2 ()

gendale ::

če ti minoxidil ne bo deloval/te bodo motili stranski učinki
ti ostaneta samo še dve možnosti
5ar zaviralci
ali se pa pač sprijazniš s plešo

Spajky ::

ja, Bold iz bjutiful ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

dejanslo ::

gendale je izjavil:

...
5ar zaviralci
..

Wiki o neželenih učinkih:

Common ADRs include impotence, decreased libido, and decreased ejaculate volume. Rare ADRs include breast tenderness and enlargement, and allergic reaction.[1]
There`s More Than One Way To Do It

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dejanslo ()

krnekdo2 ::

Kaj pa tale zadeva - http://www.lekarnar.com/izdelki/fitoval... ? Je že kdo probal?

Naj bi bila 5ar zaviralec in se nanaša lokalno tko da verjetno ne pride ravno v krvni obtok in ne povzroča takšne škode kot kakšne tablete? Sicer pa če je pri 5ar zaviralcih pogost stranski učinek zmanjšanj libido itd. potem to vsekakor lahko pričakujem glede na to da imam (sem imel) pri minoxidilu vse pogoste stranske učinke (rdečica, malo srbenja & luskavost);((

Drugače sem pa po dnevu in pol abstinence ponovno začel z Regaine. Sem si lasišče precej hitro normaliziral z Aloe Vera Esi gel (Vitamin E & Tea Tree Oil). Zdaj ga bom redno nanašal na glavo kakšno uro po nanosu minoxidila in upam, da bo manj "luskavosti", drugače bom spet primoran prekiniti. ;(( Glavobol pa je tudi minil (upam, da ni bil posledica minoxidila).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: krnekdo2 ()

Malajlo ::

O hebenti mate enga dela s stvarjo, ki se ji ne izgoneš, pa če se na trepalnice mečeš... Geni naredijo svoje. Hormoni drugo. Mogoče pa lahko poskusiš s kontracepcijskimi tabletkami. Da ti testosteron zbije.
Na kocine ima očitno gravitacija velik vpliv. Z vrha glave se preselijo v ušesa pa nos, potem lezejo po hrbtu... ;)
Žensk ne odbija gola glava, ampak dodatni "slabšalni" atributi - pivski trebuh, špeh, ki visi čez pas... Če je manjko las na betici edina napaka, redko moti (s tako itak en boš dolgo). Je pa res, da te ne more za lase (po)vleči v določenih situacijah :P
Sploh pa - na žlahtnem kamnu mah ne raste.

Mare10 ::

krnekdo2 Tisto pr lekarnarju ni nič za moje pojme.
Srbečica in luskavost pri regainu je verjetno zato ker vsebuje tudi alkohol, ki nekako izsuši in draži kožo+ v tekočini se dlje suši na koži.
Po tekočini minixidil sem na zaćerku jaz tudi imel rdeče in srbeče na sprednjem delu glave. Tako da sem nehal kr dougo časa nazaj. Te pa razumem, kr vem zadeva je res moteča :/
Sedaj ko uporabljam original-minoxidil-peno(se ful hitro vpije) pa je vse super brez stranskih učinkov + dobri rezultati ;)

Si že dobil naročeno peno? Če hočes ti jaz kero svojo(jih mam par na zalogi za v naprej pošljem po pošti ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mare10 ()

krnekdo2 ::

Mare10, sem ti poslal ZS. S tekočino sem spet dobil luskavost (malo blažjo, ker uporabljam aloe vera gel ampak to ni to, lasišče je še vedno zje*ano), čeprav mislim, da je tudi pena na alkoholni osnovi ampak bom vseeno poskusil.

korošc ::

pa dej ne se hecat no .... zarad pleše si greš pa kopuješ šampone kreme ampule itd ...
a veš kaj js naredim ko mi že tudi veter lasi z glve piha pa sem star 23?

ostrižem se pa je vse fajn pa te ne peče glava in rit

krnekdo2 ::

Saj jaz sem postrižen na 1mm (se strižem na 1, 2 dneva) pa je pleša vseeno zelo opazna.

