Forum » Zvok in slika » PHILIPS 26PFL3405H/12 LED LCD
PHILIPS 26PFL3405H/12 LED LCD

bosskovic ::
Pozdravljeni
Jaz imam novi televizor PHILIPS 26PFL3405H/12 LED LCD (star pol meseca) ter me nekaj zanima, kadar ima film ali karkoli bolj temen insert ( da je v temi snemano) se mi slika preklaplja na svetlo(se slika malo osvetli), ponavadi na svetlo in potem na temno in spet na svetlo, kaj je to kaj narobe ali ima televizor sam to v nastavitvah, največ se to dogaja kadar gledam preko računalnika (preko DVI/HDMI kabla).
Hvala Boštjan
Jaz imam novi televizor PHILIPS 26PFL3405H/12 LED LCD (star pol meseca) ter me nekaj zanima, kadar ima film ali karkoli bolj temen insert ( da je v temi snemano) se mi slika preklaplja na svetlo(se slika malo osvetli), ponavadi na svetlo in potem na temno in spet na svetlo, kaj je to kaj narobe ali ima televizor sam to v nastavitvah, največ se to dogaja kadar gledam preko računalnika (preko DVI/HDMI kabla).
Hvala Boštjan

podtalje ::
To je nekaj precej običajnega. LCD-ji imajo problem s prikazom čisto črne barve. Zato so se domislilil ideje, da če je celotna scena bolj temna, potem zmanjšajo celotno osvetlitev, da dosežejo bolj črno bravo.
Z uporabo takega dinamičnega kontrasta se lahko potem hvalijo z boljšimi številkami v specifikacijah.
Tudi meni je ta stvar precej moteča. Ponavadi pa se da to v nastavitvah televizorja izklopiti.
Z uporabo takega dinamičnega kontrasta se lahko potem hvalijo z boljšimi številkami v specifikacijah.
Tudi meni je ta stvar precej moteča. Ponavadi pa se da to v nastavitvah televizorja izklopiti.

bosskovic ::
Ja ne, prav moteče je, ko je temna slika ali delno temna slika je še ok, a kaj ko televizor posvetli to sliko za nekaj časa, potem pa je spet temna.
Kako se da to izklopiti????
Hvala
Kako se da to izklopiti????
Hvala

hodu63 ::
Nekje v nastavitvah slike imaš opcijo dinamična osvetlitev. To izklopi, pa svetloba ne bo več nihala (samo namesto črne boš pol imel sivo v temnih delih slike
).

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCD TV in prikaz črne barve..Oddelek: Zvok in slika | 2480 (2229) | SkyEye90 |
» | Kateri LCD LED TV?? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 70249 (56381) | seljo |
» | Monitor Samsung 2443- brenčanjeOddelek: Strojna oprema | 1641 (1462) | mblazi22 |
» | LCD ali plazma? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 34682 (32132) | jajcar |
» | Temna slika pri gledanju DIVX-ov!Oddelek: Zvok in slika | 2537 (2195) | JagPanzer |