» »

PS3

PS3

goldy80 ::

Zdravo,ravnokar sem postal lastnik PS3 konzole.Prosil bi za par odgovorov.Se lahko prijavim v PSN acount kar z svojimi podatki ali moram ustvariti kakšen tuj acount?lahko igro inštaliram na disk tako kot pri xbox-su.Kakšne video formate lahko predvajam preko konzole(malo sem zmeden in sicer nekje piše naprimer), da predvaja xvid in podpira podnapise nekje pa da ne.To so moja začetna vprašanja, če jih kdo pozna in ima čas naj mi prosim odgovori.
lp: HVALA

cingulingu ::

Lepo, da si ugotovil, da PS3 zmore bistveno več kot samo igračkanje.
Pojdiva po vrsti.
-PSN account si lahko tvoriš kjerkoli. Pod kakršnim koli nick-om. Naredi ga za Anglijo ali kako drugo razvito EU državo saj je slo. portal precej beden in s starimi vsebinami. Lahko pa jih imaš več.

-Glede podprtih formatov filmov je pa takole. Uradno so podprti TEJ. Požre pa še marsikaj. Za vse ostalo pa verjetno ti bo prišlo prav priklopit zadevo na mrežo (žično zaradi HD vsebin) in si postavit UpNp server. Nič se bat! Vse je že rešeno. Poglej tukaj. Rabil pa boš še tole za MKV filme. Glede podnapisov pa... jih podpira le če so encodani v sam video format. SRT,TXT,... Odpade!
Za sedaj bodi si dovolj...

XsenO ::

Popravek na cingulingu-ov post. PS3 media server, zna brati podnapise v .srt obliki pogoj je, da imaš to opcijo obkljukano + mora imeti isto ime kot file filma.
1 + 1 = 1

cingulingu ::

Hvala XsenO.
Res je! Pozabil sem dodat da to velja le za direct play (hdd,DVD,...).
Stream s PS3 media player-ja to podpira BP.

P.S.
Zgleda pa, da v kratkem bo podpiral še marsi kaj... In ne v zahvalo sony-u

goldy80 ::

Hvala obema za odgovore, sicer sem že sam najdu na www.dober.si.Meni osebno dobra stran glede imetnikov PS3-ja.
lp:

jt83 ::

Jp dober je odlična stran tam boš našel vse kar te zanima glede PS3ja...
Drugače pa za filme tako kot so ti že predlagali ps3 media server pa žično mrežno povezavo (za težje HD datoteke), enostavno za nastavit in super deluje

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Playstation 3 ali xbox 360 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Konzole
10535341 (24536) Pesimist
»

PS3 težava

Oddelek: Konzole
468234 (6111) St235
»

DLNA mreža za TV (PROGRAM)

Oddelek: Programska oprema
83687 (2833) radmannsdorf
»

DLNA in LG 42LE5500