» »

Brezplacni oglasi na strani

Brezplacni oglasi na strani

start123 ::

Pozdravljeni!

Vem da je ze veliko tem na ta naslov vendar me zanima ali se ima lahko na svoji spletni strani brezplacne oglase?

Recimo na tak način kot www.bolha.com
Oglase naj bi brezplačno dodajali drugi uporabniki spletišča.

Kaj moram za to storiti jaz?
Glede podjetja in pravnih stvari me zanima... Torej na splošno na kaj je potrebno paziti..

Ali sem lahko jaz kot lastnik strani "posrednik" dolocenega predmeta. Recimo nekdo izbere izdelek, ga da v "košarico" kot pri navadni spletni trgovini in nato jaz pošljem paket k njemu ne tista oseba od katere je predmet? Torej samo posredujem.

Res bi bil vesel razlage če kdo kaj ve o tem.

Lp, Hvala

Vice ::

Vse se lahko dela, vprašanje je samo kako to delaš. Drugače pa si napisal tako kot, da se boš šel neki spletni rdeči križ oz. ne vidim poante kaj imaš od tega. Zdaj če dobivaš takšno ali drugačno provizijo lahko to delaš na "črno", samo vpašanje je, če bo kakšna firma hotela s teboj sodelovati, če je to neka home made roba, oz. ki je rabljena se nebi sekiral preveč, če bi rad mirno spal pa moraš imeti firmo in državi odtujiti polovico dobička. Se pa v vsakem primeru "pravno" zavaruj in napopaj gor, da za robo ne odgovarjaš ne za kvaliteto ne za poškodbe... malo prebrskaj podobne portale pa poglej kako imajo tam rešena ta "pravna" obvestila. Če se te bo lotil nekdo "jebat" te bo lahko na takšen in drugačen način...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Fejk" spletna prodaja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
547331 (5629) next3steps
»

Vsebina tuje spletne strani v mojem programu?

Oddelek: Loža
121503 (1261) Lonsarg
»

Kdo so VUPEN in kako s preprodajo ranljivosti služijo milijone

Oddelek: Novice / Varnost
4020089 (17128) Iatromantis
»

Napad na Citigroup izkoristil trivialno luknjo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
6119115 (15392) ABX
»

vohunjenje v službi (mreža) (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
9715049 (8837) neonX

Več podobnih tem