Sem malo brskal za raznoraznimi stvarmi in čist po naključu naletel na spodnji video. Mal zabava za nas pleškote:P

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: krnekdo2 ()

Spajky ::

He, jest sem pred leti videl eno reklamo na eni privat it.postaji za sprej, ki si ga našprical na plešo, pol pa z glavnikom malo počačkal tam in so iz tistih drobnih kapljic nastale nitke/lasje. Si lahko tudi skravžljane lase si napravil ... zdržalo je tudi nekaj pranj ...:)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Mare10 ::

Evo sem našel, nekaj OK za izpadanje las. Tu je na original pena proti izpadanju las - tukaj> izpadanje las, Dobil izdelek domov in ga preizkusil, vse je kkr je treba;)Pa še iz Slo, torej brez carin in visokih poštnin.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mare10 ()

finomehanik ::

http://www.zurnal24.si/svet/nasli-zdrav...
Mogoče pa bo to dostopno in učinkovito že v bližnji prihodnosti...

xyxyxyxy ::

@krnekdo2

1. noben šampon, ampule in podobne pizdarije, ki jih dobiš v štacunah NE pomagajo, lahko takoj odmisliš, škoda vsakega centa
2. regaine (prvenstveno je bilo zdravilo namenjeno za zdravljenje povečanega krvnega tlaka) v nekaterih primerih pomaga pri izpadanju, vendar prinese kup stranskih učinkov kot so draženje lasišča, srbenje, luščenje, rdečina ...
3. propecia deluje tako, da zmanjša produkcijo testosterona, ki slabo vpliva na lasne mešičke in posledično lasje izpadajo oz. se začnejo tanjšati, učinkovito je le pri dedni izgubi las; sicer se prekomerno izpadanje precej zmanjša, vendar ti novi lasje ne bodo zrasli, zraste ti samo puh, zaradi katerega potem lasišče deluje malce bolj gosto, imajo pa ti tableti spet en kup stranskih učinkov, od zmanjšanja libida, alergičnih reakcij, izpuščajev, srbenja, ginekomastije, bolečih mod, otekanjem ... treba je tudi vedeti, da se mora te tablete potem jemati celo življenje, takoj ko prenehaš z jemanjem, se izpadanje nadaljuje, temu ne uideš

Zaključek: pobrij se na nulo in pozabi na plešavost. Manj kot se boš obremenjeval, boljše bo.

gendale ::

idealno zdravilo bi bilo neke vrste selektiven modulator androgenega receptorja
v lasnih mešiščkih se veže a deluje zelo šibko sploh ne/, kjer pretirana aktivacija androgenega receptorja ni problematična pa deluje močno :)

nažalost še ne obstaja
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

krnekdo2 ::

Upam, da ga še pravi čas razvijejo :|

drugače pa je že skoraj mesec od mojega privega nanosa minoxidila in že uporablam peno - zjutraj, zvečer pa še vedno tekočino, ker je baje močnejša in ko se zbudim stranskih učinkov več ni. Je pa pena kar se stranskih učinkov tiče definitivno boljša - nimam nobene rdečite, srbečice itd. posuši se res hitro in to je to.

Kar se pa učinka tiče pa še ni opazno... v bistvu bi prej rekel, da mi lasje še kar izpadajo...;((

Mare10 ::

Me veseli da nimaš stranskih učinkov od pene in si zadovoljen z njo. Sj sem ti rekel, da je pena kul ;)
Še boljše pa bo, da potem ko porabiš svojo zalogo minoxidil tekočine, uporabljaj samo peno in zjutraj in zvečer.

Učinek pa pričakuj da se začne kazati po približno 2 mesecih, da bo vedno manj izpadlih las - s časom pavedno večja gostota. (še najbolš bi bilo če bi mel slikano lasišče, pa bi ga potemslikal čez recimo 3 mesece - tako najbolj vidiš napredek)

krnekdo2 ::

Mare10: zdaj sem sam še na peni. Sem si enkrat ob desetih zvečer nanesel tekočino in ko sem se zjutraj zbudil sem imel hudo srbečico in rdeče lasišče. Potreboval sem 1 dan da se je stanje normaliziralo in takrat sem si rekel, da tekočine pa res nikoli več ne uporabim. Pač preostanek bom zabrisal v smeti (za okoli 60EUR) ampak kaj moram - enostavno je moje lasišče žal ne prenese. Se pa stanje brez dvoma poslabšuje vendar bom probal vztrajati vsaj 4 mesece tolikor kolikor so v navodilih napisali da naj...

