Forum » Igre » Problem z nba 2k11
Problem z nba 2k11
Timurlenk ::
pred mesecem in pol sem nabavil špil, zanima me samo online igranje, in do danes je potekalo gladko
za igranje online moraš narediti benchmark, da ti vrže ven povprečne fps, in ob mojih nastavitvah sem imel 117 fps
danes pa mi noče povezat online, grem znova delat benchmark, in imam ob istih nastavitvah, kot že vseskozi samo 68 fps, kar pomeni, da online lahko močno šteka in laga in zato je online zaenkrat neigralen
zanima me, kaj pri hudiču se dogaja? nisem pa nič spreminjal ne v nastavitvah špila ne pri računalniku, nobene nove strojne opreme nič, vse je isto kot včeraj, ko je še vse delovalo tipi top
za igranje online moraš narediti benchmark, da ti vrže ven povprečne fps, in ob mojih nastavitvah sem imel 117 fps
danes pa mi noče povezat online, grem znova delat benchmark, in imam ob istih nastavitvah, kot že vseskozi samo 68 fps, kar pomeni, da online lahko močno šteka in laga in zato je online zaenkrat neigralen
zanima me, kaj pri hudiču se dogaja? nisem pa nič spreminjal ne v nastavitvah špila ne pri računalniku, nobene nove strojne opreme nič, vse je isto kot včeraj, ko je še vse delovalo tipi top
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitman 5: Absolution (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17630 (12820) | eatinggrin |
» | DiRT 2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 16113 (8375) | TechBeats |
» | GeForce 7600 GTOddelek: Kaj kupiti | 2603 (1386) | Being cool |
» | Unreal Tournament 2003 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 13443 (8503) | R33D3M33R |