» »

Paint Zoom (topshop)

Paint Zoom (topshop)

KruceFix ::

Zdravo!
Zanima me, če je brizgalno pištolo že kdo preizkusil oziroma jo ima doma tj. je že delal z njo. Kakšne so dobre in slabe lastnosti Paint Zooma!? Namreč odločam se za nakup, bi pa rad vedel mnenje že od nekoga, ki ima to stvar.
Upam, da to ni spet kakšen topSHIT izdelek.
"Bomo videli" so rekli slepi gluhim ...

lebang1 ::

Karkoli se prodaja na topšopu je za en k*** :)

Nekaj sem gledal po drugih forumih in so kar kritiziral tole...

lp

TESKAn ::

Hm, v tej reklami nič ne omenijo, koliko časa so porabili, da so lepo zamaskirali vse že pobarvane površine, da jih niso potem popackali z drugo barvo...verjetno zato, ker bi bilo dolgčas pol ure gledat, kako se trudijo z lepljenjem folije:P.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

ZaLoMaT ::

Evo pri sosedu imajo tisto ponev, ki ne potrebuje olja, in jo oglašujejo pri topšopu in vsaj pri tej stvari so se pri topšopu zelo pozitivno izkazali.

Janac ::

js sm mue to pištolo.kup problemov je z gosto barvo,šprica like 2x2cm za en kurac je resno.

darkolord ::

Ja gosto barvo je treba razredcit prej...

Janac ::

ja za to pišolo je use gosta barva.

darkolord ::

To pa čist možno, zadeva zgleda zelo švoh. Za goste barve je treba bl kej v tem stilu (sam stane pa bolj 200 eur):

sokel ::

A mi lahko nekdo pove, ki jo je imel. Kako je kaj glasen kompresor, tista reč ki daje zrak in jo nosiš na hrbtu? Ker je še kar močna, samo se mi zdi kar glasna zadeva, kokr sem slišal prek tv.

onitam ::

sokel je izjavil:

A mi lahko nekdo pove, ki jo je imel. Kako je kaj glasen kompresor, tista reč ki daje zrak in jo nosiš na hrbtu? Ker je še kar močna, samo se mi zdi kar glasna zadeva, kokr sem slišal prek tv.

Naš sosed jo ima. Ko jo uporanlja se počutim, kot da bi živel 50 metrov vstran od letališče. Vsekakor glasnejše kot navaden kompresor zrak (12 bar).

Jaka83 ::

Sem v službi ravno zaključil s testom omenjene Paint Zoom pištole in je še za hobi program ne bi priporočal. Testiral sem nanos štirih premazov, ki sem jih pred tem redčil po njihovih navodilih. Zraven dobiš eno zelo poceni DIN viskozimetrsko plastično čašo in seznam priporočenih časov izteka za določene vrste premazov.

Časi izteka, ki jih zahtevajo, so zelo kratki, zato je barvo potrebno PREVEČ redčit, kar pa potem da tudi zelo slab rezultat pri nanosu. Poleg tega pa sta še kompresor in glava pištole (ta je povsem plastična, vključno z iglo) preslab in barve ne uspe dovolj atomizirat (razpršit na zelo fine delce).

Skratka, jaz bi se tej zadevi ognil zelo na daleč, ker še tistih 30 € ni vredna. Če že razmišljate za hobi program, se bolje obnese Wagner, pa še tam ni vse rožnato, če vzamete poceni varianto. Če je že kompresor dokaj OK, je pa potem šparanje pri sami pištoli.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pištola za beljenje ?

Oddelek: Loža
3112751 (12013) 111111111111
»

Zračni kompresor ... Na kaj biti pozoren pri nakupu?

Oddelek: Loža
3717418 (9557) ShowDown
»

Barvanje BMX kolesa

Oddelek: Šport
276806 (6309) SkIDiver
»

Kako naelektim barvo?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
72673 (2311) El Barto
»

barvanje ohišja