» »

Lego Mindstorm NXT 2.0

Lego Mindstorm NXT 2.0

Glodko ::

Nimam sreče z dobavo tega kompleta. Education variant kar mrgoli, vendar ima omenjen paket skoraj 200 kosov manj in ni priložene programske opreme. Prav tako mislim da se ne da sestaviti robota.

Paket ki ga iščem:

http://mindstorms.lego.com/en-us/produc...

ima nekaj čez 600 kosov. Samo v eni SI trgovini sem ga zasledil, pa še tam so preklicali naročilo, češ da bo dobava predolga. Kam se še lahko obrnem oz. kje lahko še kupim ta komplet? V poštev pride tudi Avstrija.

bluefish ::

overlord_tm ::

Glede prilozene programske opreme, za karkoli resnega bos potreboval kako 3rd party opremo. RobotC, LejOS itd...

Glodko ::

To je paket za 11-letnika. Za začetek bo dovolj priložen SW, kasneje pa bomo videli kako bo. Potreboval pa bi iz Slovenije ali meje Avstrije ker nimam primerne kartice za nakup iz tujine. Težko pa tudi najdem nekoga ki bi mu založil, da bi tako drago zadevo naročil namesto mene.

overlord_tm ::

Glodko je izjavil:

To je paket za 11-letnika. Za začetek bo dovolj priložen SW, kasneje pa bomo videli kako bo. Potreboval pa bi iz Slovenije ali meje Avstrije ker nimam primerne kartice za nakup iz tujine. Težko pa tudi najdem nekoga ki bi mu založil, da bi tako drago zadevo naročil namesto mene.

Ce nimas kartice, dosti trgovin v Nemciji omogoca SEPA placilo. Torej enako kot da bi pri nas rekel da hoces predracun. Sicer ponavadi hodi denar okoli 2 dni, ampak ce ni nujno je vsekakor opcija.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

lego mindstorms

Oddelek: Kaj kupiti
134149 (3095) Glodko
»

Robotika

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
264173 (2861) darkolord
»