Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kateri polnilec za baterije?
Kateri polnilec za baterije?
Jst ::
Potrebujem polnilec za baterije AAA/AA, ki polni vsako baterijo posebej. Vse kar sem si jih ogledal, jih (baterije) vsi polnijo v paru. Torej ali dve ali štiri. (Čeprav recimo pri Sonyjevem polnilcu začne filati takoj, ko vtakneš prvo baterijo. Ampak piše, da mora biti par.)
Torej, jaz bi pa rad kupil polnilec, ki je sposoben polniti samo eno baterijo, ali tri, po želji pač.
Ker je to računalniški forum in velika večina uporablja kaj brezžičnega, ali pa kakšne gadgete na standarne baterije, sem prepričan, da imate skoraj vsi polnilce baterij. Vprašanje pa je, kakšne.
Ima kdo takšnega, ki ga iščem jaz?
Oziroma bi kdo vedel, za kakšen takšen izdelek?
Hvala.
lp,
./m
Torej, jaz bi pa rad kupil polnilec, ki je sposoben polniti samo eno baterijo, ali tri, po želji pač.
Ker je to računalniški forum in velika večina uporablja kaj brezžičnega, ali pa kakšne gadgete na standarne baterije, sem prepričan, da imate skoraj vsi polnilce baterij. Vprašanje pa je, kakšne.
Ima kdo takšnega, ki ga iščem jaz?
Oziroma bi kdo vedel, za kakšen takšen izdelek?
Hvala.
lp,
./m
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Pyr0Beast ::
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Pyr0Beast ::
Stran od takega polnica ker samo kuri baterije.
Some nanoparticles are more equal than others
Vikking ::
Da ne odpiram nove teme, imam vprašanje (govora je o alkalnih baterijah - se pravi tistih ki se ne polnijo): Če v polnilec IPC-1L za trenutek vstavim alkalno baterijo, napiše napetost le-te.
1. Si lahko s tem podatkom, ki ga izpiše polnilec, lahko pomagam glede stanja alkalne baterije?
2. Je podatek točen oz. polnilec sploh lahko izmeri alkalno baterijo pravilno?
3. katere napetosti pri alkalni baterije, pomenijo v kakšnem stanju je (iztrošena baterija, pri 70% napolnjenosti, pri 50% napolnjenosti, pri 30% napolnjenosti)
Ko sem v polnilec dal nerabljeno alkalno baterijo, je napisalo FULL. Ko sem dal zanič baterijo je pisalo NULL, ko sem dal rabljeno a še ne iztrošeno baterijo pa je pisal vrednosti okoli 1,2V - 1,3V
1. Si lahko s tem podatkom, ki ga izpiše polnilec, lahko pomagam glede stanja alkalne baterije?
2. Je podatek točen oz. polnilec sploh lahko izmeri alkalno baterijo pravilno?
3. katere napetosti pri alkalni baterije, pomenijo v kakšnem stanju je (iztrošena baterija, pri 70% napolnjenosti, pri 50% napolnjenosti, pri 30% napolnjenosti)
Ko sem v polnilec dal nerabljeno alkalno baterijo, je napisalo FULL. Ko sem dal zanič baterijo je pisalo NULL, ko sem dal rabljeno a še ne iztrošeno baterijo pa je pisal vrednosti okoli 1,2V - 1,3V
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kvaliteten polnilec + polnilne baterije (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 88267 (26973) | d0rK |
» | Sanyo Eneloop - kje kupiti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 67690 (42121) | McLuzo |
» | polnilne baterijeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2982 (2487) | radmannsdorf |
» | katere polnilne baterije in polnilecOddelek: Strojna oprema | 5321 (3340) | darkolord |