Forum » Kaj kupiti » Mnenje o trgovini media planet
Mnenje o trgovini media planet
Damiani ::
Pozdravljeni
bratranec kupuje nov prenosnik, pa mi je poslal link od trgovine Media planet. Brskam po spletu pa ne najdem nobenih razprav o tej spletni trgovini. Ima kdo kakšne izkušnje o trgovini? Je bolje da se izogiba tej strani?
Za odgovore se vam zahvaljujem.
LP,
Damiani
bratranec kupuje nov prenosnik, pa mi je poslal link od trgovine Media planet. Brskam po spletu pa ne najdem nobenih razprav o tej spletni trgovini. Ima kdo kakšne izkušnje o trgovini? Je bolje da se izogiba tej strani?
Za odgovore se vam zahvaljujem.
LP,
Damiani
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
mojcami94 ::
Živjo,
tudi sama sem iskala prenosnik, pa mi je sošolka predlagala trgovino www.mediaplanet.si , da so oni tam kupili lcd televizor in da so full vredu.
Zelo se mi je mudilo, ker se šla v tujino že v petek popoldne, zato sem jih v četrtek dopoldne poklicala, če mi lahko do jutri dostavijo ta prenosnik http://www.mediaplanet.si/prenosnik-len... . Rekli so da ni problema in res drugo jutro sem dobila svoj paket v katerem je bil moj naročeni prenosnik, vse štima kot mora, že dva sva nerazdružljiva:)
Pohvale, še enkrat hvala!
lp Mojca
tudi sama sem iskala prenosnik, pa mi je sošolka predlagala trgovino www.mediaplanet.si , da so oni tam kupili lcd televizor in da so full vredu.
Zelo se mi je mudilo, ker se šla v tujino že v petek popoldne, zato sem jih v četrtek dopoldne poklicala, če mi lahko do jutri dostavijo ta prenosnik http://www.mediaplanet.si/prenosnik-len... . Rekli so da ni problema in res drugo jutro sem dobila svoj paket v katerem je bil moj naročeni prenosnik, vse štima kot mora, že dva sva nerazdružljiva:)
Pohvale, še enkrat hvala!
lp Mojca
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbiram netbook, Thinkpad Edge E11 vs Asus Eee PC 1215B vs ?? ?Oddelek: Kaj kupiti | 4264 (3797) | 69charger |
» | Netbook 10' za povprečno uporaboOddelek: Kaj kupiti | 2653 (2410) | vklemen |
» | Težka izbira med 2 laptopomaOddelek: Kaj kupiti | 600 (529) | mtosev |
» | Nakup prenosnika od 1000 do 1400 €Oddelek: Kaj kupiti | 1768 (1410) | nurmaln |
» | Macbook Pro Vs. Thinkpad T510Oddelek: Kaj kupiti | 1470 (1215) | Naabo |