Sem pa naletel na tole stran kjer opravljajo transplantacije las http://www.greathairtransplants.com/bef... Ne morem verjeti, kako dobro so nekatere zrihtal! Saj verjetno res dajo samo primero, ki so super uspeli pa vseeno. Človek lahko samo gleda! Po moje kaj takega v Slo še dolgo ne bo na voljo (predvsem zaradi neizkušenosti presajevalcev, ki baje po navadi bolj zajebejo kot popravijo).

poseg pa stane od 5000$-10000$ kar pa v bistvu niti ni tako dražje kot so slo (šalabajzerji), kjer stane 1 poseg okoli 2000EUR, da ti stanje kolikortoliko normalizira pa so potrebni lahk tudi 3je kar pol znese 6000EUR.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: krnekdo2 ()

imagodei ::

Človek, oprosti - ne pišem zato, da bi te žalil, ampak zato, ker bi ti rad pomagal.

Če te plešavost skrbi do te mere, kot jo kažeš tu, ne rabiš preparatov, ampak psihologa. Resno.

Tudi meni se na glavi dela letališče za muhe. Tudi jaz bi rad lase imel še par let, čeprav sem se sprijaznil s tem, da jih verjetno čez 20 let ne bo več, pa kakorkoli obrneš. V namen ohranjanja las pač uporabljam profesionalne frizerske/lekarniške šampone in ampule, ampak vse ima svojo mejo. Ti pripravki ne stanejo preveč in če mi bodo pomagali kako leto dlje imeti lase - kul, če pa ne, pa pač ne.

Tvoja skrb gre pa v ekstreme. Če imaš denar, si pojdi lase presadit, če ga pa nimaš, pa... Well se sprijazni, ker drugače to ne bo psihično dobro vplivalo nate.
- Hoc est qui sumus -

xyxyxyxy ::

^ Se strinjam, ti si že bolestno obseden s svojim lasiščem. Wtf, model?

Mare10 ::

Krnekdo, če so slabe reakcije na tekočino je pač ne uporabljaj. Probaj jo prodat kje na bolhi če maš zapakirano katero flaško.
Drgač pa peno uporabli pa je - men je ok. Upam pa da bo počas tudi pr teb rezultati se začeli kazat.
Pa tud če si vsake tolk cajta uzameš 1dan brez nanašanja bilo česa na glavo ni panike. Pač ne tolk negativno gledat na to, pač verjam da ti bo zadeva pomagala pa bo, bodi optimist.

krnekdo2 ::

Mare10, hvala za vzpodbudne besede. Je že skoraj 2 meseca od prvega nanosa Rogaine in na temenu so končno začeli poganjati lasje na mestu, kjer jih je že zdavnaj pobralo. :) Sicer so res mini, komaj opazni (vidni samo od blizu) ampak so pa in sedaj sem tudi opazil kako zelo plešast sem že namreč ti lasje so pognali v loku z najvišjim delom 2cm. :P Upam, da počasi na tem mestu zrastejo "pravi" lasje. Definitivno pa je očitno tale Rogaine res ok zadeva, čeprav je bilo na začetku izpadanje katastrofalno (deloma tudi še je, ker sem ga sedaj začel nanašati na večjo površino). Upam na najboljše. Po navodilih so pravi rezultati vidni čez 4 mesece torej upram, da bo po dveh mesecih stanje še boljše. (sem pa začel še 1-2× na teden uporabljati 5% ketokonazol (oronazol šampon), ki je baje tudi dober proti izpadanju las, poleg tega mi pa tudi izjemno izboljša lasišče - ni več nobenega prhljaja, srbečice itd.)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: krnekdo2 ()

DOOM_er ::

te bodo bejbe začele klicat puhko :)) puhek in slično.
Robots will steal your job. But that's OK

Mr Hilter ::

Kaj pa uni laserski glavniki/čelade? A to kej poznaš, če si si že življenje posvetil mesarskemu boju proti pleši, lohk tudi to poiskusiš. Eni se temu smejijo, drugi tudi sami delajo te glavnike, čelade in prisegajo na svoje potomce da deluje.

Amazon -> laser comb. Maš svašta, beri malo reviewe.
Google -> homemade laser comb. Se tudi dost najde....
««
2 / 34
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Presaditev las

Oddelek: Loža
97257 (6673) FireSnake
»

Gostejši lasje?

Oddelek: Loža
173775 (3172) Timurlenk
»

Čebulni sok pri plešavosti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9214573 (12590) TheBlueOne
»

seboroicni dermatitis in izpadanje las s cebulico

Oddelek: Loža
3312578 (11457) Pithlit

Več podobnih tem